• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı bırakmak için savaşanların mekanı

opuyorumnanaktan

Hadi gayret,bu sefer başaracağız!!Sana çok sabırlar diliyorum arkadaşım.Bak hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz.Hep birlikte kurtulacağız bu illetten inşallah...

teşekkürler desteğin için şimdilik bir sıkıntı yok gayet normal atlatıyorum evdede böyle rahat olurum inşallah allahın izniyle bu hafta cumayı bir atlatayım ondan sonra biraz daha kolay diyorum artık krizler azalıyor çünkü iyice

korkma canım ben de hep başarısızlığa uğradım ama olsun sen vazgeçme sakın denemekten bak ramazan giriyor mubarek ayda bırak daha kolay olur senin için de

çok teşekür ederim desteginiz için bugece son sigaralarım allahın izniyle bende yarından itibaren yeni bir hayata başlıyacagım sizlerin paylaşımları sayesinde sigara tv de okudum inş güzel olucak herşey

Korkuyorum dersen- 1-0 yenik başlarsın mücedelene , başarıcam bende herkes gibi diyeceksin motive olmak için sigara tv deki yazıları okumanı tavsiye ederim. Ramazan başlıyor yarın , dahada kolay olacak kanımca. Hadi bakalım içmiyorum artık demeni bekliyoruz.

saol canım sizlerin paylaşımlarından okudum sigara tv yi bugun inşallah içmiyorum diyecegim yarı gece iftarı atlatabilirsem eger inanın yeni hayatıma başlamak için sabırsızlanıyorum

günaydın kızlar ben çok rahatım hala akşam nedense çok az kriz geldi onlarıda kolay yendim zaten sahurdan korkuyordum yemek yedikten sonra dayanamam diye valla direk yattım aklıma bile gelmedi bugün zaten oruç var bu akşamıda allahın izniyle atlatcam şu mubarek aylarda vücudumdan bu pisliği tamamen uzaklaştıracağım

Yaklaşık 4 saat önce çok samimi bir arkadaşıma gittim.15 gündür görüşmemiştik.Tabi benim sigarayı bıraktığımı da bilmiyordu.Neyse o bir tane sigara yaktı,bana uzattı, ikimizin de çocuğu olduğu için yakalanma riskini azaltmak adına genelde bir sigarayı paylaşırdık onunla.Bende hemen aldım ve çektim.Sonra aklıma geldi ve 10 gündür içmediğimi söyledim.Bu sözlere çok alışık olduğundan çok da umursamadı açıkcası.Ellerimi yıkadım,kolonya kokladım,o bitirene kadar lavaboda oyalandım.Çok sık görüşüyoruz ve o bırakmayı hiç düşünmüyor.10 gündür ne kadar rahattım ama bugün çok huzursuz oldum ya..O da kutlamadı ya beni ondan da moralim bozuldu işte..

Hiç üzülme arkadaşım, sen en doğru olanı yapmışsın, Arkadaşın bence seni kıskanmış olabilir.

Günaydın wbluebluew

Tebrik ederim sende başlamışsın dumansız yaşamına , az krizlerle atlatıyor olman çok güzel bencede.
Benim bugün 8. Günüm 1 Haftayı atlattım Çok şükür. İftardan sonrada sıkarız dişimizi olur biter :)

bu sefer çok kararlıyım bitireceğim bu eziyeti hergün bırakacağım diyip kendimi yıpratmaktansa bir- iki hafta zorlanırım en azından kurtulurum pislikten bu sefer kendime baya güveniyorum motivede ediyorum hadi hayırlısı

aferin kızlarrrr,
gerçekten beyinde bitirirseniz asla zor değil bırakmak,
krizler bir hafta oluyor bir haftayı atlatıp şeytana uymazsanız işlem tamamdır.
atlatma aşamalarında sigara içen arkadaşlarınızla mümkünse görüşmeyin.
çünkü ilk 10 gün şeytanın bolca dürttüğü zamandır.
üç yıl oldu ben bırakalı, asla da zor olmadı ama beyinde bitirdim.
daha öncesinde de bırakma girişimim olmuştu ama gerçekten bırakmayı istemediğim için haliyle başarısız olmuştu.
kesinlikle beyinde bitirin yoksa kaç sene geçerse geçsin başlarsınız.

hepinize kolay gelsin, inanın zor değil gözünüzde büyütüp sakın korkmayın.

kızlar canım sigara istiyor ama o kadar çok değil oruçlu olduğum için çay krizim geldi o daha ağır basıyor yahu

kızlar şimdi son sigaramı içiyorum bende bitiricem bu olayı imşallah........................................

kızlar şimdi son sigaramı içiyorum bende bitiricem bu olayı imşallah........................................

