• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı bırakmak için savaşanların mekanı

Midyecim tebrik ederim arkadaşım bir yöntem denedin mi ?Nasılsın ne durumdasın bomba gibisindir biz bırakana kadar sen çok yol kat etmiş olacaksın zaten bitirmişsin işi maşallah

herhangı bısey yapmadım canım cocuk ıstedıgım ıcın bıraz mecbur kaldım:)

Blue cum tabii canım sen başla ve bitir şu işi ben dedimya yazlıkta annemleri fosur fosur içiyor 3 5 günlük bırakmışken gidersem kendime fena eziyet olur o yüzden dönünce bırakıcam.Ama bak bir deneme daha kelimesi hoşuma gitmedi tatlıcım bırak gitsin.Ben o dediğim tozu aldım daha önce yazmıştım adını internette bak ben bu tip şeylerden olağanüstü bişey beklemiyorum bu iş irade işi ama dedim ya arkadaş almıştı bi baktım nasıl bişey diye onu ağzıma aldım sonra sigara içtiğimde içeme çektiğimi anlamadım hani sanki pipeti alırsın ağzına boş hava çekersin ya öyle bir his oluşuyor diyolar ki bu tozu 1 hafta kullandığında zevk almıyosun sigaradan ve kendiliğinden gidiyor ben ek olsun belki daha kolay olur diye aldım.
Allen car ın kitabını okumuşmuydun ben 15 yıldır içiyorum ve bırakabilmeye dair umutsuzdum bırakayım diye yatıp sabah ilk iş içtim her daim bu kitapla kışın bir deneme yaptım ve 2 hafta içmedim bir çok kişinin bırakmasına vesile sende oku netten indiriyolar.videosuda var seyret ve bıraktım dedirt kafana

Bugün üniversiteden ev arkadaşım geldi senede bir gün görüşebiliyoruz başka şehirde yaşıyor.Ben o zamanlar feci karşıydım sigaraya evde içirmiyodum kıza balkonda içerdi.Son sene biz iki arkadaş içmeyen onun sigarasından otlanmaya başladık ve o başlayış.Şimdi içen arkadaşım günlerce içmiyor sonra 1,2 tane içiyor ayda 1 paket içiyorum diyor ben ........nu çıkardım işin.Tam zevkine içiyor.Bana geldi işte 1 haftadır hiç içmemiş bende 6 tane içti annesinde kalıyor buraya geldiğinde daha 10 gün burdayım hiç içmem diyor ortam varsa birileri içerse içiyor.
Bizim için bu söz konusu değil işte biz tam içtik ve tam bırakıcaz.
Bende iyi hissetmiyorum enerjim düşük nefes almakta sıkıntım var ve burnumun içi af edin hep salgılı ....
O kadar çok şeyi sigaraya bağlıyorum ki spor yok hayatımda ama azcık yüklensem kalbim taşımıyacak nefesim daralacak gibi geliyor yapmıyorum.Ben bırakıp hayatıma sporu katmak ve sağlıklı yaşamak istiyorum.
Kilo problemim var 10 kilo versem harika olacak .Hoş başlangıçta alırım biraz ama hayatıma sporu katıcam hemen en azından daraldıkça çıkıp yürüyeceğim temiz havada belki almam ve bir süre sonra veririmde bende iştah artışı yapmıyorabur cubura yüklenmedim geçen sefer sadece olips kullandım çok iyi geliyodu........
ferayr bizi yanlız bırakma arkadaşım ebrucum sultanım sende ben 9 ağustosta burdayım unutmayım beni.

iyi tatiller laracım hiç bırakırmıyım sizleri tatlım sigarasız günlerin tadını birlikte çıkarıcaz daha o güzellikleri paylasıcaz birlkte

kızlar benide alın aranıza ... bende maalesef şu meredi 7-8 yıldır içiyorum , bırakmayı gerçekten çok istiyorum ama beceremiyorum ..
burdan yazışıp destek olalım birbirimize , yalnız şu 9 ağustos olayını anlamadım yaw :)) nedir o gün bırakma günümü ?

ramazan giriyor ya canım10 ağustosta daha rahat olur diye 9 ağustos son diyoruz ve mubarek günlerde vedalaşıyoruz

hoşgeldin canım aslında şu anda birşey yapmıyoruz ama ağustosun 9 vedalaşmayı düşünüyoruz sigarayla psikolojik olarak kendimizi hazırlıyoruz ve hepimiz burda birbirimize destek vereceğiz

tskler cvp yazdıgınız ıcın bu sıgara bende kansızlık asırı yayıflama ve halsızlık yapıyo herseyın farkındayım ama bır turlu bırakamıyorum allah hepımızın yardımcısı olsun

amin canım hep beraber bırakacağız inşallah bir birimize destek olarak aslında zor değil geçen sene bırakmıştım ama nedense şimdi kendimi motive edemediğim için bırakamıyorum

Ben yazlıktan döndüm kızlar cumadan beri oğlumla ben bağırsakları bozduk karın ağrısı kusma herşey var ikimizdede geçincede denize girmeye korkarım bir süre kendi adıma değilde oğlum zayıf zaten iyice zayıfladı hastalanınca o yüzden döndüm.Bugün geldik işte halsizim valiz falan yerleştir derken sol koluma bir ağrı yerleşti parmaklarım uyuştu yemek yerkende dişlerim ağrıdı.Aklıma hemen kalp krizi geliyor daha önce evham yaparak 3 kez kardiolojiye göründüm ama korkuyorum işte.Allah korusun bende bu tip korkular mevcut buna rağmen nasıl içiyorum bilmem.
Kimler başlıyacak 9 ağustost'ta katılan olur mu acaba.
Blue feray nasılsınız cicikler.Eylül hoşgeldin sende canım vakit saat uygun mu sanada

