Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
binbir renk senin ne kadar zaman olmuştu bırakalı ben hala bırakacağım inşallah senin topikte de çok pes etmişliğim vardı
Pes etmedım kızlar bır haftaya gelıyorum epeyce sıkıntılı gunler yasadıgım halde elım gıtmedı ve ıstemedım allahın ıznıyle sanırım unutuyorum sıgarayı ılk 2 gunde yasadıgım sıkıntı kadar yaşamıyorum sanırım kurtuluyorum artık darısı hepımızın basına ınsallah hergun yazın kızlar yasadıklarınızı bırbırımıze destek olalım bu meretden kurtulmak ıcın...
Tinkerbellcim hayırlı olsun. Evet ilk zamanlar şişkinlik oluyor.
Ben de burada topik açmıştım sağolsun arkadaşlar çok destek oldular.
Sakın umutsuzluğa kapılma canım.
Biliyorum kilo vermeden daha zor ama nasıl kilolarını vermede başarılı olduysan bunda da olacaksın.
hem sigarayı bırakayım hem kilo almayayım stresine girme dediğin gibi nasılsa verilir.olumunekankayizsmile
Benim 2 ayı geçti canım. Senin etrafında içenlerin olması kötü. Benim ailemden içen yok.
O bakımdan avantajlıyım.
Hep birlikte bırakmayı teklif etsen kabul etmezler mi?
Evet benim topiğe de gelmiştin ama olmadı sağlık olsun. Hiçbir zaman geç değil zararın neresinden dönersen kardır.
Topikte de anlattım ya benim bırakma denemelerimin sayısını hatırlamıyorum.
İnşallah başarırsın, bırakmayı isteyen herkes bırakır inşallah.
Binbirrenkcim sağol cnm Bilmiyordum bravo cnm tebrik ederim seni alkisalkisalkis
Evet cnm şimdilik kiloyu takmıyorum alsam önemli değil en azından nasıl verileceğini biliyorum artık :) Ama zorlanıyorum binbirrenk bakalım ne olucak pes etmiycem.
yok canım babam bırakmaz annem daha hiç denemişliği bile yok ben bırakamam niye eiyet edeyim kendime diyor hadi onlar bıraksa üstte amcamlar var sürekli bizdeler onlarada bırakın diyemem ki
blue & lara teşekkür ederim.
psikolojik baskılara yenik düşmeyelim derim ben , herkesin kendine göre örnek alması gerek kötü örnek olmaması gereken birileri vardır muhakkak. ben kendimden örnek vereyim , benim bi kızım var 3 yaşını bitirdi o artık herşeyin bilincinde ben balkona sigara için çıktığımda peşimden gelip "anne ben sana sigara içmeyi yasaklamadımmı?" diye azarlıyor beni. İçmemi istemiyor , zararının tabiki şimdilik farkında değil , ama onun vaktinden çaldığım için kızıyor bana.Çalışan bi anne olarak saniyemiz bile kıymetlidir.
Benim herşeyden önce bırakma nedenim kızım, onun için bırakmak istiyorum ona sarılırken yada öperken acaba kötü kokuyormuyum demek istemyorum artık. Parka götürdüğümde orda bi sigara içen annelere bakıyorum birde içmeyen annelere, içenler ne kötü bi tablo oluşturuyor onu görüyorum. Kendimide bu tabloda görüp üzülüyordum. Keşke içmesem bende diye hayıflanıyordum.Her anlamda Çocuğum için en iyisini yapmaya çalışıyorsam eğer bunların içinde sigara bırakmakta olmalı diye başladım yola. Çocukdan sonra sağlık geldi benim için , cilt, ağız hepsi bir daha yaşım genç diye düşündüm kendi kendime bırakmak için hiç bir zaman geç değil dedim. Sonra sigara içmeyenleri düşündüm, içmeyenler üzülünce ne yapıyor diye! yada kahveyi çayı sigarasız hayli hayli içiyorlar diye düşündüm. Benim onlardan neyim eksik benden daha çok içenler varken ben günde 5 adet tiryakiliğimimi bitiremicem diye düşündüm ve koyuldum bu yola. 3 .günümün içindeyim , Mutlumuyum hemde çoook. En çok kızım için. Sinir stres bende hiç yok aksine daha bi relax oldum ben sabırsızdım, sabırlı olmayı öğrendim bu 3 günde. Bakalım dumansız hayat bana daha neleri öğretecek.
Günaydın kızlaaar,
Size sigara.tv yi öneririm inanılmaz motive ediyor insanı ve taktikler veriyor. şuanda inanılmaz güçlü ve iradeli hissediyorum kendimi. 4. günüm bugün.
kızlar bu sigara tv normal kanalmı ya
Canım sigara.tv internet sitesi.Google dan yaz hemen çıkar.
Orada kısa bir kitapçık var.Onu oku ya da dinleyebilirsin.Ücretsiz,üyelik de istemiyor.En kısa zamanda bak bence
merhaba kızlar .zemuszemus çok mutluyum . bugün sigarayı bırakalı tam 1 hafta oldu. ve bir şey keşif ettim. sigara içenler inanılmaz iğrenç kokuyor. mekanlar da . bu sefer galiba hatta eminim başardım ben. dün akşam eşim karşımda yarım paket içti ve umrumda olmadı.
bugün yeni bir savaş başlatıyorum. 2 kilo aldım da 5 vereyim diyorum.
hepinize başarılar.
Kararlılığından dolayı seni çok tebrik ederim arkadaşım.Benim de 9. günüm.Senin gibi ben de günde ortalama 5-6 sigara içiyordum.Aylar önce yine bırakmaya karar vermiştim ama sıkıntılı bir dönemimde 1,2 arkadaşlardan içmeye başladım.Sonra da malum arkası geldi.Bu sefer buna çok özen gösteriyorum.Benim de 4 yaşında kızım var ve sigara içen anneleri görünce neden içiyorlar,çok pis diyor. Aklı erdiğinden beri benim içtiğimi hiç görmedi.Eşim zaten içmiyor.Aslında çok kolay bırakmam lazım.Eminim günde 1 paket içen arkadaşlar imreniyordur buna ama az içenler daha zor bırakabiliyormuş diye okumuştum.Nasıl olsa az içiyorum,keyfi içiyorum..vs.. diye düşündükleri için.Ben de böyle düşünüyordum açıkcası.
Sana tavsiyem bu rahatlığını,sakinliğini hiç bozma,vücudunun uyuşmasına izin verme,hepsi psikolojik ne düşünürsen beyin o şekilde karşılık veriyor çünkü. :enbuyukkk:
Aynen canım ben de ısrarla tavsiye ediyorum.Allen Carr dan daha çok motive etti beni,bu sakinliğimi de kesinlikle buna bağlıyorum.vereliniortak