Sigarayı bırakmak için savaşanların mekanı

nişanlın askerde bıraktı diye mi mecbur hissediyorsun kendini?

oda var ama asıl sebep boğazlarım çok kötü şimdi biraz iyi bir gün içiyorsam birgün içmemek için çırpınıyorum ondan ama normalde öksürükten uyuyamıyorm midem de arızalı gerçi bu aralar maşşallah ağrısı yok ama sigara yüzünden hastalanmaktan çok korkuyorum birdaha telefisi olmayacağını biliyorum ki doktorda dedi gırtlak kanserine kadar gider zorlarsan die

ah blue ah senin için üzülmekten stres olup sigara krizlerine giriyoruz.
bırak şu sigarayı:mymeka:
şaka bir yana motivasiyonun yanlış mecbur değilsin kendin istiyorsun.tamam mı?vereliniortak

evet kendim bırakma istiyorum böyle diyince atın ölümü arpadan olsun yak bir sigara diyesim geliyor

evet kendim bırakma istiyorum böyle diyince atın ölümü arpadan olsun yak bir sigara diyesim geliyor

canım bukadar baskı yaratma kendinde bak bende beceremedim onu bırakmayı düşündükçede daha fazla istiyorum bugun inan bana orucu açtım suyla ardından sigara yaktım okadar açlıktan sonra bile ona yapıştım çünkü baskı oluşturduk sanırım üzerimizde oda onu daha cazip kılıyo birkaçgün çıkar kafandan bırakma meselesini yada birgün içip birgün içmiyorum demişsin azaltıyorum de kendi kendine ki hırs olmasın ben bikaçgün ara verdim beynimi resetlemeye çalışıyorum ama kendime inanıyorum bu ramazanda bu iş bitecek eşim bunu söyledimmi akşamki halimede bakıp gülsede bu böyle olucak

inşallah birgün bitecek benim sorunum çok çabuk pes ediyorum kriz geldimi direnmiyorum teslim oluyorum azıcık direnebilsem iş yerinde gelen krizlere karşı direniyorum gerçi ama evde annemle babamın paketleri bana doğru bakarken olmuyor

10 yuvarlak bir rakam da ondan. ben daha 5. günümde hediye aldım kendime. avans olarak. şimdi ise sigaraya başlamaya hakkım yok! tabi ki herkesin kendi yöntemleri var.sen kendin için iyi olanı bilirsin.kaydirigubbakcemile5

Anladım klaracım; sen peşin avans vermişsin oda güzel :).

Ödül olarak kocacımla birlikte bu hafta sonu kızı k.walideye bırakıp Inception 'ı izlemeye gidicem :)

Walla kızlar ramazan olmasından dolayımıdır nedir bilmem, sigara krizi uğramıyor desem yeridir, unutuyorum eskiden sigara içtiğimi, öyle bi bağımlılığım olduğunu iftardan sonra bi kriz geliyor sadece onuda ufak bişey yiyerek tvde odaklanarak yada su içerek geçiriyorum.

Halen emin olmamakla birlikte sanırım ben bu mereti yendimbayanssulusmile

tebrik ederim yıldızcım iftardan sonra çok zorluyor malesef insanı

Ben malum durumdan daha oruca başlayamadım.Çok sabırsızlanıyorum ve çok istiyorum oruç tutmayı.Daha önceki Ramazanlarda sürekli sigarayı düşünerek orucumun hakkını veremediğimi düşünüyorum.Şimdi sigara kaygım olmadan tutacağım.

Günaydın kızlar

iyi haftalar, Ben c.tesi günü regl sebebi ile orucu bozdum. işin daha kötüsü, C.tesi ve pazar sigara içtim. tam içmesemde iki üç fırt çekip söndürdüm. Çevrede içen olması büyük şansızlık.

:sinifsinif: Ayy ne diyosuun?Seni çok azimli ve kararlı görüyordum,demek ki insanın bazen kırılma noktası oluyor..Peki bırakma kararını sende askıya mı alacaksın?Kaldığın yerden devam mı?fisfisfis

Yaaa, hemde yok yere hemde vucudum istemiyorken şımarıklık yaptım ve içtim yarım bile denemicek kadar sigarayı.

yooo kesinlikle bırakmadım mücadelimi tam gaz devam yaşama dönüş operasyonunu...

