- 13 Mart 2008
- 392
- 7
- 96
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sld moralini bozma.Tek seferde hiç çabalamadan sigaradan kurtulan çok az zaten.Tabi benim eşim hariç.Maşallah bir gün bıraktığını söyledi.5 yıldır ne şikayetini duydum.Ne canının istediğini.Benim kaçıncı bırakma denemem olduğunu hatırlamıyorum bile.Demekki her yöntem herkese olmuyor.Herkes aynı şekilde bırakamıyor.Bence bu gece bir yöntem geliştir kendince.Muhakkak ki zayıf noktalarını en iyi sen biliyorsun.Böyle durumlarla karşılaştığında uygulayacağın bir metot bul.Mesela bana hırs hiç yaramıyor.Bırakıcam işte,bırakmalıyım,canavar nasıl olur da beni yenermiş..vs.. düşündükce içimde fırtınalar kopuyor.Kimiside hırsı sayesinde kurtuluyor.Demek istediğim kendine özel bir davranış oluştur ve sigarasız hayata alışana kadar o davranış şeklini sürdür.Kendine en uygun yöntemi bul yani.
Kusura bakma arkadaşım böyle de sana sanki akıl veriyormuş gibi falan oluyor ama burada birbirimize destek vermek,sıkıntılarımızı paylaşmak için varız değil mi?Sana cesaret olsun diye yazıyorum bunları.Örnek olsun diye.Yoksa tabiki bende hala tamamen kurtuldum diyemem.Hala yokluyorlar günde 1-2 kez.Üstelik artık iş acıtasyona döndü.Ya bi keyfin vardı o da artık yok gibi..Psikolojik savaş veriyorum kendimle.Ve diğer arkadaşlara yardımcı olmaya çalışarak atlatıyorum bu durumu.Başkalarına destek vermek en çok bana iyi geliyor yani...olumunekankayizsmile
Günaydın kızlar
Güzel bir dün diliyorum ,
Kızlar ya benim cildimde düzelme olucağı yerde daha kötüye gidiyor gibi, alnımda küçük sivilceler vs çıkıyor , Öksürüğüm vardı o geçti gitti çok şükür. Sizde bu gibi durumalr oldumu?
Arkadaşım vücut içinde biriktirdiği pislikten kurtulmaya çalışıyor şimdi belki tek bir sivilce sonrasında daha iltihaplı sivilceler çıkıcaktır vee ağız içinde de kücük kabarcıklar oluşuyor korkmaa canımm bu iyi demek kurtuluyorsun işteeee sonrasında çook daha rahat ediceksin tecrübeyle sabittir ama şimdi ben tekrar içtiğim için sarı grı bi cilt gözler balık gibi yorgunluk hat safhada bende gelicemm tütüne son ilacını sipariş etmiştim bakalım yarın başlıyorumm gelişmeleri yazarımm :)
Günaydın kızlar
Güzel bir dün diliyorum ,
Kızlar ya benim cildimde düzelme olucağı yerde daha kötüye gidiyor gibi, alnımda küçük sivilceler vs çıkıyor , Öksürüğüm vardı o geçti gitti çok şükür. Sizde bu gibi durumalr oldumu?
1 aya kadar kuru öksürük vardı,geçti çok şükür.İlk haftalarda diş ağrım oldu,ağzımda pütürler çıktı,alnımda küçücük sivilceler oldu ama 2 hafta falan sürdü.Sonra geçti.
Şimdi dişlerim daha beyaz,dudaklarım ve yanaklarım belirgin şekilde pembeleşti.Burnumun üstündeki siyah noktalar artık aynaya yapışmadan görünmüyor.kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
SLD cım 1. gününü kutlarım...:içelim:
Ama eğer çok içmediysen dünü yaşanmamış sayıp kaldığın yerden devam etsen daha az psikolojik harp yaşardın gibi geliyor bana canım,yine de sen bilirsin
Benimde öksürüğüm vardı geçti 1 ayın bitiminde, ama sivilceler beni deli ediyor , sanki yeni ergen olmuşum gibi :).
Sendeki değişimler müthiş boshayallersmile
Gerçekten de inanılmaz değişim yaşadım.Aslında en çok kilo almak hevesindeydim.Ama hiç alamadım.
Sivilcelerin için endişelenme geçer bence.Pislikler temizleniyor işte.Senin günde ne kadar sigara içtiğini hatırlamıyorum ama ben en fazla 5-7 arası içiyordum.Bununlada ilgisi olabilir bence.