Bu arada 1,5 ayımı doldurdum.sositososito.
fireleri saymazsam bugün 15. günüm. tamam saymıyorum. ne olmuş içtiyesm. 13 sene boyunca içmişim zaten. günde 1 paket. 15 günde 2 dal sigara içmek hiçte kötü değil. teşekkürler herkese.....
Hergün girip okuyorum sizi biliyormusunuz sigarasız bir hayatı nasıl istiyorum anlatamam bir türlü kararlılık gösteremiyorum bu girdaptan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum ama bunu gözümde büyüttüğüm için sanırım bilin. altım beynime hükmediyor bir sabah uyanıp hiç sigara içmemiş gibi hissetmek ne güzel olurdu ama yok böyle birşey şu sigaraları birden 50 tl yapsalar keşke ay bilmiyoru arkadaşlar beni elinize alın evirin çevirin nolur yaaaaaaaaaaaaaaaa bıraktırın bana şu sigarayı.
Sen yeterki karar ver.Üstelik hala bırakma konusunda tereddütlerinin olmasını cidden anlıyamıyorum.O kadar çok istiyorsun bırakmayı.Ama hala kendine güvenemiyorsun.Bize baksana,mutsuz olduğumuzu mu düşünüyorsun?Yalan gelir belki ama inanki artık günde yalnızca 1-2 kere aklıma geliyor.Ve kendiliğinden hemen geçiyor.Sigara içmeden de yaşanıyor işte.Bu zamanlar da geçecek.Ben inanıyorum ki 1 ay sonra hiç canım istemeyecek.Çünkü ben buna inanıyorum.Ben öyle olmasını istiyorum.Bu yüzden 1 ay sonra çok daha iyi olacağım....
buyrunnnnnnnnn ...Teşekkürler...buyrunnnnnnnnn
sld naptın?nasıl gidiyor?bırakamadın sanırım.Öyle hissediyorum nedense...
öncelikle herkeze SeLam,
bende yaklaşık sigarayı bırakalı 1 bucuk ay oluyor. bunun için ilk 2 hafta destek aldım fakat herşey tamamen Sizde bitiyor yaklaşık 11 yaşımdan beri kullanıyordum ve 1 saat içmedigimde baş ağrısı çok oluyordu , 15 dk yürüdüğümde oluşan nefes darlıgı yüzünden bırakmaya karar verdim ilk 2 hafta destek olarak bi ürün kullandım ve kullandıgım üründe hergün 1 tane sigara içme girişiminde bulunuyorsunuz ilk başta garipsemiştim hem bırakak için bi ürün hemde sigara içmenizi söylüyor diye fakat her içmeye kalktıgımda ilk çektiğimde atmak zorunda kalıyordum çünkü miğdenizi bulandırıyor tiksiniyorsunuz kokusundan 2 hafta hiç sigara içmedim ve eger 2 hafta içmediysen bundan sonrada içmem diye şartladım kendimi ve ürünü kullanmayıda bıraktım ve hiç zorlanmadım sonrasında ilk 1 ay yemeklerden sonra bazen aklıma geliyordu ama bi kac dk sonra unutuyordum suan hiç canım istemiyor ve cok rahatım Herkeze tavsiye ederim.
kimseden ses çıkmıyor..herkes sigarayı bırakmaktan vaz mı geçti yoksa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?