Sigarayı bırakmak için savaşanların mekanı

kız nusya ben bu taktiği çok denedim ama olmuyor birgün az içiyorsun sonra allah ne verdiyse saat falan işe yaramıyor bence biraz motive et vedalaş sigarayla her içtiğinde ondan nefre ettiğini haykır kendine istemiyorum seni de içmek istemiyorum deki beynin de bu fikre alışsın ve herşey birazcık daha kolay olsun senin için dene bunu canım bende yarıyor ama bir anlık boşluğunda yine yakalıyor insanı şimdilik iyiiyim bakalım akşamm ne olacak dayanacağım

Blue cum akşam ne olacak diye bekleme bişey olmayacak de beynini güzele şartla bitti blue rahatsın artık rahatsızlık umma :)) Ay ben ne diyorum bekara karı boşamak gibi ama öyle yapmalı.Bu kadar konuşuyorum bırakınca ağlama şansımda yok iyi mi?

zemuszemuszemuszemus az kaldı canım seni de görcez duvara tırmancam bırazdan zaten ellerim uyuşmaya başladı

Sabah beri iş güç bitmez mi bu işler yahu akşam başlıycam kipatınımı okumaya artıkın

allahım sana geliyorum

evde akşam halamlar bizde hepsi tiryakidir küçük halamın kızı izne geldide bakalım onların yanında dayanabilecek miyim

ben de okuyacağım ama işler yoğun bu ara evde de netten okumak zor geliyor kardeşimi kaldıramıyorum saolsun

bıraktım 3,5 aydın içmiyorumopuyorumnanaktan

nusya senin adın aysun mu yoksa?

alkisalkisalkis evet tatlım aysun ismim. ben öncedn denedım boyle sıgarayı bırakmayı yazmısdım hatta olmadıgını bılıyorum yavas yavas bırakılmıyo ben sadece 9 agustos için kenıdmı hazırlıyorum o gune kadar azaltmamm lazım yoksa basım cok kotu agryıo sonra ne yaparım ben işyerınde eyvahedigeldismile bu şekılde kenmı alıstırayım bırakacam kendıme bu sefer guvenıyorummm uçacam uçacammmm

ne kadar ilginç bende aylar önceden 9 ağustos diye ayarlamıştım kendimi ama geçen cumasigarayı içerken bir kararlılık geldi be ben bırakıyorum dedim. iş arkadaşım dopdolu olan paketimi buruşturup çöpe attı ve ben bunahiç üzülmedim.. bugn 5. günüm bitti çok şükür iyi gidiyor oysa tam 6 yıldır içiyordum.
gördüğüm etkilere gelince kadıköy moda sahilini bilen bilir sahilden yukarı modaya çıkarkenki merdivenleri tek seferde çıkınca arkadaşım şaşırdı 3 seferde çıkardın sen burayı ve nefes nefese kalırdın dedi.
cildim parladı :)))
kesinlikle tavsiye olunur maddi maneviinsanı çok rahatlatan birşey.. azcık sıkıntı var kabul ama oda başedilmeyecek bişey değil.. başarılar arkadaşlar..

cansuyum tebrik ederim duyguya nasıl ihtiyacım var anlatamam.Bravo arkadaşım.

Feray nerdesin?

alkisalkisalkis TEBRİKLER EDİYORUM ARKADAŞIM alkisalkisalkis bizde bırakaz buna inanıyorum.bende 6.katta oturuyorum tam 125 basamak çıkıyorum asansör çalısmadıgında ama halımı gorme eve gırınce kan ter içinde oluyorum ve dura dura cıkıyorum allhım sıgarayı tam olarak bırakaıyım zevkıne cıkacam o merdıvenlerı bı kere :)kaydirigubbakcemile5

buradayım laram senden iyi bi haber bekliyorum bitmedimi daha kitap bende kilo almaya ugrasıyorum ama bu sıcakta pek mumkun olmuyor gerçi kışında alamıyorum ya sigarayı bırakalı 1 ay oldu 100 gr alsam valla bırakmış olmama daha çok sevinicem ama yok . blue sen neredesin sesin sedan kesildi vukaat yoktur umarım :) ne durumdasın merakta bırakma bizi

blue kızmasın bana ama bugün siteye girdiği haldeburaya yazmadı gel gülüm içsende gel bidakine deriz boşver

feray ne yiyosungünboyu bende tam tersi alıyorum kilobırakıncanasıl olacak bakalım

benim yediğimi kilo almaya musait biri yese yerinden kalkamaz sanırım her yemegin ustune tatlı yiyorum fındık badem ceviz onun ustune pekmez ve daha birsuru çikolata vs ama yok 1 gram alamadım

kızlar içmedim ama burayı okudukça sigara lafı geçtikçe içesim geliyor arada göz gezdiriyorum ama küçük bir kaçamağım oldu 2 fırtçık kadar ondan başka yok

Kızlar ben de 2 yıldır sigara içiyorum geçen yıl içmemek için şartlandırıyodum kendimi ama bu yıl hiç zorlamıyorum kendimi içersem içerim diyorum.Bırakmaya uğraşmadım hiç relaxx ım. Ben ailemle yaşıyoum sigara içme imkanım yok önceden amcamın kızı evde tek kalıyodu ve evi bize çok yakındı gidip onlarda içerdim birlikte kalırdık filan. Ama şimdi o evlendi. ben zaten istesemde içemem artık o yüzden kendimi zorlamıyorum bırakcam diye.Ne de olsa günde en fazla 1-2 tane içebiliyrm fırsatım olursa.
Sizin sigara içmek için müsait heralde ortamlarınız, o durumda bırakmak da zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…