Sigarayı bırakmak için savaşanların mekanı

Tebrik ederim azminden dolayı, yılmaman dileğiyle, Dumansız günler.

Algıda seçicilik deniyor bunun adına ,hamileysen hamileleri görüyorsun, sigararı bırakmışsan sigara içenleri , saçın kısa ise kısa saçlıları vs. Seni tebrik ediyorum , devamını diliyorum dumansız günler.

Aynı durumdayım arkadaşım keyif için içiyordum ama bir kaç sene evveline kadar sadece öğlende yemek arkasında kahveyle birlikte tek bir sigarayla başladım fakat sonrasında sinirlerimin bozuk oldugu donemlerde arttırdım, erkek arkadasımda cok ıcıyordu onun yanında bende daha fazla ıcmeye basladım ve bu 10 taneye kadar falan cıktı kesınlıkle cokda kolay bırakılmıyormus bugun 8. gunum hıc ıcmedıgım hala arıyorum keşke keyfıne bir tane ıcıpde abartmasaymısım dıyorum sımdı de cunku ıctıgım sıgaralarda aromalı sigaralardı mentollu,vanilyalı,vişneli,karanfilli falan hoş kokusu ve yanarken cıkardıgı o cıtır cıtır ses benı mest ediyordu

nadirem iyi dayanmıssın canım yaaa tatilde keyifli bir ortamda da ne kadar cok aranıyordur ama bız kesınlıkle bıraktık artık sigara dıye bir şey yok hayatımızda yoksa sağlık elden gidecek çok gelecek 2 duman cekıp atmak için ...

Sorma valla,havuz kenarında bir bayanla tanıştım,sigara içiyordu.Biraz muhabbet ettik.Sonra eşim falan denize gittiler ben orada yalnız kaldım.Kadından sigara isteyecek oldum,sonra utandım falan,ben kendimce istesem ayıp olur mu,ya eşim çıkar gelirse diye düşünürken yanımda ki kadın 30 dk. da 3 sigara içti.Onu öyle gördükce bende istek falan kalmadı zaten.Kıskanılacak hiç bir hali yoktu.Söndürdüğü sigaranın dumanı içinden temizlenmeden yenisini yakıyordu.İyiki sigara istemeden durumu farkettim.akannehir

11 gün oldu bende bırakalı tüm gün evde olduğumdan çok zorlandım birkaç gün krndimi temizliğe verdim tüllerimi yıkadım leş gibi sigara kokuyordular şimdi yavaş yavaş giysilerimin hepsini yıkıyorum ütülüyorum vakit geçsin diye dolap düzenliyorum ve nerdeyse 3 litre su içiyorum meyve yiyorum aklıma geldikçe ramazanda geldi artık allahtan eşim içmiyo eşim ve oğlum için bırakmak istiyorum en çok allah hepimize kolaylık versin arkadaşlar ama sunu söylüyeyim içmeyince kendinizi pırıl pırıl hissediyorsunuz saçlarınız pis kokmuyo parfüm sıkıyosunuz kaybolmuyo üzerinizden eviniz mis gibi kokuyo sabah mis gibi uyanıyorsunuz paranız cebinize kalıyo daha ne olsun hiç içmeyenler onlarda insan değillermi

tebrikler canım tertemiz olmuş hissediyor insan bir ferahlık ciğerlerinde bir rahatlama hissediyor
daha öncede söyledim en güzel şey sabah ağzında o iğrenç koku ve tatla uyanmamak az uyku bile yetmesi ciğerlerin böyle fazla hava alıyormuş gibi olması çok güzel oluyor insan yemeklerin tadını alıyor

inşallah bugün öğlen sonu gibi paketim bitecek en fazla 4 te bir daha içmeyeceğim yarın oruçlu olacağız zaten

ama işin kötüsü ben iş yerinde zaten dayanabiliyorum fakat evde şeytan dürtüyor al annenden bir tane diyor bu sefer uymayacağım şeytana

Günaydın kızlar,

Nasılsınız bakalım bugün, benide sürekli yokluyor şeytan özellikle akşam serininde yak bi tane ormana karşı efil efil diyor amma ve lakin yakmıyorum elma salatalık vs yiyorum geçip gidiyor, ve uykumu çok iyi alıyorum yorgun kalkmıyorum alarma çalınca zınk diye açıyorum gözlerimi. 7. güne başladım.

