Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar
Herkese Hayır lı cumalar, nasılsınız bakalım bugün,
Nadirem , Klara Nasıl gidiyor kızlar yoksunzu iki gündür :)
gayet güzel gidiyor. yüzdük yüzdük kuyruğuna gelmiş sayılırız yakında 1 ay olacak. bundan sonra gün gün deyil ay ay saymaya başlarım. darısı başınıza.vereliniortak
günaydın bayanlar
23, günüm ve sigara daha öncede hiç hayatımda değilmiş gibi bu kadar rahat olacağını ummuyordum. çok nadir yokluyor ama atlatmasıda kolay hemen aklımdan atıyorum.dün akşam eşimle konuştum ve sigarayı bıraktırdım.eşimde içtiği halde bana sürekli bırakmamı söylerdi ama ben bir türlü bırakamazdım.kendimi örnek olarak gösterdim ne kadar korktuğumu her defasında başaramadğımı aslında bi defa bırakcam diyip paketi cebinden ve aklınan atıktan sonra o kadarda zor olmadığını görmesini istedim.en fazla 3 gün dayanmasını istedim.3 günden sonra uzun süredir içmediğiniz için başlamak isemiyorsunuz. özellikler ara sıra yokladığı zaman iradenize çok iyi sahip çıkın içinzdeki canavarın bir anlık dürtmesiyle bir fırt bile çekme bozcak herşeyi izin vermeyin ve ne kadar güçlü bir iradeye sahip olduunuzu gösterin herkese.inşallah eşiminde bu son denemesi olur ve ikimizde tamamen hayatımızdan çıkartırız bu iğrenç şeyi.
ben de pazartesi veda edeceğim inşallah sigaraya...
Günaydın kızlar
Herkese Hayır lı cumalar, nasılsınız bakalım bugün,
Nadirem , Klara Nasıl gidiyor kızlar yoksunzu iki gündür :)
sigara.tv yide allen carr in kitabını da okudum. inşallah yarın sigarayla geçirdiğim son gün olacak. sigara tv nin mantığını çözemedim. içinizdeki güç falan diyor. iradeyle olmaz diyor. peki neyle olacak. ya anlayan varsa bana kısacık bir anlatsa..
İçinizdeki güç derken,bilinçaltımızı kastediyor.Bilinçaltımıza öğrettiğimiz bu davranışı,sigaranın yerine nefesi koyarak unutturmaktan bahsediyor.
Oradaki telkin bana göre de uzun ve sıkıcı.Ama nefes olayı bana çok iyi geldi.İlk haftalar aklıma sigara geldiğinde derin nefesler alıp,"sigara içmeyi nasıl bilinçaltıma kabullendirdiysem içmeyerek de unutturabilirim..." diye kendime telkinlerde bulundum.Sigaranın boşluğunu hiçbir şeyle doldurmadım.Abur cubura bulaşmadım.Sadece nefes alıp verdim.Bu anlamda sigara.tv nin bana çok fazla güç verdiğini söyleyebilirim.
Canım bende bırakamadım olmadı ama olacak inşallah ümitsizliğe kapılmayalım ne olur.lara ben bırakamadım sıgarayı nıyetlıyım tutuyorum ırucumu ama yemegımı yeıkden sonra hele bıde cay içerken kendımı odaya gıdıp sıgaramı yakmaktan alıkoyamıyorum bırakacaktım ilk baslarda yazmısdım ama olmadı yapamaıdm YINE İÇİYORUM ARKADASLAR YAAA mafoldumben mafoldumben