• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı bırakmak için savaşanların mekanı

Selam kızlar ben geldim siz yoksunuz yine.
Sarı şeker sigara sinir yatıştırmaz sinir yapar uzun vadede ilk bıraktığında belki sinirin artar ama onsuzluğa alıştıktan sonra şimdiden çok daha sakin olacağına eminim ben.
Bende regl oldum blue bende düzensizlik vardır ama 5 aydır maşallah tam zamanında geliyor faka bu ay gelişi kükreyişimden belliydi:)))

ben daha kükremedim daha sinir krizlerine gircem inşallah

nasıl olsun cnm boşanıyorum ben bu sıkıntıda bile içmediysem daha içmem heralde 26 gün oldu şuan gerçekten sağlıklı olduğumu hissedebiliyorum kuruntularım geçti sigara içtim söyle oldu böyle oldu demiyorum nefesim açıldı hergün olan başağrım 20 gündür hiç yok baş dönmem geçti vücudum gerçekten huzur buldu sigaranın o an sana verdiği keyfi düşüneceğine sana kazandırdıklarını düşünsen inan bu daha ağır basar ve miden bulanır sigaradan canın istemez

feray çok üzüldüm canım ya ,
sigara konusunda her ne kadar patlamaya hazır bomba gibi havalarda duman peşinde koşsamda kendimi daha ferah hissediyorum

feray çok üzüldüm canım ya ,
sigara konusunda her ne kadar patlamaya hazır bomba gibi havalarda duman peşinde koşsamda kendimi daha ferah hissediyorum

her geçen gün dahada ferahlicaksın bebeğim zamanla miden bulanıcak sigaradan birazda aklından atsan daha kolay geçecek senin için bu süreç

Pazartesi olsun bende bıraktım diyim ne güzel bıraktım bitti özgürüm demek eşimde ramazanda azaltıyım bende bırakıcam diyor ohhhhhhhhhh ne güzel arkadaşlarım çoğunluk içer ve onlarsızda yapamam ama bu bırakış tam bırakış olacak benim için öyle millete uymak falan yok onlar bana uysun özensin o bıraktıysa bizde bırakırız desin alla alla

normalde bu 4 gün bitecek saat 12,30 da ama ben arada kaçamak yaptıydı 2 fırtçık ondan 3

Atı alan üsküdarı geçti bak ben başlıyana kadar 5 gün olacaksın blue ne güzel şimdi artık sakın fırtlatma canım yaaaaaaaaaa inşallah kolaylıkla bırakırız gider hayatımızdan şu pislik......
Nasıl bir sıcak var bugün anlatamam

he valla dogru söylüyosun laram ilk hamleyi ben senden bekliyodum hayal kırıklığına uğrattın beni:D neyse geç olsun ama temiz olsun

ewet daha rahatım bugün ama en çok ne para ne de koku sabahları daha saat çalmadan uyanıyorum ve kendimi dinç hissediyorum gün geçtikçe krizler sıklık olarak azalıyor ama daha şiddetli oluyor ama beynimin bana oynadığı oyun diyorum

çok güzel mavişim çok sevindim gün geçtikçe krizler şiddetleniyor ama sende gün geçtikçe ruhen ve bedenen şiddetle güçleniyorsun ve bu krizlere karşı duruyosun .duruyosun dimi mavişim bi yanlışlık yok :) aman olmasın üzme beni tamammı allah kolaylık versin

Maşallah mavişim sana bende ilk bir kaç gğn uykusuzluk olmuştu uyumakta zorlanmıştım 4 saat uyku ile dinç kalkıyordum sabahları bakalım şimdi nasıl olacak.
Feray oyalanacak birşeyler bulmakta zorlanmasam inşallah.Sen çaışıyosun galiba blue.

Back