Sigarayı bırakmak için savaşanların mekanı

ben beceremedim yüzüm olmadıgı içinde giremedim ama vazgeçmedim buramazanda bırakana kadar ugraşıcam ramazan sonunda sigarada bitmiş olacak

olmadı olmadı olmadı .....

yılmak yok canım tekrar denersin

ben sonuna yetiştim programın annem aradı canım benim ada bana destek oluyo izle dedi bak gülben ergende bırakmış çok güzel anllatı sigara içiyordum ve çocuklarımı öpmeye utanıyordum dedi helal olsun bende sırf oğlum için bıraktım bırakmadan birkaç gün önce hatırlıyorum içtim yaına gittim oğlumun kucağama aldım itti beni tiskindi benden ne kadar pis kokuyordum demekki şimdi misler gibiyim oruçta tuttuğum için zaten içemem akşamada yemekten sonra sızıyoruz çok zor değil kızlar başarıcaz opuyorumnanaktan

canım benimde olmadı biz neden beceremiyoz kafayı yicem ama vazgeçmek yok bir iki gün sonra bidaha deneyelim bu ramazanda sigarayı bırakıcaz başka yolu yok

gündüz hiç birşey yok dayanıyorum evde kafayı yiyeceğim yanımda içilmese bile canım evde sigara istiyor ya ben artık mecbur bırakmalıyım zaten ondan bu kadar ısrarla deniyorum ama eninde sonunda başaracağım

Günaydın kızlar

Nasılsınız oruçla ve sigarasızlıkla aranız nasıl bakalım.? Benim10.günüm sigarasız. Mutluyum huzurluyum.
Bırakamayanlar yılmasın usanmasın önce beyinde bitirse sonra içmeyeceğine inandırsın kendini, hazır hissetmezseniz kendinizi çok zor olur bırakması. Bol bol sigara krizinde ne yapılması gereken püf noktalarını okuyun derim. Ben kendime hep dedimki ben sigarayı bırakmadım hiç bir zaman içmiyorum demicem, şimdilik ara verdim , canım isterse içerim canım istemezse içmem diyorum sürekli, Çekmecemdede yarım paket sigaram duruyor, ne kimseye verdim nede attım.Rabbim sabır versin bırakmak isteyen herkese.

Benım hala 13. gunum ve içmedim artık ilk günlerdeki kadarda aramıyorum sigarayı bu sıcaklar olmasa daha da rahat ve temız bır nefesle kalkmaya basladı su sıcaklar gecsın ılk işim yürüyüş ve kültür fizik yapmaya başlamak olacak çünkü kilo fazlamda var beraberınde de diyet yaparak...

benim de 13. günüm. senden tek farkım spor yapıyorum ben.kaydirigubbakcemile5

ewet ya sıcaklar olmasa biraz hareket iyi gelir ama hem sıcak hem oruç ben yapamam en azında üstelik çalışıyorum :)

Ya birde herkes iştahın açılır dedi, yok bende iştah kapandı, önceden(ramazan öncesi) kahvaltı yapardım aç içmiyim sigara diye şimdi sigara içmediğim için kahvaltıda yapmyıorum, akşam yemeğide yok. Meyve sebze yiyorum çiğ ama biraz çekirdek çıtlıyorum çok kriz gelince

10. günün kutlu olsun.opuyorumnanaktan kendine hediye al.

kızlaaaar önceden arada içerdim 7-8 aydır günde bi paket içiodum...5. gün bugün. fena deildim ama bugüün canım acaip istiiooooooeyvahedigeldismile

10. günün kutlu olsun.opuyorumnanaktan kendine hediye al.

Öylemi diyorsun :) bi özelliğimi var 10. günün.
Ben para biriktirmeye karar verdim hergün kumbaraya 2 lira atıcam. ay sonundada kızımla kendime hediye alıcam :) bi yemek olabilir kıyafet olabilir kızıma oyuncak bana bi dilim pasta olabilir.zemuszemus

kızlaaaar önceden arada içerdim 7-8 aydır günde bi paket içiodum...5. gün bugün. fena deildim ama bugüün canım acaip istiiooooooeyvahedigeldismile

aman maşallah maşallah, oruç değilsen bol su iç kafanı dağıt. Tebrikler.vereliniortak

kızlar maşşallah herkes bırakmış bir ben kaldım ya bilmiyorumkismile

Canım bu kadar istiyorsun ama bırakamıyorsun, o halde ters giden bişeyler var.

Kendini hazırlaman lazım bırakmaya onsuz yaşamaya onsuz zevk almaya. İnan daha güzel hayat suyun tadı bile dğeişiyor. Yemek zevkin artıyor. Cebine ve sağlığına birsürü artısı var.
Kendini hazır hissetiğin ilk an başla mücadelene

ben beceremedim yüzüm olmadıgı içinde giremedim ama vazgeçmedim buramazanda bırakana kadar ugraşıcam ramazan sonunda sigarada bitmiş olacak

Canım benim,bu psikolojiyi çok iyi biliyorum.İnsan kendini sorumlu hissediyor ve bırakamadım demek zor geldiğinden hiç yazmamayı tercih ediyor.Ben de yaşadım bunu.20-30 kere denemişimdir ben bırakmayı.Nikotin bandı bile almıştım ama doğru zaman değilmiş demekki o zaman bırakamadım.Yılmak yok.Bugün olmazsa yarın,yarın değilse öbür gün..Bırakma fikri bir kere kafaya yerleşti mi artık sigara içerken hep bunu düşünür hale geliyor insan.

4. ve 5. günler benim için en kritik zamanlar oldu hep.Nikotin çekilmesinden midir nedir ilk günlerden daha fazla istek oluyordu bende de.Sabret geçecektir.Her atlattığın gün diğerinden daha az aklına geliyor,10 günden sonra daha hafifliyor insan.Böyle böyle unutturacağız beynimize napalım..olumunekankayizsmile

kızlar maşşallah herkes bırakmış bir ben kaldım ya bilmiyorumkismile

Ah blue cuğum,senin bırakabilmeni gerçekten çok istiyorum.Çünkü bırakmayı sen de çok istiyorsun ama benim gibi zayıf anında yeniliveriyorsun.Ben kendimi henüz kurtulmuş görmüyorum ama 10 gün sabretsen gerçekten hem daha gayretlenirsin,hem bırakabilmeye dair umutların artar.Pes etmek yok ama değil mi?:teselli:

yok tabi bırakmak yok da insanın artık inancı kalmıyor boşu boşuna gibi geliyor belki mecbur olmasaydım şimdiye kadar çoktan pes ederdim ama bırakmam lazım belki mecburlukta etkiliyor beni

yok tabi bırakmak yok da insanın artık inancı kalmıyor boşu boşuna gibi geliyor belki mecbur olmasaydım şimdiye kadar çoktan pes ederdim ama bırakmam lazım belki mecburlukta etkiliyor beni

nişanlın askerde bıraktı diye mi mecbur hissediyorsun kendini?

10 yuvarlak bir rakam da ondan. ben daha 5. günümde hediye aldım kendime. avans olarak. şimdi ise sigaraya başlamaya hakkım yok! tabi ki herkesin kendi yöntemleri var.sen kendin için iyi olanı bilirsin.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…