Sigarayı bırakmak için savaşanların mekanı

ben içimdekileri bir yazarsam durumumu herkes bırakmaktan vazgeçer herhalde ben en iyisi bir süre konuya dahil olmayayım

paaartesi bende bırakıyorum blue burada bunun için buluştuk sızlanacağızbunun için burdayız rahat ol.

bugün 3 günüm içmedim sigara çok istiyorum bırakmayı inşallah ramazana kadar biticek

laracım şu lanet şeyden bir kurtulayım geriden gelen arkadaşlara yardım edeceğim ama şu anki çırpınışlarım onların umutlarını kırabilir diye korkuyorum
korkmayın herkes benim kadar idaresiz ve kendine eziyet ettirmeyi seviyor olamaz kendi kedime ah ne güzel çekecektim şimdi içime diyip duruyorum

Çok masum bravo arkadaşım bitecek inşallah bende pazartesi bırakıyorum hayırlısı ile.
Feray şimdi burda olsan eşim geç gelecek bu akşam bendede darlanma var sıkıntı yapıyorum kendi kendime.Nefesim darlanıyor offffffffff şu sigarayı bırakınca rahatlıyacağım hafta sonu eşim içer pazartesi bırakıyorum inşallah bu böyle olmayacak benim ruhumu bozuyor bu pislik......Ay arkadaşlarımı çağrayım dedim herkesinde işi var bu akşam luzumsuz insanlarıda çekemiyorum böyle zamanlarımda ..............

canım benim keşke olsamda sana yardımcı olsam biliyorum çok kötü anlıyorum halini sendede daralma aksamları oluyor dimi bende gündüz hiçbişey olmaz akşam hava kararmaya başladımı kabus gibi çöküyor üstüme bazen sigarayı bırakınca o daralmalar tamamen geçecek ama emin ol buna bırakmaya teşvik etmek için söylemiyorum gerçekten doğru bu insanın sinir sistemi düzene giriyor biraz tatlım bak senin bebeğinde var sanırım ne güzel bak onlarla zaman geçir meşgul ol biraz hem sigarayı bırakmanada yardımcı olur . ben aksama kadar yalnız bi basıma düşün düşün kendi kendime sinirlenip sakinliyorum yinede içmiyorum bende çok aşırı sinir var sinirlenince tüm vücudum titrer bir bardak su içemem dökülür elimden titremem azaldı çok şükür sigarayı bırakınca .sende benim gibi panik olduğun için sana daha bi üzülüyorum ne zaman istersen ben sana yardımcı olurum her konuda sigara olsun psikolojik olsun .rahatsız ediyorum diye sakın düşünme sana bi faydam olursa çok mutlu olurum

Feraycım sağol canımcım yazdım o sırada arkadaşım geldi daha yeni gitti allahtan eşimde geldi o gitmeden solunum yollarımdan sıkılıyorum sinüzit var bide bende bu havalar yaramadı.Burda çok rüzgar ve %95 nem var bu sene sıkıyo beni.Ama bir kışa daha sigara içerek girmek istemiyorum grip olmaktan ödüm kopuyor ciğerlerden korkuyorum.Pazartesi bırakıyorum hayırlısı ile.
Sen evdesin ama az başında duruyosun galiba netin.

geçmiş olsun canım tahmin ettim arkadasının geldiğini çünkü cevap yazdıktan sonra açık bıraktım gelirsin diye gelmeyince aklıma geldi .bendede sinüzit var genç yaşta hertarafımız arızalandı sigarayı bırakmaktan korkma sen zorlanmicaksın biliyorum son bırakışın olur insallah .ben pek nette zaman geçirmem sürekli açıktır arada yanından geçerken bi göz atarım evin içinde aksama kadar dolanır dururum boş boş aksam oluncada ayaklarım ağrır yürümekten: ) napiyim canım sıkılıyor

kızlar günaydın resmen sigara dumanlarını takip ediyorum iş yapamıyorum çalışamaıyorum birde regl oldum çok kötüyüm akşamda kızlarla buluşacağız korkuyorum hepsi içer birde alkol alırsa yandım o zman

bişey olmaz blue sigarasızda içmeye alışırsın zamanla rahat ol biraz aklından at .aksam 2 dublede benim için iç .benimde canım rakı istedi valla yakında beni alkolü bırakmak için savaşanlar adı altında bi konu açmış olarak göreceksiniz heralde:)

kız ne rakısı bide 2 duble beni kimse toplayamaz ozaman
ben bir şişe birayla kafayı bulup bütün gece uyuyorum

:)) nereden biliyim ben senide kendim gibi sandım neyse ben kendim için içerim senden fayda yok bana :) sen yasaklarına uy yeter

Ben sigaradan nefret eden bir insandım şimdi yarım saatte bir içemesem kriz geçiriyorum mide rhtsızlığım olmasına rağmen bir türlü bırakamıyorum yardım almayı denicem ama sinirli bi insanım sigarasız napıcam blmiorum

Selam kızlar ben geldim siz yoksunuz yine.
Sarı şeker sigara sinir yatıştırmaz sinir yapar uzun vadede ilk bıraktığında belki sinirin artar ama onsuzluğa alıştıktan sonra şimdiden çok daha sakin olacağına eminim ben.
Bende regl oldum blue bende düzensizlik vardır ama 5 aydır maşallah tam zamanında geliyor faka bu ay gelişi kükreyişimden belliydi:)))

Eh işte feraycım sen napıyosun nasıl gidiyor.Ne kadar oldu şimdi senin ve ne durumdasın neler yaşadın bi desene

nasıl olsun cnm boşanıyorum ben bu sıkıntıda bile içmediysem daha içmem heralde 26 gün oldu şuan gerçekten sağlıklı olduğumu hissedebiliyorum kuruntularım geçti sigara içtim söyle oldu böyle oldu demiyorum nefesim açıldı hergün olan başağrım 20 gündür hiç yok baş dönmem geçti vücudum gerçekten huzur buldu sigaranın o an sana verdiği keyfi düşüneceğine sana kazandırdıklarını düşünsen inan bu daha ağır basar ve miden bulanır sigaradan canın istemez

Feraycım çok üzüldüm çocuk var mı sende.Dönülmez yoldamısınız arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…