Sigarayı bırakmak için savaşanların mekanı

Eşim bırakmak istiyor ama sigara içmeyince tımarhanelik oluyo ne yapıcaz bilmiyorum.Bırakamıyor bir türlü

degerli arkadaş al o sigara paketini düşün düşün eşinin en nefret ettiği yüzünü görmekten igrendiği hatta hatta yüzünü görünce kendi kendine ona küfürler ettiği bir kişi kim var onun al resmini sigara paketinin üzerine yapıştır resmin üzerinede bir yazı sende bendensin diye bir not ekleyiver.eger gerçekten okişiyi görmeye tahammül edemiyorsa bırak sigara içmeyi sigarayı parçalayacaktıropuyorumnanaktan

Günaydın kızlar

Herkese Hayır lı cumalar, nasılsınız bakalım bugün,

Nadirem , Klara Nasıl gidiyor kızlar yoksunzu iki gündür :)

Günaydın kızlar

gayet güzel gidiyor. yüzdük yüzdük kuyruğuna gelmiş sayılırız yakında 1 ay olacak. bundan sonra gün gün deyil ay ay saymaya başlarım. darısı başınıza.vereliniortak

günaydın bayanlar

23, günüm ve sigara daha öncede hiç hayatımda değilmiş gibi bu kadar rahat olacağını ummuyordum. çok nadir yokluyor ama atlatmasıda kolay hemen aklımdan atıyorum.dün akşam eşimle konuştum ve sigarayı bıraktırdım.eşimde içtiği halde bana sürekli bırakmamı söylerdi ama ben bir türlü bırakamazdım.kendimi örnek olarak gösterdim ne kadar korktuğumu her defasında başaramadğımı aslında bi defa bırakcam diyip paketi cebinden ve aklınan atıktan sonra o kadarda zor olmadığını görmesini istedim.en fazla 3 gün dayanmasını istedim.3 günden sonra uzun süredir içmediğiniz için başlamak isemiyorsunuz. özellikler ara sıra yokladığı zaman iradenize çok iyi sahip çıkın içinzdeki canavarın bir anlık dürtmesiyle bir fırt bile çekme bozcak herşeyi izin vermeyin ve ne kadar güçlü bir iradeye sahip olduunuzu gösterin herkese.inşallah eşiminde bu son denemesi olur ve ikimizde tamamen hayatımızdan çıkartırız bu iğrenç şeyi.

gayet güzel gidiyor. yüzdük yüzdük kuyruğuna gelmiş sayılırız yakında 1 ay olacak. bundan sonra gün gün deyil ay ay saymaya başlarım. darısı başınıza.vereliniortak

Yaaa evet 1 ay olucak yakın ve ay ay sayıcaz artık dediğin gibi. Maşallah valla Maşallah tütütütüt

walla teprik ederim önce seni sonra eşini, ben ne yaptıysam bıraktıramıyorum eşime, bırakmayı geçtim, içerken benide çağırıyor balkona eyvahedigeldismile ama ben hayır diyorum içmicem lmaz: umarım oda bir gün bırakır.ne diyim

ben de pazartesi veda edeceğim inşallah sigaraya...

Kararından ötürü tebrik ederim seni, kararlı olmak şart. Deneme yanılma yoluyla genik düşenler çok sigara tvdeki 21 adımda sigarayı bırakmanın yollarını oku inanılmaz motivasyon sağlıyor.vereliniortak

Günaydın kızlar

Burdayım canım
Naber?Nasıl gidiyor bakalım?Benim de artık 1 ay olacak.27. günümdeyim.Anlık istekler geliyor nadiren.Hemen geçiyor sonra.Sigarasız yeni hayatıma alışmaya başladım.İlk haftalara nazaran bayağı geçti sıkıntım.Daha iyi olacağız inşallah...
Sabır,sabır ya sabır........olumunekankayizsmile

sigarayı bırakmak isteyenlre aslında ramazan ayı güzel fırsat. iftarı açtıktan sonrada çerez meyve yedinmi hiç sigaraya ihtşyac duymazsın

