benim daha önceleri de bırakma denemelerim olmuştu. ama bırakamadım. bırakmayı nasıl istiyorum bilemezsiniz. ama diğer taraftan sigara içmeyi de seviyorum. ne olur beni de biraz cesaretlendirin. aslında ramazan çok büyük fırsat. ama ben iftardan sonra kıtlıktan çıkmış gibi sigara içiyorum.
Daha önce bırakacaktım. Hatta bırakmıştım sizin de desteğinizle ama yine başladım. Ta ki geçen hafta faranjit+ grip olana kadar. Zorluyordum kendimi sigara içmek için. Oğlum ve anneme de bulaşınca gribim sağlık ocağına gittim ve şakayla karışık doktora dedim ki '' bana sigarayı bıraktırın 1 aylık sigara paramla size bi hediye alayım.'' Dedi ki sadece 3 gün bir tek bile sigara içme ve bana gel. Oldu dedim. Ama devam ettim sigaraya.Ta ki (midenizi bulandırmak gibi olmasın) Zift kokulu iğrenç balgamları çıkarana kadar. Lanet olsun dedim. Bi daha bu Allahın belası şeyi içmicem. Ama bazen diyorum ki bi dal tek bi dal. Yakıyorum içemiyorum. O iğrenç tat o iğrenç koku. Nasıl kullanmışım bunu 9 yıl. Söndürüyorum. Artık yemekler daha tatlı. Çay mis gibi kokuyor. Kahvenin o müthiş kokusunu alıyorum.
Yarın doktorumun yanına gideceğim. Bu iğrenç balgamlardan kronik öksürükten kurtarsın beni.
Siz de bana destek olun ki bir daha bu lanet olası şeye başlamıyayım.
Bir de kanımızı daha çabuk temizleyecek önerileri olanların yorumlarını bekliyorum.
Bu bana Allahın bir Lütfu. Arkadaşlar sigarasız hayat gerçekten temzi hayatD
:sinifsinif: Aaa okuduğuma inanamadım..Senden böyle bir cümleyi hiç beklemiyordum.ohaoldumsmile
Dün içmiş olmana bişey demiyorum da,canın çok çekmiştir,şeytan dürtmüştür vs..Ama "sanırım bırakamıcam" lafı hiç hoşuma gitmedi :umursamaz:
Bu kadar zamandır eşine rağmen içmiyordun,ne oldu da vazgeçtin??
mora terapi ile sigarayı bırakanlar var mı cevap verirseniz sevinirim teşekkürler
daha önce sayısız denemelerim oldu.hepsinde yeniden başladım.çünkü canım istiyordu.içenlerin yanında oturuyorum şimdilerde deneme amaçlı cezbetmiyor beni.tüp bebek denemesi yaptığımda bile bırakamamış olan ben keşke o zamanlarda keşfetseydim şu ilacı diyorum.ilacın adı tekumut.(sigara tiksindirici)tamamen bitkiselmiş.bitkisel olmasada olurdu ya.sigaranın içindekileri düşünürsek.internette araştırırsanız ulaşırsınız.bugün 9.günüm.ilk günler kriz çok sık geliyordu.şimdi ise niye istemiyorum gerçekten ilaçtanmı diyorum.yani kısaca süper bişey.
Tebrik&Taktir ediyoruma.s.21.günüm bırak içmeyi elimi bile sürmedim yine başlarım korkusundan.şimdide eşime bıraktırmaya çalışıyorum inşallah oda bırakır ve evde sigara içen kimse kalmaz. çevremdeki herkes içtiği halde bıraktım ben her saniye biri içiyor yanımda ama kesinlikle canım istemiyor acıyorum içlerine her çekişlerinde konuşuyorum bırakın diye ama nafile...
24 benimki şuan sigara krizimle boğuşmaktayım.kötükedihüso
eh yazdım rahatladım. herkase dumansız günler.zemuszemus
Baktım şimdi nettende pahalı bi bitkiymiş, en son mesajımdada dediğim gibi belki psikolojik olarak sizi onun rahatlattığını düşünebilirsiniz, ama iş Beyinde bitiyor. Tebrik ederim öyle yada böyle 9. güne gelmişsiniz, umarım bir daha ağzınıza almazsınız.
işin beyinde bittiği fikrine tamamen katılıyorum.bu dokuz gün boyunca hiç kriz gelmedimi hele ilk günler aman allahım.gece yataktan fırlıyodum.ama hayır dedim.o bir şeytan ve sen şeytana yenilmemelisin.istedikçe canım bu ilactan yedim.yardımcı olduğu bir gerçek.kimseyle tartışamam bu konuda.çünkü tecrübeyle sabit.ben sadece bırkmak isteyenlere bir yardımım olsun diye yazdım.pahalı olduğuna gelince aylık sigara masrafımızı düşünürsek........
Bende duydum çevremden,2 sene önce bırakan biri,hala bir sigara içsem başlarım falan diyordu.Bunları duyunca moralim bozuluyor ama sanırım bu şekilde düşündükleri sürece esaretten kurtulamayacaklar.Sürekli mücadele edecekler.Biz ne ister,ne düşünürsek beynimiz şartlandığı şekilde cevap veriyor.
Buna da psikolojik diyelim veee sigarasız hayata alışma dönemimize en pozitif halimizle devam edeliiimzemuszemus
Arkadaşlar artık cüzdanımdan para eksik olmuyor.Bir sürü bozuk para birikti cüzdanımda.Canım ne isterse alıyorum.Önceden kendimi zehirlemek için harcadığım paralarla artık faydalı şeyler alıyorum.Cüzdanıma bir bereket,bolluk geldi sanki.Çok mutluyum üstelik.Kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?