kızlar malesef bu sabah bir fire verdim. yarın tekrar başlıyorum. yazptığımın cezası olsun diye de yarın birden başlıyorum.
inanırmısınız sizleri hiç tanımadığım halde sizden bunu yazarken bile utandığımı farkettim. belki de artık yazmam buraya. diyeceksiniz çocuk oyuncağımı bu...
ya neden kimse uğramıyor. benim geçen denememde çok kişi vardı bırakmaya niyetlenen. kimseden ses çıkmıyor. bugün benim bir ayda ikinci 4. günüm. benim her denememde 3. günden sonra hortluyor içimdeki canavar. ve bir taneden birşey olmaz düşüncesi gittikçe ağırlaşıyor. acaba tamamen bırakmasam da şöyle mi yapsam, 3-4 güne bir bir tane içsem mi falan. şimdilik atlatıyorum krizleri. inşallah bu sefer başarırım.
kararımızı verdik 1 ekimden itibaren eşimle birlikte bırakıcaz inşallah ne olur desteklerinizi esirgemeyin arkadaşlar belki sizlerden güç alırsam bırakmam daha kolay olur
başarılar dilerim inşallah bırakırsınız pes etmeyin lütfen kriz anlarında gerisi geliyor.ben eşimi ikna edemedim maalesef..opuyorumnanaktan
ben sayısız sigara bırakma denememde şunu öğrendim. gün saymak yok, sürekli sigara istiyorum demek yok. düşünsenize yazın ortasında canınız portakal istiyor. ve bulamadığınız için yiyemiyorsunuz. zamanla istek geçiyor. bende sigarayı böyle değerlendiriyorum. sigara yok. bol su içiyorum. ama yudum yudum. bardak bardak değil. meyve yiyorum. kriz geldiğinde ise derin nefes alıp, işyerine başka bir odaya gidiyorum. bakıyorum ki ben farkında olmadan hop geçivermiş. böyle kriz deyince de kendimi eroinman gibi hissediyor. daha da sinir oluyorum. herkese bol sabır diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?