Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ilk günüm bu gün şu anda iyi gidiyor gibi Kendimi bir şekilde rahatlatmaya çalışıyorum üç dört gün zor olucak sonra hafifliycek diye. Belkide avutuyorumdur ama deniycem Canımın istediği anlar oluyor tabii su içmeye çalışıyorum o zaman. Birde istek anında balkona çıkıyorum derin nefes alıp veriyorum.O zaman neden içmediğimin amacını hatırlıyorum bir nevi. Sende dene istersen ilk günün sanırım değil mi
oturdum 1 kilo biberle yapılmış dolma yedim. Zeytinyağlı=) karnım patlıcak şimdi . Çalışıyor olsaydım daha rahat bırakırdım ama evdeyken bişeler tıkınıyorum.
Bir kahvekolik olaraktan kahve içmiyorum o zman o kahvenin sigarasız içilmiceni düşünürüm ve bir sigara yakarım. Kola da içmiorum çayda. Habire su içiyorum. Zaten bahsi geçen maddeler çay kahve kola gibi kanın asitlik seviyesini arttırıp nikotin krizini daha baskın hale getirirmiş. Soda su bitki çayları öneriliyor. Bugünü atlatsam yarın bu kadar istekli olmıcam biliorum. Bugünü geçirmiş olmanın zaferini yaşıcam yarın. Dua edin kızlar.
Maşallah sana canım bugün bırakıyorum inşallahgünaydın kızlar bugün nedenini anlamadım ama b,r sinir var üstümde ama neyse lara bugün sende katılıyorsun demi bana
laracım ewet çalışıyorum ben şimdilik bir aksilik yok sigara konusunda allaha şükür bir daha da olmayacak inşallah bu pislikten tamamen kurtulmuş olmak istiyorum sadece
özel aynı duygular hep sanırım bi boşluk hissi bi tuhaf his bunu aşmanın yollarını bulmak lazım.Valla hiç huyum değil paspal dışarı çıkmak ama evde çok terliyorum aklıma basınca atsam kendimi sokaklara diyorum ama anca akşam üstü dışarı çıkalır oluyor havaEvet ilk günüm. İrade hususunda bu sefer her zamankinden daha başarılıyım ama beynim oyun oynuyor bu hep böyle mi sürcek böyle hayat geçer mi diye. Biliyorum en kısa zamanda geçicek ve ben sigarayı bıraktığım için bi zafer kazanmış olucam. Bugün içtiğim su mikatrını hatırlamıyorum ama zorlamıyorum kendimi su içmek istiyorum zaten. Nefes olayını da deniyeceğim. Teşekkürler tinkerbell sana da ii şanslar dilerim.