Sigarayı bırakmak için savaşanların mekanı

Kızlar cayan varsa yazsın ya,benim netten sorun vardı ama kimse de gelmemiş....
Yeni bırakan arkadaşları da tebrik ediyorum vereliniortak

işyerinde neden bilmem açılmıyor kk. ancak evde yazabiliyorum. ben malesef başaramadım. sayısız denememin sonuncusunda da başarısız oldum. ama şu anda sigarayıiçsem de kendimden nefret ederek ve hiç keyif almadan içiyorum. ben şunu anladım. benim için zorluk 5. günden sonra başlıyor. galibva canavar son çırpınışlarını yaşadığı için midir dayanamıyorum.
ama mücadeleyi bırakmıcam. dün pek sevmediğim birini gördüm. sigara içmez. cildi pırıl pırıldı. çok kıskandım.

Kendini iyice motive edip arayı fazla açmadan tekrar sigarayı bırak bence.Benim de 3, günden sonrası zor oluyordu.

evet sld ben de sen gibi düşündüm ve yazmadım utandım...bayramın ilk günü piknik muhabbet derken içmeye başladım sonra aman otlanmayım diye paket aldım ve içiyorum çok üzgünüm.okul başladı teneffüslerde de içme telaşı offf offfffeyvahedigeldismile

daha önceki denemem hüsranla sonuçlanmıştı. ama baktım gördüm ki sigara içmekte beni mutlu etmiyor. eskiden olduğu gibi zararlarını umursamadan keyifle içemiyorum. yeniden bırakmaya karar verdim. bugün 3. günüm. bu sefer de başaramazsam ki inşallah başarıcam bir daha sigarayı bırakmaktan bahsetmicem. sigaryla ölewceğim. şu an 3. günüm olmasına rağmen boğazımda sigaranın o iğrenç tadı var. ve eşim balkonda içiyor. kokusu da geliyor. ama canım istemiyor. inşallah hiç te istemicek...

ya neden kimse uğramıyor. benim geçen denememde çok kişi vardı bırakmaya niyetlenen. kimseden ses çıkmıyor. bugün benim bir ayda ikinci 4. günüm. benim her denememde 3. günden sonra hortluyor içimdeki canavar. ve bir taneden birşey olmaz düşüncesi gittikçe ağırlaşıyor. acaba tamamen bırakmasam da şöyle mi yapsam, 3-4 güne bir bir tane içsem mi falan. şimdilik atlatıyorum krizleri. inşallah bu sefer başarırım.

benim Allen Carr da çalışma sürecim bana çok şey öğretti. ilki 1 tanecik diye birşey yoktur. ikincisi de azalttığın zaman o içtiğin az sayıdaki sigara daha da kıymetli hale geliyor. Bizim kitabı okumanı öneririm. Ben böyle bıraktım.

YARIN, SİGARAYI BIRAKALI 2 AY OLACAK. KENDİMİ KUTLAR YENİ ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM.:lepi:

benim bugün 3.günüm.ara ara bitane içsemmi diyorum ama asla.eşimde içiyor bırakalım beraber diyorum asla diyor,o içerkende çok zor olacak.bide beni 5 6 kilo fazlalığım var az yemeye çalışıyorum fakat canım hep bişeyler çekiyo hem sigarayı bırak hem diyet çok zor bunun bir yolu yokmu acaba?yani yiyerek nasıl kilo verilir?kafamçokkarıştı

ha bide bugün 3.günüm ve benim sigara isteğim bayağı azaldı,dün felaket canım istiyodu,resmen sigaraya susamştım.su içmekten tuvaletten çıkamaz olmuştum.bugün daha iyiyim sanırım çokta zor değilmiş bırakmak beee..

bide boğazımda ve burnumda yanma var 2 gündür hasta olcam gibi ama acaba bırakırken böyle şeyler yaşayan varmı aranızda?nadire cimseni tebrik ediyorum okudum yazdıklarını çok motive etmişsin kızları bende istiyorum banada yardımcı olun

Son düzenleme:
mrb kızlar bende sigarayı bırakmak istiyorum aranıza katılabilirmiyim?

kararımızı verdik 1 ekimden itibaren eşimle birlikte bırakıcaz inşallah ne olur desteklerinizi esirgemeyin arkadaşlar belki sizlerden güç alırsam bırakmam daha kolay olur

kararımızı verdik 1 ekimden itibaren eşimle birlikte bırakıcaz inşallah ne olur desteklerinizi esirgemeyin arkadaşlar belki sizlerden güç alırsam bırakmam daha kolay olur

başarılar dilerim inşallah bırakırsınız pes etmeyin lütfen kriz anlarında gerisi geliyor.ben eşimi ikna edemedim maalesef..opuyorumnanaktan

başarılar dilerim inşallah bırakırsınız pes etmeyin lütfen kriz anlarında gerisi geliyor.ben eşimi ikna edemedim maalesef..opuyorumnanaktan

tşk ederim inşallah sizde eşinizi ikna edersiniz gerçi benim eşim ben sana bağlıyım diyor sen bırakırsan bende kesin bırakırım
işte o kirizleri atlatabilirsem inşlah gerisi gelir

ben sayısız sigara bırakma denememde şunu öğrendim. gün saymak yok, sürekli sigara istiyorum demek yok. düşünsenize yazın ortasında canınız portakal istiyor. ve bulamadığınız için yiyemiyorsunuz. zamanla istek geçiyor. bende sigarayı böyle değerlendiriyorum. sigara yok. bol su içiyorum. ama yudum yudum. bardak bardak değil. meyve yiyorum. kriz geldiğinde ise derin nefes alıp, işyerine başka bir odaya gidiyorum. bakıyorum ki ben farkında olmadan hop geçivermiş. böyle kriz deyince de kendimi eroinman gibi hissediyor. daha da sinir oluyorum. herkese bol sabır diliyorum.

Evet sld cığım.Bencede doğru yapıyorsun.Karanfil çiğnemek de iyi geliyor.Oyalıyor insanı.Allah yardımcın olsun.Sık dişini biraz.1 aydan sonra çok rahat geçiyor zaten.1 ay dedim diye gözün korkmasın,çabucak geçiyor valla.Benim 2 ay oldu...Dün gibi...

benim için büyük gün yarın kızlar inşlah yarın bırakıyorum sigarayı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…