benim için büyük gün yarın kızlar inşlah yarın bırakıyorum sigarayı:))
yaaa kafam bir hoş kızlar sempatiksalakcinni sürekli ciklet çiğnemekten çenem yoruldu valla sempatiksalakcinni
moralde sıfır(
ya neden kimse uğramıyor. benim geçen denememde çok kişi vardı bırakmaya niyetlenen. kimseden ses çıkmıyor. bugün benim bir ayda ikinci 4. günüm. benim her denememde 3. günden sonra hortluyor içimdeki canavar. ve bir taneden birşey olmaz düşüncesi gittikçe ağırlaşıyor. acaba tamamen bırakmasam da şöyle mi yapsam, 3-4 güne bir bir tane içsem mi falan. şimdilik atlatıyorum krizleri. inşallah bu sefer başarırım.
merhaba arkadaşlar aranıza benide alırmısınız siğarayı bırakmak için kendiyle savaşan biriyim bu ğün başladım hiç içmedim ama kendimide çok iyi hissettiğim söylenemez siz nasılsınız paylaşalım
merhaba arkadaşlar aranıza benide alırmısınız siğarayı bırakmak için kendiyle savaşan biriyim bu ğün başladım hiç içmedim ama kendimide çok iyi hissettiğim söylenemez siz nasılsınız paylaşalım
hayırlı olsun cnm senin adına sevindim benimde 2.günüm bugün
berbat bir durumdayım sanki evde bişeyimi kaybetmiş gibiyim kafamçokkarıştı
sürekli cnm bişeyler yemek istiyor :bbo: verdiğim kilolar geri gelcek diye
ödüm kopuyo alsanaalsanasmile
bu nasıl birlanettir ya. tek sigaraya yine yenildim ki ben memlekete gittiğim zaman bilmiyorlar diye 15 gün sigara içmeden durabilen ve hiç zorluk çekmeyen biriyim. çok mutsuzum. sigara içmek beni mutlu etmiyor ama hep yeniliyorum. hiç yüzüm kalmadı artık. bu kaçıncı deneme. kendimden nefret ediyorum. ne yapmalı nasıl yapmalı bilemiyorum. kurtulmak istiyorum artık. offffff.......siz de cevap falan yazmayın benim gibi iradesiz, dumana yenilen, ne yaptığını bilmeyen birine....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?