Sigarayı bırakmak için savaşanların mekanı

fireleri saymazsam bugün 15. günüm. tamam saymıyorum. ne olmuş içtiyesm. 13 sene boyunca içmişim zaten. günde 1 paket. 15 günde 2 dal sigara içmek hiçte kötü değil. teşekkürler herkese.....

fireleri saymazsam bugün 15. günüm. tamam saymıyorum. ne olmuş içtiyesm. 13 sene boyunca içmişim zaten. günde 1 paket. 15 günde 2 dal sigara içmek hiçte kötü değil. teşekkürler herkese.....

Herkes senin gibi bir yanılgıya düşüp zaafına yenik düşebilir,üstelik sigara isteğine karşı çıkmak gerçekten de zor.Bende 1 ay önce arkadaşımın sigarasından içmiştim.Ama hemen uyanıp devam ettim yoluma.Aynı şekilde yllz de ...
Çok canın çekmiş içmişsin.Hala burada olduğuna göre de içmek bişey kazandırmamış sana.Aklında şüphe kalmamıştır en azından.Artık ne istediğinden emin olman lazım.1 aydan sonrası gerçekten çok daha farklı.Yllz in dediği gibi gün bile saymıyor artık insan.
:enbuyukkk:

Hergün girip okuyorum sizi biliyormusunuz sigarasız bir hayatı nasıl istiyorum anlatamam bir türlü kararlılık gösteremiyorum bu girdaptan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum ama bunu gözümde büyüttüğüm için sanırım bilin. altım beynime hükmediyor bir sabah uyanıp hiç sigara içmemiş gibi hissetmek ne güzel olurdu ama yok böyle birşey şu sigaraları birden 50 tl yapsalar keşke ay bilmiyoru arkadaşlar beni elinize alın evirin çevirin nolur yaaaaaaaaaaaaaaaa bıraktırın bana şu sigarayı.

Sen yeterki karar ver.Üstelik hala bırakma konusunda tereddütlerinin olmasını cidden anlıyamıyorum.O kadar çok istiyorsun bırakmayı.Ama hala kendine güvenemiyorsun.Bize baksana,mutsuz olduğumuzu mu düşünüyorsun?Yalan gelir belki ama inanki artık günde yalnızca 1-2 kere aklıma geliyor.Ve kendiliğinden hemen geçiyor.Sigara içmeden de yaşanıyor işte.Bu zamanlar da geçecek.Ben inanıyorum ki 1 ay sonra hiç canım istemeyecek.Çünkü ben buna inanıyorum.Ben öyle olmasını istiyorum.Bu yüzden 1 ay sonra çok daha iyi olacağım....

arkadaşıma katılıyorum

Nadirem yllz haklısınız teşekkür ederim ama benim sorunum bilinç altımı güçlendirememek öyle oluncada hükmedemiyorum kendime bunu becerebilsem bunun nedemek olduğunu yaşadım geçen kış allen car kitabı ile ama iki hafta sonraki krize yenildim sizde yaşamışsınız ya.Ozaman hem korku vardı üşütmüştüm kıştı hemde çok kolay olacağı beynime verebilmiştim şimdi bunu yapamıyorum yaaaaaaaaaaaaa deli olucam.Yarın gidip kan tahlili yaptırıcam her bişeye bakılacak bende kolstrolde var sigarada buna sebep oluyor çok evhamlı bir yapım var benim panik atak oldum bi ara ama atlattım 3 sene yaşadım panik atağı ama yinede kafam hep evhamlı.Halsizlik uyuşukluk sigaranın tüm negatiflerini hissediyorum fazlasıyla çünkü kendimi çok dinliyorum.Bunu başarmalıyım o yüzden burdan sizden kopamıyorum güç alıyorum.İyiki varsınız.

sld nerdesin hiç uğramamışsın korkutuyosun beni.Ses ver.
Blue sen nerelerdesin tatlıcım huuu

Arkadaşlar, şöyle biraz geriye giderek yazılanları okudum,hepiniz çok başarılısınız,sakın vaz geçmeyin çünki siz ondan daha güçlüsünüz,tebrikler hepinize .......

buyrunnnnnnnnn ...Teşekkürler...buyrunnnnnnnnn
sld naptın?nasıl gidiyor?bırakamadın sanırım.Öyle hissediyorum nedense...

buyrunnnnnnnnn ...Teşekkürler...buyrunnnnnnnnn
sld naptın?nasıl gidiyor?bırakamadın sanırım.Öyle hissediyorum nedense...

herkese günaydın....
şimdilik bir problem yok. ama zorlanıyorum. gün saymıyorum artık. sanki normal yaşantım gibiymiş düşünüyorum. iki gün önce felaket diş ağrısı çekiyordum. dişimi çektirdim. o nedenle dün hiç yazamadım. diğer arkadaşlarda durum nasıl acaba???
nadirem neden öyle hissettin. sanırım ben öyle bir tablo çizdim. çok şükür herşey yolunda. para birikmeye devam ediyor.

