• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı bırakmak için savaşanların mekanı

Benim ilk günüm bu gün şu anda iyi gidiyor gibi Kendimi bir şekilde rahatlatmaya çalışıyorum üç dört gün zor olucak sonra hafifliycek diye. Belkide avutuyorumdur ama deniycem Canımın istediği anlar oluyor tabii :( su içmeye çalışıyorum o zaman. Birde istek anında balkona çıkıyorum derin nefes alıp veriyorum.O zaman neden içmediğimin amacını hatırlıyorum bir nevi. :1: Sende dene istersen ilk günün sanırım değil mi

Evet ilk günüm. İrade hususunda bu sefer her zamankinden daha başarılıyım :nazar: ama beynim oyun oynuyor bu hep böyle mi sürcek böyle hayat geçer mi diye. Biliyorum en kısa zamanda geçicek ve ben sigarayı bıraktığım için bi zafer kazanmış olucam. Bugün içtiğim su mikatrını hatırlamıyorum ama zorlamıyorum kendimi su içmek istiyorum zaten. Nefes olayını da deniyeceğim. Teşekkürler tinkerbell sana da ii şanslar dilerim.

kendi kendine canım sigara içmek istemiyor diye bağır ben artık sigara içen biri değilim de kendini böyle motive et
yeşilçay veya ada çayı veya bitkisel çay iç
kahve içme deli gibi canım istiyor bide kahve krizine giriyorum
azıcık geril egzersiz yapamazsan bile kollarını falan oynat gevşet kendini

oturdum 1 kilo biberle yapılmış dolma yedim. Zeytinyağlı=) karnım patlıcak şimdi . Çalışıyor olsaydım daha rahat bırakırdım ama evdeyken bişeler tıkınıyorum.
Bir kahvekolik olaraktan kahve içmiyorum o zman o kahvenin sigarasız içilmiceni düşünürüm ve bir sigara yakarım. Kola da içmiorum çayda. Habire su içiyorum. Zaten bahsi geçen maddeler çay kahve kola gibi kanın asitlik seviyesini arttırıp nikotin krizini daha baskın hale getirirmiş. Soda su bitki çayları öneriliyor. Bugünü atlatsam yarın bu kadar istekli olmıcam biliorum. Bugünü geçirmiş olmanın zaferini yaşıcam yarın. Dua edin kızlar.

oturdum 1 kilo biberle yapılmış dolma yedim. Zeytinyağlı=) karnım patlıcak şimdi . Çalışıyor olsaydım daha rahat bırakırdım ama evdeyken bişeler tıkınıyorum.
Bir kahvekolik olaraktan kahve içmiyorum o zman o kahvenin sigarasız içilmiceni düşünürüm ve bir sigara yakarım. Kola da içmiorum çayda. Habire su içiyorum. Zaten bahsi geçen maddeler çay kahve kola gibi kanın asitlik seviyesini arttırıp nikotin krizini daha baskın hale getirirmiş. Soda su bitki çayları öneriliyor. Bugünü atlatsam yarın bu kadar istekli olmıcam biliorum. Bugünü geçirmiş olmanın zaferini yaşıcam yarın. Dua edin kızlar.

evdeysen yat azcık uyu istersen daha rahat olur senin için veya kitap al eline ve kendine şu kadar sayfayı okuyacağım de ben sigarayı bırakmadan önce kitap okurken 4-5 saat sigarasız kalabiliyordum şu sayfayıda bitireyim diye ne zaman susuyorum veya lavobaya çıkmaya ihtiyaç duyuyordum o zamn sigara yakıyordum kitap oku bol bol
aç netten allen carr sigarayı bırakmanın kolay yolunu oku hadi bacım başaracağız

allahım bunları ben mi söylüyorum bıraksan duman için duvara tırmanacağım:teytey:

allen carrı denedim bırakamadım onunla. Ancak geçenlerde izlediğim video çok etkileyiciydi. Şimdi o videodan bazı bölümleri hatırlatıyorm kendime. Bir kaç saat sonra dışarı çıkarım oğlumu da yanıma alır parka gider dondurma yeriz :D Aslında ben sigarayı hiç istemiyorum onu sevmiyorum. İçersem pişman olucam öz saygımı yitircem. Ben zavallı değilim.Bırakıcam işte bırakıcam :)) HEYYTT Savulun :PPP Başarıcazz

