merhaba kızlar .zemuszemus çok mutluyum . bugün sigarayı bırakalı tam 1 hafta oldu. ve bir şey keşif ettim. sigara içenler inanılmaz iğrenç kokuyor. mekanlar da . bu sefer galiba hatta eminim başardım ben. dün akşam eşim karşımda yarım paket içti ve umrumda olmadı.
bugün yeni bir savaş başlatıyorum. 2 kilo aldım da 5 vereyim diyorum.
hepinize başarılar.
Eveeet işte geldim arkadaşlar,4 günlük tatilden sonra buradayım.Ay ne çok sigara içen kadın var ya..Deniz kenarında,havuz başında,kafelerde,sokaklarda nereye baksam sigara içen birileri..Eşime diyorum,bana diyor ki " hani ben hiç farketmiyorum,sen görmek istediğini görüyorsun,su iç geçer diyor" .Sigara içen erkekleri görünce tiksiniyorum görüntüden ama sigara içen bir kadın görünce farklı oluyor.Kadınlar daha keyifli içiyor.Yine de hiç pes etmedim.Arada şeytan dürttü ama başka uğraş bulunca ya da yer değişikliği yapınca hemen geçiyor.Sigarasız ilk tatilimi geçirdim hem de tek nefes içmeden..alkisalkisalkis
Darısı hepinizin başına...............
Ama burada ki desteği çok özledim.Burası ciddi motivasyon sağlıyor bana.
Kararlılığından dolayı seni çok tebrik ederim arkadaşım.Benim de 9. günüm.Senin gibi ben de günde ortalama 5-6 sigara içiyordum.Aylar önce yine bırakmaya karar vermiştim ama sıkıntılı bir dönemimde 1,2 arkadaşlardan içmeye başladım.Sonra da malum arkası geldi.Bu sefer buna çok özen gösteriyorum.Benim de 4 yaşında kızım var ve sigara içen anneleri görünce neden içiyorlar,çok pis diyor. Aklı erdiğinden beri benim içtiğimi hiç görmedi.Eşim zaten içmiyor.Aslında çok kolay bırakmam lazım.Eminim günde 1 paket içen arkadaşlar imreniyordur buna ama az içenler daha zor bırakabiliyormuş diye okumuştum.Nasıl olsa az içiyorum,keyfi içiyorum..vs.. diye düşündükleri için.Ben de böyle düşünüyordum açıkcası.
Sana tavsiyem bu rahatlığını,sakinliğini hiç bozma,vücudunun uyuşmasına izin verme,hepsi psikolojik ne düşünürsen beyin o şekilde karşılık veriyor çünkü. :enbuyukkk:
Eveeet işte geldim arkadaşlar,4 günlük tatilden sonra buradayım.Ay ne çok sigara içen kadın var ya..Deniz kenarında,havuz başında,kafelerde,sokaklarda nereye baksam sigara içen birileri..Eşime diyorum,bana diyor ki " hani ben hiç farketmiyorum,sen görmek istediğini görüyorsun,su iç geçer diyor" .Sigara içen erkekleri görünce tiksiniyorum görüntüden ama sigara içen bir kadın görünce farklı oluyor.Kadınlar daha keyifli içiyor.Yine de hiç pes etmedim.Arada şeytan dürttü ama başka uğraş bulunca ya da yer değişikliği yapınca hemen geçiyor.Sigarasız ilk tatilimi geçirdim hem de tek nefes içmeden..alkisalkisalkis
Darısı hepinizin başına...............
Ama burada ki desteği çok özledim.Burası ciddi motivasyon sağlıyor bana.
nadirem iyi dayanmıssın canım yaaa tatilde keyifli bir ortamda da ne kadar cok aranıyordur ama bız kesınlıkle bıraktık artık sigara dıye bir şey yok hayatımızda yoksa sağlık elden gidecek çok gelecek 2 duman cekıp atmak için ...
11 gün oldu bende bırakalı tüm gün evde olduğumdan çok zorlandım birkaç gün krndimi temizliğe verdim tüllerimi yıkadım leş gibi sigara kokuyordular şimdi yavaş yavaş giysilerimin hepsini yıkıyorum ütülüyorum vakit geçsin diye dolap düzenliyorum ve nerdeyse 3 litre su içiyorum meyve yiyorum aklıma geldikçe ramazanda geldi artık allahtan eşim içmiyo eşim ve oğlum için bırakmak istiyorum en çok allah hepimize kolaylık versin arkadaşlar ama sunu söylüyeyim içmeyince kendinizi pırıl pırıl hissediyorsunuz saçlarınız pis kokmuyo parfüm sıkıyosunuz kaybolmuyo üzerinizden eviniz mis gibi kokuyo sabah mis gibi uyanıyorsunuz paranız cebinize kalıyo daha ne olsun hiç içmeyenler onlarda insan değillermi
11 gün oldu bende bırakalı tüm gün evde olduğumdan çok zorlandım birkaç gün krndimi temizliğe verdim tüllerimi yıkadım leş gibi sigara kokuyordular şimdi yavaş yavaş giysilerimin hepsini yıkıyorum ütülüyorum vakit geçsin diye dolap düzenliyorum ve nerdeyse 3 litre su içiyorum meyve yiyorum aklıma geldikçe ramazanda geldi artık allahtan eşim içmiyo eşim ve oğlum için bırakmak istiyorum en çok allah hepimize kolaylık versin arkadaşlar ama sunu söylüyeyim içmeyince kendinizi pırıl pırıl hissediyorsunuz saçlarınız pis kokmuyo parfüm sıkıyosunuz kaybolmuyo üzerinizden eviniz mis gibi kokuyo sabah mis gibi uyanıyorsunuz paranız cebinize kalıyo daha ne olsun hiç içmeyenler onlarda insan değillermi
inşallah bugün öğlen sonu gibi paketim bitecek en fazla 4 te bir daha içmeyeceğim yarın oruçlu olacağız zaten
ama işin kötüsü ben iş yerinde zaten dayanabiliyorum fakat evde şeytan dürtüyor al annenden bir tane diyor bu sefer uymayacağım şeytana
tebrikler canım tertemiz olmuş hissediyor insan bir ferahlık ciğerlerinde bir rahatlama hissediyor
daha öncede söyledim en güzel şey sabah ağzında o iğrenç koku ve tatla uyanmamak az uyku bile yetmesi ciğerlerin böyle fazla hava alıyormuş gibi olması çok güzel oluyor insan yemeklerin tadını alıyor
inşallah bugün öğlen sonu gibi paketim bitecek en fazla 4 te bir daha içmeyeceğim yarın oruçlu olacağız zaten
ama işin kötüsü ben iş yerinde zaten dayanabiliyorum fakat evde şeytan dürtüyor al annenden bir tane diyor bu sefer uymayacağım şeytana
kızlar topiginizi okudum hepinizi tebrik ediyorum bende 13 senedir tiryakiyim çok defalar denedim ama başaramadım bu zehirden kurtulmayı şimdi tekrar denemek istiyorum ama becerememekten çok korkuyorum
kızlar topiginizi okudum hepinizi tebrik ediyorum bende 13 senedir tiryakiyim çok defalar denedim ama başaramadım bu zehirden kurtulmayı şimdi tekrar denemek istiyorum ama becerememekten çok korkuyorum
saat 15.00 da son sigaramı içtim 3 saattir sigara içmeyen biriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?