sm arkadaşlar

gün saymayı unuttum artık bir ay boyunca hergün takvimi sayıyordum ama şimdi aklıma bile gelmiyor bırakalı bir ada fazla olduğun biliyorum ama tam olarak kaç gün olduğunu bilmiyorum böylesi dahada güzelmiş gün saymayı unuttuğun zaman sigarada hiç aklına gelmiyor gün boyunca

kimseden ses çıkmıyor..herkes sigarayı bırakmaktan vaz mı geçti yoksa....

merhaba kızlar..
ben de ramazanda bırakmayı denedim ama olmadı.takip ediyorum topici başından beri..yaklaşık 13 yıldır sigara kullanıyorum. 9 ay hiç içmemiştim.bir taneden bişey olmaz diyip yeniden başladım.bir buçuk yıldır da içmeye devam...

ama artık bırakmak istiyorum.işkence gibi ya boğazım yanıyor sabah uyandığımda...içmek istemiyorum ama engel olamıyorum kendime... bırakanları gördükçe sevinip cesaretleniyorum. tebrik ediyorum bırakan arkadaşları... darısı bize inşallah.

öncelikle herkeze SeLam,

bende yaklaşık sigarayı bırakalı 1 bucuk ay oluyor. bunun için ilk 2 hafta destek aldım fakat herşey tamamen Sizde bitiyor yaklaşık 11 yaşımdan beri kullanıyordum ve 1 saat içmedigimde baş ağrısı çok oluyordu , 15 dk yürüdüğümde oluşan nefes darlıgı yüzünden bırakmaya karar verdim ilk 2 hafta destek olarak bi ürün kullandım ve kullandıgım üründe hergün 1 tane sigara içme girişiminde bulunuyorsunuz ilk başta garipsemiştim hem bırakak için bi ürün hemde sigara içmenizi söylüyor diye fakat her içmeye kalktıgımda ilk çektiğimde atmak zorunda kalıyordum çünkü miğdenizi bulandırıyor tiksiniyorsunuz kokusundan 2 hafta hiç sigara içmedim ve eger 2 hafta içmediysen bundan sonrada içmem diye şartladım kendimi ve ürünü kullanmayıda bıraktım ve hiç zorlanmadım sonrasında ilk 1 ay yemeklerden sonra bazen aklıma geliyordu ama bi kac dk sonra unutuyordum suan hiç canım istemiyor ve cok rahatım Herkeze tavsiye ederim.

uzun zamandır sizleri takip ediyorum. yaklaşık 20 gündür sigarayla savaşıyorum. daha doğrusu debeleniyorum. ilk 10 gün içmedim. sonra tek tük içtim. 20 günde 2 kere paket aldım. ordan burdan otlandım. olmadı olmadı olmadı. sigarayla ilşkim ne seninle ne sensiz şeklindeydi. dün akşam silkelendim ve bugün ilk günüm. umuyorum bu sefer fire vermem. öyle çok istiyorum ki bırakmayı....sabahtan beri hiç kriz yaşamadım desem yeridir. bol su ve metyveyle idare ediyorum. problem evde başlıyor. eşim içiyor çünkü. elimden geldiğince yazacağım buraya.sizlerin yzadıklarınızı okuyorum sabahtan beri. beni çok motive ediyor.

merhaba arkadaşım öncelikle tebrik ederimmm ben ve diğer arkadaşlar hepimiz uğraşıyoruz ama olmuyor bi türlü kullandığın ürünün adını verirsen belki bizlerde faydalanabiliriz olmazmı :):)

evde benim için daha zor olacak demiştim ya...sabahtan eve gelene dek pek kriz yaşamadım. ama eşimin sigarası var ya. 5 den beri kaç kere kendimi bir tanecik içsem mi derken yakaladım.ne zaman azalır krizler...

tabiki veriyim ben reklam olur diye yazmak istemedim. nicdur ismi aktar com dan almıştım.

kimseden ses çıkmıyor..herkes sigarayı bırakmaktan vaz mı geçti yoksa....

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiim.........
Sonunda internete kavuştum.Günlerdir aklım burada,internetimizde sorun oldu ama halloldu.Ve aynen devam sigarasız hayata.Ama 2 gündür daha sık aklıma geliyor sigara.Gerçi 20 gün gecikmeli regl oldum.Çok sıkıntı yaptı,hala canım burnumda yani.Bir iki kere de başlasam mı geri diye düşünmedim değil kafamçokkarıştı Ama yoook bir daha esiri olmam sigaranın.Hem artık yanımda içmelerine bile tahammül edemiyorum.İğrenç kokuyor.İçerken hiç de o kadar pis gelmiyordu oysa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…