Herkes nerelerde yahu...?Kimler vazgeçti?Kimler işi kolayladı?Kim ne hissediyor bu aralar?Ahh dertleşecek kimse de yok.Günde ya 1 ya 2 kişi bişeyler yazıp çıkıyor sadece.Canım sıkılıyor zaten.Kpss ye giricem üstelik Eylül de test falan çözüyorum.Bir yandan konu çalışıyorum.Bi taraftan aklım burada kim ne yazdı diye.Bi bakıyorum kimseler yok.:bbo:
olmadı olmadı olmadı .....
Gülben Ergen de bırakmış sigarayı 2 ay önce.Aslında ben içtiğini de bilmiyordum ama dün Ender Saraç ın programında anlattı.21 yıl içmiş ama 2 ay önce Allen Carr ın kitabından etkilenip seminere katılmış.Orada bırakmış.İçen herkes bırakmayı düşünüyor ya da bırakıyor.Çok az insan zevkle içiyor.Deseler ki %100 etkili bedava çok basit bir yöntem var,eminim herkes bırakırdı.Emeklerimize yazık etmeyelim arkadaşlar.3 günün 5 günün bile bizim için büyük önemi var.Biraz dişimizi sıksak atlatacağız bu zor zamanları.Benim 13, günüm oldu ve sürekli evdeyim.Sıcaktan gündüz hiçbir yere çıkmıyorum.Canım sıkılıyor ama artık toplam günde en fazla 2,3 kere canım çekiyor.Saatlerce aklıma dahi gelmiyor artık.Bu alışkanlığı beynimize,bilinçaltımıza nasıl kabullendirdiysek,içmeye içmeye de unutturacağız inşallah.Eğer gerçekten kurtulmak istiyorsak başka yolu yok.
canım benimde olmadı biz neden beceremiyoz kafayı yicem ama vazgeçmek yok bir iki gün sonra bidaha deneyelim bu ramazanda sigarayı bırakıcaz başka yolu yok
Benım hala 13. gunum ve içmedim artık ilk günlerdeki kadarda aramıyorum sigarayı bu sıcaklar olmasa daha da rahat ve temız bır nefesle kalkmaya basladı su sıcaklar gecsın ılk işim yürüyüş ve kültür fizik yapmaya başlamak olacak çünkü kilo fazlamda var beraberınde de diyet yaparak...
10. günün kutlu olsun.opuyorumnanaktan kendine hediye al.Günaydın kızlar
Nasılsınız oruçla ve sigarasızlıkla aranız nasıl bakalım.? Benim10.günüm sigarasız. Mutluyum huzurluyum.
Bırakamayanlar yılmasın usanmasın önce beyinde bitirse sonra içmeyeceğine inandırsın kendini, hazır hissetmezseniz kendinizi çok zor olur bırakması. Bol bol sigara krizinde ne yapılması gereken püf noktalarını okuyun derim. Ben kendime hep dedimki ben sigarayı bırakmadım hiç bir zaman içmiyorum demicem, şimdilik ara verdim , canım isterse içerim canım istemezse içmem diyorum sürekli, Çekmecemdede yarım paket sigaram duruyor, ne kimseye verdim nede attım.Rabbim sabır versin bırakmak isteyen herkese.
10. günün kutlu olsun.opuyorumnanaktan kendine hediye al.
kızlaaaar önceden arada içerdim 7-8 aydır günde bi paket içiodum...5. gün bugün. fena deildim ama bugüün canım acaip istiiooooooeyvahedigeldismile
kızlar maşşallah herkes bırakmış bir ben kaldım ya bilmiyorumkismile
ben beceremedim yüzüm olmadıgı içinde giremedim ama vazgeçmedim buramazanda bırakana kadar ugraşıcam ramazan sonunda sigarada bitmiş olacak
benim de 13. günüm. senden tek farkım spor yapıyorum ben.kaydirigubbakcemile5[/QUOT
Benim de bugün 13. günüm.Ben yıllardır kilo almaya çalışıyorum zaten.3-5 kilo alsam benim için daha iyi.Yine de abur cubura hiç bulaşmıyorum.Sigaranın yerine nefes almak dışında hiçbir şey koymuyorum.Yine de 1,5 kilo almışım.İdeal kiloma ulaşayım ben de başlayacağım spora.
kızlaaaar önceden arada içerdim 7-8 aydır günde bi paket içiodum...5. gün bugün. fena deildim ama bugüün canım acaip istiiooooooeyvahedigeldismile
kızlar maşşallah herkes bırakmış bir ben kaldım ya bilmiyorumkismile
Ah blue cuğum,senin bırakabilmeni gerçekten çok istiyorum.Çünkü bırakmayı sen de çok istiyorsun ama benim gibi zayıf anında yeniliveriyorsun.Ben kendimi henüz kurtulmuş görmüyorum ama 10 gün sabretsen gerçekten hem daha gayretlenirsin,hem bırakabilmeye dair umutların artar.Pes etmek yok ama değil mi?:teselli:
yok tabi bırakmak yok da insanın artık inancı kalmıyor boşu boşuna gibi geliyor belki mecbur olmasaydım şimdiye kadar çoktan pes ederdim ama bırakmam lazım belki mecburlukta etkiliyor beni
Öylemi diyorsun :) bi özelliğimi var 10. günün.
Ben para biriktirmeye karar verdim hergün kumbaraya 2 lira atıcam. ay sonundada kızımla kendime hediye alıcam :) bi yemek olabilir kıyafet olabilir kızıma oyuncak bana bi dilim pasta olabilir.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?