Tebrik ederim seni arkadaşım , devamını ve dumansız günler dilerim.

Sanada bol sabır diliyorum arkadaşım, başlamak bitirmenin yarısıdır, hadi bakalım hayırlı olsun dumansız ve şeytansız günler dilerim :)

ben de aynı duyguları hlssediyorum su an.hihoyyyt
artı, günde 7 lira içeceyime o 7lirayı suratıma sürerim, dedim. kendime pahalı kremlerden aldım. eşim sigarayı bıraktığından beri yüzüne renk geldi dedi. eh sigarayı bırakmamın faydalarından biri de bu. zemuszemus

bu defa başarırsın içimde his var.kaydirigubbakcemile5

kızlar nasılsınız yarın ramazan başladığı için içim daha bir huzurlu bi arkadaş demiş kendime pahalı kremler aldım diye bende bugün mutfağama perde siparişi verdim hergün 5,5 lira veriyodum o lanet şeye artık param cebime kalıcak kendime küçük hediyeler alıcam beninde yüzüme renk geldi pancar gibi kırrmızı oldu yanaklarım soluk ten gitti yavaş yavaş toparlıycaz hiç içmemiş gibi inşallah

kızlar teşekkür ederim inşallah başaracağım bu sefer daha paket bitmedi akşama falan girersem yazarım

kızlar topiginizi okudum hepinizi tebrik ediyorum bende 13 senedir tiryakiyim çok defalar denedim ama başaramadım bu zehirden kurtulmayı şimdi tekrar denemek istiyorum ama becerememekten çok korkuyorum

kızlar topiginizi okudum hepinizi tebrik ediyorum bende 13 senedir tiryakiyim çok defalar denedim ama başaramadım bu zehirden kurtulmayı şimdi tekrar denemek istiyorum ama becerememekten çok korkuyorum

korkma canım ben de hep başarısızlığa uğradım ama olsun sen vazgeçme sakın denemekten bak ramazan giriyor mubarek ayda bırak daha kolay olur senin için de

Korkuyorum dersen- 1-0 yenik başlarsın mücedelene , başarıcam bende herkes gibi diyeceksin motive olmak için sigara tv deki yazıları okumanı tavsiye ederim. Ramazan başlıyor yarın , dahada kolay olacak kanımca. Hadi bakalım içmiyorum artık demeni bekliyoruz.

opuyorumnanaktan
saat 15.00 da son sigaramı içtim 3 saattir sigara içmeyen biriyim

Hadi gayret,bu sefer başaracağız!!Sana çok sabırlar diliyorum arkadaşım.Bak hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz.Hep birlikte kurtulacağız bu illetten inşallah...

Yaklaşık 4 saat önce çok samimi bir arkadaşıma gittim.15 gündür görüşmemiştik.Tabi benim sigarayı bıraktığımı da bilmiyordu.Neyse o bir tane sigara yaktı,bana uzattı, ikimizin de çocuğu olduğu için yakalanma riskini azaltmak adına genelde bir sigarayı paylaşırdık onunla.Bende hemen aldım ve çektim.Sonra aklıma geldi ve 10 gündür içmediğimi söyledim.Bu sözlere çok alışık olduğundan çok da umursamadı açıkcası.Ellerimi yıkadım,kolonya kokladım,o bitirene kadar lavaboda oyalandım.Çok sık görüşüyoruz ve o bırakmayı hiç düşünmüyor.10 gündür ne kadar rahattım ama bugün çok huzursuz oldum ya..O da kutlamadı ya beni ondan da moralim bozuldu işte..

nadirem üzülme bir süre sonra anlayacaklar gerçekten bıraktığını ve seni kıskanacaklar emin ol başaracaksın ve hepsi şaşıracak az daha sabret zaten yarın ramazanın ilk günü daha kolay olacak herşey allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…