Bide bhugün pek tembelim belki de sigaranın yerini başka bir şeyle doldurmak istemeyişimden kaynaklanıyordur. Bi yarın olsa. Bundan önce yarının bu kadar çabuk gelmesini istememiştim.:))

merhaba bu saate kadar iyi geldim gibi.Yoklamalar oldu 2 yada 3 kere 1 yudum su içip derin nefes aldım. Kahve den uzak durdum başarılı olursam sanırım bahaneyle kahveyide hayatımdan çıkarmış olucam :) Çünkü sigaraya başlamadan önce ne çay ne kahve sevmezdim. Akşamdan korkuyorum eşimde sigara içiyor. Bu beni biraz zorluycaktır.

bende 2 gun oldu bırakalı en cokda kahve ıcerken yanında sıgarayı ıcmesını severdım... ıctıgım zamanlarda sabah ve ogle kahvesınde tabıkı aklıma geldı evde de ıcemıyordum balkona cıkıp oturup kahvemıde alıp yanıma ıcıyordum keyıfle umarım bende basarırım...

Bugünü atlattım annemin sigarasından aldığım 2 nefeslik kazayla. Ama hiiiçç hoşlanmadım o tattan o kokudan. Bi daha içmicem. Sadece yarın bugünkü gibi zor olmasın standart yaşanan bir gün gibi olsun istiyorum. Allahım tamamen bi bırakayım bi daha tövbeee. Elime almıcam=(((

oluyor öyle kazalar bende ilk bıraktığım günün ertesi akşamı yapmıştım birde cumartesi bir kaçamak yaptım ama başaracağımıza inanıyorum bugün nasıl uyanacaksın dikkat et farkı anlayacaksın

Benim elim varmadı yazmaya kızlar dün bıraktım dedim 5 saat sonra içtim yaaaaaaaaaaa.......Kurtulmam lazım bundan.İyi diye düşünmüştüm zamanlama evdeyim okul yok falan filan ama çok boş zamanım var oyalıyamadım kendimi.Ama bugün bırakıyorum inşallah.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

günaydın kızlar bugün nedenini anlamadım ama b,r sinir var üstümde ama neyse lara bugün sende katılıyorsun demi bana

laracım ewet çalışıyorum ben şimdilik bir aksilik yok sigara konusunda allaha şükür bir daha da olmayacak inşallah bu pislikten tamamen kurtulmuş olmak istiyorum sadece
Maşallah sana canım bugün bırakıyorum inşallah

Evet ilk günüm. İrade hususunda bu sefer her zamankinden daha başarılıyım :nazar: ama beynim oyun oynuyor bu hep böyle mi sürcek böyle hayat geçer mi diye. Biliyorum en kısa zamanda geçicek ve ben sigarayı bıraktığım için bi zafer kazanmış olucam. Bugün içtiğim su mikatrını hatırlamıyorum ama zorlamıyorum kendimi su içmek istiyorum zaten. Nefes olayını da deniyeceğim. Teşekkürler tinkerbell sana da ii şanslar dilerim.
özel aynı duygular hep sanırım bi boşluk hissi bi tuhaf his bunu aşmanın yollarını bulmak lazım.Valla hiç huyum değil paspal dışarı çıkmak ama evde çok terliyorum aklıma basınca atsam kendimi sokaklara diyorum ama anca akşam üstü dışarı çıkalır oluyor hava

hadi kızlar azcık sabır benim gibi biri bırkatıysa sizde bırakabilirsiniz bende de hala istek var ama dayanıyorum unutmaya çalışıyorum

kızlar daha önce kaç kere denedim bilmiyorum ama yine deniycemm aslında denemek değil artık içmiyorum demek istiyorum bende geldimm bugün içtimm vee eve gidince güzel bi duş alıcamm bedenimi ruhumu vee evimi dezenfekte edicemm umarım bu sefer başarabilirimm

benim kadar deneyemezsin canımher sigara bittiğinde bıraktım diyip paket aldım burdaki sayfalarda da görmüşsündür belki ama aklına getirme oyalanacak birşeyler bul naneli şeker al kendine iyi geliyor

Back