Kararından dolayı seni çok tebrik ederim arkadaşım..Aramıza hoşgeldin..Günler öyle çabuk geçiyor ki benim 12. günüm oldu.Gün geçtikce daha az aklına geliyor.Tabi kararından emin olursan.Eğer bırakma kararından şüphe ve ya pişmanlık duyarsan herşey üstüne üstüne gelir,sonunda da geri başlarsın.Önemli olan bırakma kararından asla şüphe duymaman ve güçlü olman.........İnan bana buna dikkat edersen kriz denilen şeyi dahi yaşamadan bırakabilirsin..

Gülben Ergen de bırakmış sigarayı 2 ay önce.Aslında ben içtiğini de bilmiyordum ama dün Ender Saraç ın programında anlattı.21 yıl içmiş ama 2 ay önce Allen Carr ın kitabından etkilenip seminere katılmış.Orada bırakmış.İçen herkes bırakmayı düşünüyor ya da bırakıyor.Çok az insan zevkle içiyor.Deseler ki %100 etkili bedava çok basit bir yöntem var,eminim herkes bırakırdı.Emeklerimize yazık etmeyelim arkadaşlar.3 günün 5 günün bile bizim için büyük önemi var.Biraz dişimizi sıksak atlatacağız bu zor zamanları.Benim 13, günüm oldu ve sürekli evdeyim.Sıcaktan gündüz hiçbir yere çıkmıyorum.Canım sıkılıyor ama artık toplam günde en fazla 2,3 kere canım çekiyor.Saatlerce aklıma dahi gelmiyor artık.Bu alışkanlığı beynimize,bilinçaltımıza nasıl kabullendirdiysek,içmeye içmeye de unutturacağız inşallah.Eğer gerçekten kurtulmak istiyorsak başka yolu yok.

Gülben Ergen de bırakmış sigarayı 2 ay önce.Aslında ben içtiğini de bilmiyordum ama dün Ender Saraç ın programında anlattı.21 yıl içmiş ama 2 ay önce Allen Carr ın kitabından etkilenip seminere katılmış.Orada bırakmış.İçen herkes bırakmayı düşünüyor ya da bırakıyor.Çok az insan zevkle içiyor.Deseler ki %100 etkili bedava çok basit bir yöntem var,eminim herkes bırakırdı.Emeklerimize yazık etmeyelim arkadaşlar.3 günün 5 günün bile bizim için büyük önemi var.Biraz dişimizi sıksak atlatacağız bu zor zamanları.Benim 13, günüm oldu ve sürekli evdeyim.Sıcaktan gündüz hiçbir yere çıkmıyorum.Canım sıkılıyor ama artık toplam günde en fazla 2,3 kere canım çekiyor.Saatlerce aklıma dahi gelmiyor artık.Bu alışkanlığı beynimize,bilinçaltımıza nasıl kabullendirdiysek,içmeye içmeye de unutturacağız inşallah.Eğer gerçekten kurtulmak istiyorsak başka yolu yok.

Çok doğru anlatmışsın Arkadaşım 13 gün değil 13 sene oldu denelerine şahit olursun inşallah. gülben ergen bırakmış demek Twitterda görmüştüm Allen Carr ı tavsiye ettiğini ama bıraktığını bilmiyordum.

olmadı olmadı olmadı .....

Neden olmadı iftardan sonra yenikmi düştü, Canım sağolsun bugün tekrar denersin.

Bende ramazandan bi hafta önce bitirmeme ve o çok krizleir o dönemde atlatmama rağmen dün iftardan sonra çok istedi canım ama içmedim direk su içtim ve erkenden yattım.

Herkes nerelerde yahu...?Kimler vazgeçti?Kimler işi kolayladı?Kim ne hissediyor bu aralar?Ahh dertleşecek kimse de yok.Günde ya 1 ya 2 kişi bişeyler yazıp çıkıyor sadece.Canım sıkılıyor zaten.Kpss ye giricem üstelik Eylül de test falan çözüyorum.Bir yandan konu çalışıyorum.Bi taraftan aklım burada kim ne yazdı diye.Bi bakıyorum kimseler yok.:bbo:

Back