Sakın ve sakın denemeye kalkma, şimdi sen şöyle düşünüyorsun, Bir fırt çeksem o eski aldığım hazzı alıcam keyfi alıcam, ama öyle olmuyor yanılıyorsun sanki ilk defa sigara içmiş gibi ağzında kötü tat boğazında bi gıcık bırakıyor daha fazla katlanamayıp söndürüyorsun ve hemen ağzını temizlemek için banyoya gidiyorsun, pişmanlık cabası , canavarın uyanması ve Başa dönmek an meselesi. Onun için sürekli içinden telkinde bulun (Telkinler sigaratv sitesinde). Sen 18 günündesin bugün ben yarın 2.haftamı doldurcam, Bu kadar çabaladık en zor anlarımızı atlattık eğer şimdi içersek bi fırt yada 1 tane fark etmez şımarıklıktan başka bişey olmaz çünkü vucudumuz eskisi gibi nikotin istemiyor kriz aralıklarından bunu çok iyi anlıyoruz , Sanki hayatımızda bi boşluk olmuş gibi hissediyoruz , boşluğa düşmüş gibiyiz sanki, Ama öyle değil işin aslı. Asıl olması gereken bu , sağlıklı olan bu.
Ben biriyle paylaştım sigara içmediğimi, "Amannnn ne zevkin kaldıki hayattan , kahveyide sigarasız içeceksen yaşama sen" dedi. Bu zihniyetteki bi insana ne anlatsan boş öyle değilmi, bende öyle yaptım hiç bir şey anlatmadım :) sohbeti değiştirdim.
Eşim sigara içmeye devam ediyor, o bırakmak istemiyor, o bana kokmasın, bende bırakmıyım diye, "aman canım akşamdan akşama iç bitane keyif için hem sen öyle abartılı içmiyordunki neden kendini kasıyorsun vsvs" dedi.
demem o ki destek olanda var ama köstekde var en yakınım eşim, Ben yılmadan devame diyorum yaşama dönüş operasyonuma.