Ama şunu söyliyim bi fırt herşeyi başa alıyor, sıfırdan başlamanıza neden olur , krizler gelemeye başlıyor, sinsice bekleyen nikotin canavarı bi fırtla yenilen ayaklanıyor sakın ve sakın yenilmeyin .

CADIARZU Son cümlen beni çok etkiledi.17. günüme giriyorum yine de arada bir fırt çeksem..düşüncesi geliyor aklıma.Ama bizim amacımız,nikotini ve sigara içme alışkanlığımızı beynimize unutturmak!!Arada hatırlatmak kendimize kötülük yapmaktan başka işe yaramaz.
olumunekankayizsmile Pes etmek yok,inşallah kurtulacağız bu alışkanlığımızdanolumunekankayizsmile

Sakın ve sakın denemeye kalkma, şimdi sen şöyle düşünüyorsun, Bir fırt çeksem o eski aldığım hazzı alıcam keyfi alıcam, ama öyle olmuyor yanılıyorsun sanki ilk defa sigara içmiş gibi ağzında kötü tat boğazında bi gıcık bırakıyor daha fazla katlanamayıp söndürüyorsun ve hemen ağzını temizlemek için banyoya gidiyorsun, pişmanlık cabası , canavarın uyanması ve Başa dönmek an meselesi. Onun için sürekli içinden telkinde bulun (Telkinler sigaratv sitesinde). Sen 18 günündesin bugün ben yarın 2.haftamı doldurcam, Bu kadar çabaladık en zor anlarımızı atlattık eğer şimdi içersek bi fırt yada 1 tane fark etmez şımarıklıktan başka bişey olmaz çünkü vucudumuz eskisi gibi nikotin istemiyor kriz aralıklarından bunu çok iyi anlıyoruz , Sanki hayatımızda bi boşluk olmuş gibi hissediyoruz , boşluğa düşmüş gibiyiz sanki, Ama öyle değil işin aslı. Asıl olması gereken bu , sağlıklı olan bu.

Ben biriyle paylaştım sigara içmediğimi, "Amannnn ne zevkin kaldıki hayattan , kahveyide sigarasız içeceksen yaşama sen" dedi. Bu zihniyetteki bi insana ne anlatsan boş öyle değilmi, bende öyle yaptım hiç bir şey anlatmadım :) sohbeti değiştirdim.

Eşim sigara içmeye devam ediyor, o bırakmak istemiyor, o bana kokmasın, bende bırakmıyım diye, "aman canım akşamdan akşama iç bitane keyif için hem sen öyle abartılı içmiyordunki neden kendini kasıyorsun vsvs" dedi.

demem o ki destek olanda var ama köstekde var en yakınım eşim, Ben yılmadan devame diyorum yaşama dönüş operasyonuma.

merhaba kızlar. 3 gün yoktum.:icecream: döndüm. hala içmiyorum.:dance:
allah hepinize sabır ve güç versin.opuyorumnanaktan

Ah canım eşine rağmen sigarasız yaşama alışmaya çabalaman alkışlanacak bi olay yani alkisalkisalkis Tabi sen içmeyince O sana kötü kokuyordur.O da bunun farkında olacağına göre erkek aklıyla senin aklını çelmeye çalışıyor :mymeka: Şöyle düşün,senin bıraktığından ve başlamayacağından emin olduğunda,üstelik de içerkenkinden daha huzurlu ve mutlu olduğunun farkına varırsa belki O da özenir.Senin desteğinle O da esaretten kurtulur.İnşallah böyle olur......:Saruboceq:

Çok Teşekkür ederim, Çok saol böyle duyunca daha çok mutlu oluyorumopuyorumnanaktan

Bugün Tam 2.hafta doldu

İnşallah oda bana özenir, sırf yanıma gelince kokmamak için bırakır diyorum inşallah.

Dün akşam hadi gel balkona çıkalım bi sigara içelim ben içmicem ama seninle gelirim dedim, çıktık balkona ben oturdum o içti,bana uzattı hadi çek bi fırt, istemiyorum içmicem dedim, tamam dedi, sigara içtiğim zamandaki gibi sohbetimizi yaptık, tek farkla ben içmeyerek bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…