iyiyim tatlım ne olsun çok sükür bende artık sigara isteği kalmadı sizin için buradayım .blue tatlım biraz dayanmak zorundasın bu zorlukları aşamazsan olmazki seni bu kadar çaresiz görmek istemiyorum yasadığın sürece sinirleneceksinde sevineceksinde her sinirde sevinçte sigara içmeye kalkacaksan olmaz bırakırsın 1 hafta normal geçer 2. hafta bişeye sinirlenir yine içersin ama yapmayın bunu sigara diye bişey olmicak ya kendi kendini parçala ama içme. ben ilk bıraktığım hafta öyle kötü bişey yaşadımki nekadar sinirlendiğimi allah bilir hemen aklıma sigara geldi ama içmedim ölsemde içmicem dedim içmedimde artık sinirlensemde sevinsemde aklıma gelmiyor çunku sağlığıma kavuştum o kadar huzurlu ve mutluyumki bu bana yetiyor umarım sizde basarırsınız zor değil yeterki biraz gayret et
ne güzel valla canım bırakıcam ya mecburum sözlüm askerde benim çocuk cumadan beri içmiyormuş o askerde bıraktıysa ben burda bırakamazsam ayıp yani
ilk bir hafta hatta 72 saatten korkuyorum sonra yavaş yavaş azalıyor demi istek yoksa artıyor mu sende nasıl oldu canım