Size gerçekten çok imreniyorum maşallah.Ayları saymak ne güzel.Bende bırakacağım ama nasıl bunu bilmiyorum daha doğrusu işi beyinde bitrmek gerektiğini biliyorumda bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.21 adımı okudum ...............
İrade gücü ile bırakmak hüsran deniyor ama iradeyi devreye sokmadan nasıl bu iş oluyor sizlerdede irade görüyorum ama maşallahınız var.Beynimin çözmesi gereken sorular var.

sigara.tv yide allen carr in kitabını da okudum. inşallah yarın sigarayla geçirdiğim son gün olacak. sigara tv nin mantığını çözemedim. içinizdeki güç falan diyor. iradeyle olmaz diyor. peki neyle olacak. ya anlayan varsa bana kısacık bir anlatsa..

sld bende buna takıldım ama anladığım kadarı ile telkin yolu ile beynini buna şartlıyorsun ama ordaki telkin bana çok sıkıcı geldi açıkçası

lara ben bırakamadım sıgarayı nıyetlıyım tutuyorum ırucumu ama yemegımı yeıkden sonra hele bıde cay içerken kendımı odaya gıdıp sıgaramı yakmaktan alıkoyamıyorum bırakacaktım ilk baslarda yazmısdım ama olmadı yapamaıdm YINE İÇİYORUM ARKADASLAR YAAA mafoldumben mafoldumben

İçinizdeki güç derken,bilinçaltımızı kastediyor.Bilinçaltımıza öğrettiğimiz bu davranışı,sigaranın yerine nefesi koyarak unutturmaktan bahsediyor.
Oradaki telkin bana göre de uzun ve sıkıcı.Ama nefes olayı bana çok iyi geldi.İlk haftalar aklıma sigara geldiğinde derin nefesler alıp,"sigara içmeyi nasıl bilinçaltıma kabullendirdiysem içmeyerek de unutturabilirim..." diye kendime telkinlerde bulundum.Sigaranın boşluğunu hiçbir şeyle doldurmadım.Abur cubura bulaşmadım.Sadece nefes alıp verdim.Bu anlamda sigara.tv nin bana çok fazla güç verdiğini söyleyebilirim.

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. az sonra sahurumu yapacağım ve son sigaramı içeçeğim. daha önce sayısız denemem oldu. hepsinde başarısız oldum. işyerimde sigarayı bırakıcam dedim insanlar yüzüme tuhaf tuhaf baktı. çok moralim bozuldu. aslında sigara içmeyui sev iyorum ama sigara içen bir bayan olmaktan da rahatsızlık duyuyorum. oruçla akşama kadar sıkıntı yaşamayacağım ama iftardan sonra nasıl atlatırım şimdilik bilemiyorum. allahım bir kurtulsaydım şu zehirden.

ben sizin başınızı çok ağrıtırım bu gidişle...saat gece yarısı 2. birazdan birşeyler yiyip yatacağım. bu arada kendimi daha fazla motive edeyim diye bu topiğin geçmiş forumlarına göz atıyordum.sa nırım 7. sayfadaydı. hala sigara içmeye devam ediyormusunuz pes gibi bir başlık var. başladım okumaya aman allahım forumun 2. sayfasını başında bir rsim vardı. resime gözüm ilişti ve bakamadan kaPATTIM. GÖRDÜKLERİM HALA GÖZÜMÜN ÖNÜNDE. KORKUNÇTU. sonra sayfatı tekrar açtım. o resmi görmemeyeyim diye gözümü kapatıp sayfayı aşağıya indirdim. alttaki resimlerde korkunçtu. bu güne dek hiçbirşey beni böylesine etkilememişti. o resmi ömrümce unutmayacağım. bir daha bakmaya cesaret edemem herhalde.düşünün resim sadece gözüme ilişti. bakmadım bile...

Canım bende bırakamadım olmadı ama olacak inşallah ümitsizliğe kapılmayalım ne olur.

sld başarılar dilerim canım.Buralarda uzun zamandır dolandığım için sanada buralarda çok rastladım inşallah kurtuluruz canım bundan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…