Ben yazlıktan döndüm kızlar cumadan beri oğlumla ben bağırsakları bozduk karın ağrısı kusma herşey var ikimizdede geçincede denize girmeye korkarım bir süre kendi adıma değilde oğlum zayıf zaten iyice zayıfladı hastalanınca o yüzden döndüm.Bugün geldik işte halsizim valiz falan yerleştir derken sol koluma bir ağrı yerleşti parmaklarım uyuştu yemek yerkende dişlerim ağrıdı.Aklıma hemen kalp krizi geliyor daha önce evham yaparak 3 kez kardiolojiye göründüm ama korkuyorum işte.Allah korusun bende bu tip korkular mevcut buna rağmen nasıl içiyorum bilmem.
Blue feray nasılsınız cicikler.Eylül hoşgeldin sende canım vakit saat uygun mu sanada

geçmiş olsun tatlım hoşgeldin üzüldüm tatilini yarıda kesmene ama seninle su panik halleri hakkındada görüşmemiz gerekecek nedense o ağrılar hep sol kolda olur allahın işi :) hangi belirtisini bilsen aynen sende çıkar bırak allah aşkına bunları takmayı bak koskoca kız oldun sen :) yok bişeyin bendede var aynı durum hemde ileri düzeyde ama bu yıl kendimi telkin etmeyi öğrendim iyiyiim çok şükür geçen seneye kadar gecenin bi yarısı arabaya atlar hastaneye giderdim kriz geçiriyorum diye biraz hastanede ilgilenince rahatlardım ya bidaha olursa diye 1-2 saat hastane yakınında turlardım sonra sahilde açık bi restoran bulur 2 duble rakı içer gelirdim eve uyuyim diye evden kovulacaktım nerdeyse:D hergece yapıyordum çunku:) takma o ağrı sızıyı bişeyin yok bebişinede sanada acil şifalar . bide su sigarayı yarın bıraksan nasıl olur guzel olmazmı 9 a kadar sen biraz daha kıdem alıp arkandan gelenlere ablalık yapsan daha güzel olmazmı ne dersin

hoşgeldin laracım oğlunada sanada geçmiş olsun tatlım
ben bıraktığın gibiyim canım geçen hafta bir bırakma girişiminde daha bulundum ama pazar günü evde dört döndüm işteyken daha rahat oluyor sanırım 9 ağustosuu bekliyorum artık gerçi denemelere devam ya tutarsa diye

geçmiş olsun tatlım hoşgeldin üzüldüm tatilini yarıda kesmene ama seninle su panik halleri hakkındada görüşmemiz gerekecek nedense o ağrılar hep sol kolda olur allahın işi :) hangi belirtisini bilsen aynen sende çıkar bırak allah aşkına bunları takmayı bak koskoca kız oldun sen :) yok bişeyin bendede var aynı durum hemde ileri düzeyde ama bu yıl kendimi telkin etmeyi öğrendim iyiyiim çok şükür geçen seneye kadar gecenin bi yarısı arabaya atlar hastaneye giderdim kriz geçiriyorum diye biraz hastanede ilgilenince rahatlardım ya bidaha olursa diye 1-2 saat hastane yakınında turlardım sonra sahilde açık bi restoran bulur 2 duble rakı içer gelirdim eve uyuyim diye evden kovulacaktım nerdeyse:D hergece yapıyordum çunku:) takma o ağrı sızıyı bişeyin yok bebişinede sanada acil şifalar . bide su sigarayı yarın bıraksan nasıl olur guzel olmazmı 9 a kadar sen biraz daha kıdem alıp arkandan gelenlere ablalık yapsan daha güzel olmazmı ne dersin

ferayr cım sen nasılsın tatlım

laracım bak istersen bugün son sigarlarımızı içelim yatana kadar yarında sigarasız mutlu hayatımıza merhaba diyelim ve destek olalım ama beni bırakmayın kızlar ya resmen şeytan dürtüyor beni hep hele kahvaltıdan sonra felaket oluyorum valla

iyiyim tatlım ne olsun çok sükür bende artık sigara isteği kalmadı sizin için buradayım .blue tatlım biraz dayanmak zorundasın bu zorlukları aşamazsan olmazki seni bu kadar çaresiz görmek istemiyorum yasadığın sürece sinirleneceksinde sevineceksinde her sinirde sevinçte sigara içmeye kalkacaksan olmaz bırakırsın 1 hafta normal geçer 2. hafta bişeye sinirlenir yine içersin ama yapmayın bunu sigara diye bişey olmicak ya kendi kendini parçala ama içme. ben ilk bıraktığım hafta öyle kötü bişey yaşadımki nekadar sinirlendiğimi allah bilir hemen aklıma sigara geldi ama içmedim ölsemde içmicem dedim içmedimde artık sinirlensemde sevinsemde aklıma gelmiyor çunku sağlığıma kavuştum o kadar huzurlu ve mutluyumki bu bana yetiyor umarım sizde basarırsınız zor değil yeterki biraz gayret et

Back