• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı bırakmak için savaşanların mekanı

ayyyy keşke sigarada diğer bitkiler gibi faydalı olsaydı.yani tütün demek istedim,bütün bitkilerin faydası varda tütünün yokmu acaba?ya yokmu tütün gibi sarılıpta içilecek bişey..

bugün 5.günüm... neyyysseee bugün daha iyiyim galiba,sabah çok zinde kalktım iyiki sigarayı bırakmışım dedim.kendimi daha iyi hissediyorum bugün.tabi kriz hali gelene kadar.amaam gelirse gelsin içmiycem o mereti kardeşşim.eşim sigara içerken pis bağımlı dedim ona düşünün yani o derece öyle hessettim bir an..

bende bugün bıraktım kızlar daha içmedim sigara:)))
böyle devam eder inşallah
yalnız değilsin aygün2008 bende savaşıyorum bu illetle

Ben de bugün içemiyorum. Evde sigara kalmamış ve eşime paket almayacağıma söz verdim. sempatiksalakcinni kafam bir garip.

Aslında bağımlı değilim. Bir başlarım. 2 - 3 gün içerim. Sonra 4 ay ağzıma sürmem. Bir gün sabahtan akşama içerim. Sonra bir sene ağzıma sürmem. Çalışırken çok istiyorum. Bir de müzikli ortamlarda çok iyi gidiyor. Ve şu anda çalışıyorum. Elim boşlukta. :1no2:

yaaa kafam bir hoş kızlar sempatiksalakcinni sürekli ciklet çiğnemekten çenem yoruldu valla sempatiksalakcinni
moralde sıfır :((

Son düzenleme:
kendimi dışarımı atsam acaba arkadaşların yanına belki sohbet etsem azda olsa unuturum
sonra görüşürüz kızlar gelişmeleri yazarım

yaaa kafam bir hoş kızlar sempatiksalakcinni sürekli ciklet çiğnemekten çenem yoruldu valla sempatiksalakcinni
moralde sıfır :((

sabır sabır ataklar başladı başka şeylerle oyalan çay iç kraker ye fakat kilo aldırıcı yiyeceklerden uzak dur sonra bide kilolarla uğraşma..

aynen dediğin gibi kilo aldırıcı şeylerden uzak durmalıyım zaten daha çok olmadı 32 kiloyu vereli
bide alırsam kafayı yerim herhalde sırf ondan dolayı hem diyet yapıyom hemde sigarayı bıraktım
off off Allah kolaylık versin hepimize

kimse uğramıyor artık buraya bize destek verecek kimsecikler yok.geçmiş sayfalara bakıyorumda bayağı hareketliymiş yaa..

ya neden kimse uğramıyor. benim geçen denememde çok kişi vardı bırakmaya niyetlenen. kimseden ses çıkmıyor. bugün benim bir ayda ikinci 4. günüm. benim her denememde 3. günden sonra hortluyor içimdeki canavar. ve bir taneden birşey olmaz düşüncesi gittikçe ağırlaşıyor. acaba tamamen bırakmasam da şöyle mi yapsam, 3-4 güne bir bir tane içsem mi falan. şimdilik atlatıyorum krizleri. inşallah bu sefer başarırım.

şimdi ne durumdasın devammı?

yaa sürekli canım bişeyler yemek istiyor sizlerdede oluyormu böyle
ağzım hiç boş kalmasın istiyorum:(bu durum canımı daha çok sıkıyor

merhaba arkadaşlar aranıza benide alırmısınız siğarayı bırakmak için kendiyle savaşan biriyim bu ğün başladım hiç içmedim ama kendimide çok iyi hissettiğim söylenemez siz nasılsınız paylaşalım

merhaba arkadaşlar aranıza benide alırmısınız siğarayı bırakmak için kendiyle savaşan biriyim bu ğün başladım hiç içmedim ama kendimide çok iyi hissettiğim söylenemez siz nasılsınız paylaşalım

hayırlı olsun cnm senin adına sevindim benimde 2.günüm bugün
berbat bir durumdayım sanki evde bişeyimi kaybetmiş gibiyim kafamçokkarıştı
sürekli cnm bişeyler yemek istiyor :bbo: verdiğim kilolar geri gelcek diye
ödüm kopuyo alsanaalsanasmile

olumunekankayizsmiletabikide alırız.hoşgeldin aramıza,benim bugün 6.günüm bugün kendimi daha iyi hissediyorum.artık geçiyor boşluk hisleri sabredin inanın istedinizmi oluyor.ben bide diyete başladım onla oyalanıyorum iyi oluyor.kafayı sigaraya takmıyorum..boshayallersmile

hayırlı olsun cnm senin adına sevindim benimde 2.günüm bugün
berbat bir durumdayım sanki evde bişeyimi kaybetmiş gibiyim kafamçokkarıştı
sürekli cnm bişeyler yemek istiyor :bbo: verdiğim kilolar geri gelcek diye
ödüm kopuyo alsanaalsanasmile

sabır zilancım sakın içmeee.aklinialirimsmile

bu nasıl birlanettir ya. tek sigaraya yine yenildim ki ben memlekete gittiğim zaman bilmiyorlar diye 15 gün sigara içmeden durabilen ve hiç zorluk çekmeyen biriyim. çok mutsuzum. sigara içmek beni mutlu etmiyor ama hep yeniliyorum. hiç yüzüm kalmadı artık. bu kaçıncı deneme. kendimden nefret ediyorum. ne yapmalı nasıl yapmalı bilemiyorum. kurtulmak istiyorum artık. offffff.......siz de cevap falan yazmayın benim gibi iradesiz, dumana yenilen, ne yaptığını bilmeyen birine....

ah canım yaaa.bak şimdi bir taneden bişey olmaz devam et lütfen hiç içmemiş gibi.tabi bir taneyle kaldıysan eğer..ohaoldumsmile

bu nasıl birlanettir ya. tek sigaraya yine yenildim ki ben memlekete gittiğim zaman bilmiyorlar diye 15 gün sigara içmeden durabilen ve hiç zorluk çekmeyen biriyim. çok mutsuzum. sigara içmek beni mutlu etmiyor ama hep yeniliyorum. hiç yüzüm kalmadı artık. bu kaçıncı deneme. kendimden nefret ediyorum. ne yapmalı nasıl yapmalı bilemiyorum. kurtulmak istiyorum artık. offffff.......siz de cevap falan yazmayın benim gibi iradesiz, dumana yenilen, ne yaptığını bilmeyen birine....

bence kendinize haksızlık etmeyin iradesiz diyipte sigara böyle bir illet maalesef benim daha 2. günüm ben kafayı yiycem sizki 15 gün içmemişsiniz ne mutlu size alkisalkisalkis
haa bide şu şekilde düşünün herşeyin bir zamanı vardır kısmet demek lazım yani
inşlah sizinde kısmetiniz en kısa zamanda bu illetten kesilir öyle dua edin
belki daha zamanı vardır ne dersiniz kendinizi çok üzmeyin yoksa hiç bırakamassınız
kendinize sürekli moral verin yapabilirim yapabilirim ben güçlüyüm bu illete karşı diyinnnn
bide böyle deneyin olmazmı eminim siz galip geleceksiniz kaydirigubbakcemile5

Back