iyiyim tatlım ne olsun çok sükür bende artık sigara isteği kalmadı sizin için buradayım .blue tatlım biraz dayanmak zorundasın bu zorlukları aşamazsan olmazki seni bu kadar çaresiz görmek istemiyorum yasadığın sürece sinirleneceksinde sevineceksinde her sinirde sevinçte sigara içmeye kalkacaksan olmaz bırakırsın 1 hafta normal geçer 2. hafta bişeye sinirlenir yine içersin ama yapmayın bunu sigara diye bişey olmicak ya kendi kendini parçala ama içme. ben ilk bıraktığım hafta öyle kötü bişey yaşadımki nekadar sinirlendiğimi allah bilir hemen aklıma sigara geldi ama içmedim ölsemde içmicem dedim içmedimde artık sinirlensemde sevinsemde aklıma gelmiyor çunku sağlığıma kavuştum o kadar huzurlu ve mutluyumki bu bana yetiyor umarım sizde basarırsınız zor değil yeterki biraz gayret et
ne güzel valla canım bırakıcam ya mecburum sözlüm askerde benim çocuk cumadan beri içmiyormuş o askerde bıraktıysa ben burda bırakamazsam ayıp yani
ilk bir hafta hatta 72 saatten korkuyorum sonra yavaş yavaş azalıyor demi istek yoksa artıyor mu sende nasıl oldu canım
Feray cığım blue cuğum hoşbulduk teşekkür ederim.
Feray sorma sorma bende çok salaklıklar ettim bu konuda bu kadar korkuyoruz hasta olmaktan ama sigara içiyoruz sigarayı bırakmaya ne anlamlar yüklediğimi en çok sen anlarsın.
Ay blue senin şu bırakma denemelerin beni deli ediyor.Kendi kendine yenilgiyi kabul ederek başlıyorsun sanki nasıl yapıyosun şunu söndüreyim bakıym kaç saat canım istemiycek mi diyorsun sen.Yada kaç saat dayanabilicem mi?Bizim feray gibi yapabilmemiz lazım çatlasamda içmiycem diye bırakmak zorundayız buna adapte et kendini ve bence artık deneme yapma nefsini ???????? kelime bulamadım yalama :)) yapma dimi feray yapmasın öyle.
Feray ben şimdi zaman koydum ya kendime sanki daha önce bırakmak yaramıyacakmış gibi geliyor bana .........
Sizi özlemişim bu arada.Blue sen gündüz işten mi giriyosun ne zamanlar buralarda olabiliyosunuz daha sık şeyttirsek.
Feray senin ne kadar oldu şimdi nasılsın yaşadığın süreci yazsana bize canımcım
hosgeldin nusya gerçekten kararlıysan senide listeye alıyorum:) ama bak deneme değil bu ben yapamıyorum olmuyor başaramadım kabul etmem döverim sinirli bi insanım ben :) blue sanada söylüyorum, laram masallah çok kararlı istese simdi bırakırda sizlere destek amaçlı bekliyor
bırak artık bırakk çatlattın beni sonunda benide sigaraya baslatıcan :) canım valla zor değil ya düşüncelerini farklı yönlere cek 3 gun dayan sonra hem istek azalır hemde 3 gün içmemişsin bozmiyim diye geçer gider zaman sende unutursun artık
Nuysa hoşgeldin canım.Avatarın sen misin?
Bak şimdi Feray ben neler konuşucam sanki bırakmış bilir kişi olarak.
Ben hiç bırakabilme umudu hissetmiyordum içimde takii kışın iki hafta bırakabilene kadar.O sırada allen carr ın kitabını okudum ve kitap bende 10 gün full motivasyon yarattı sonra sallanmaya başladı motivasyonum.Motive olduğumda ruh halim şuydu kararlıyım kesinlikle içmiycem.Bi parça acaba dediğim an zorlanmaya başladım ve aslında nikotinden kurtulmuştum.Yani çok büyük ihtimal fizyolojik bağımlılığım bitmişti.Çünkü 5 gün diyorlar nikotin çekilmesi eee ben bunu 10 günde geçmiştim psikolojik kısmı atlatmak marifet yani.
Buna çalışmalı bırakmayı istemekle, kararlı olmak aynı şeyler değil gibi geliyor bana.Kararlı olmak ne demek buna yoğunlaşmalı.Ben beynime şunu vermeye çalışıyorum ömür boyu bunu içerek yaşayamayacağını biliyorsun kızım bu seni herşeyi ile alt üst ediyor er yada geç bırakıcan ve bıraktığında içtiğin zamanlara hayıflanacaksın ve bu süreyi daha fazla uzatmamalısın neyi bekliyorsun.Bırakacağın kesin ve bunu şimdi yapacaksın.Son sigarayı içtiğinde şunu demelisin çatlasamda içmeyeceğim.Çatlamıyacağım zaten bıraktığım için mutlu olacağım.Bunu beynimize öğretmeliyiz.Yeterince süre sigarasız kalırsam istemem herhalde diye düşünerek bırakılmıyor bu zıkkım onu anladım çünkü.
Daha öncede yazmıştım ben kitabı bir kez daha okuyacağım videosunuda seyredeceğim birde sigara bırakma tozu var netten aldım yazmıştım önceden tekrarlamak istemiyorum ismini meşhur zaten süreci kolaylaştırır belki diye.Ama bunlar tek başına asla yetmez kafa kafada bitiricez inşallah.
Feray yarın kitabı okumaya başlıycam zaten kitap biterken son sigaramı içmiş olurum 9 Ağustostan önce bırakıcam tamam mı yeşilayım savaşçım
helal olsun sana çok sevndim canım ama sakın bu denemede diye baslayan bi mesaj yazma boğarım seni :)
BLue tamamdır kendine eziyet etme bıraktın bu deneme falan değil bitti gitti bende iki güne kadar bırakıyorum.
Nuysa bende tam tersi nasıl olsa bırakıcam diyorum ve kasmadan devam ediyorum yalnız 9 ağustosa uymuyoruz bak blue bıraktı bende hazaırlanıyorum.Kızlar nasıl güzel birşeydir kimbilir arınmışlık temizlik ben ev temizliği konusunda fena saplantılı titizim harıl harıl çalışırım evim hep katalog çekimleri modunda olsun isterim kendimi met etmek için değil yanlış anlaşılmasın yıpratırım kendimi salak gibi ama bak içim leş gibi bu ne yaman çelişki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?