Sigarayı bırakırken aşırı sinir

rahatlamak adına papatya ve melisa çayları için ara ara. nefes egzersizi de işe yarar. bir süre sinirinizin tepenize vurduğu ortamdan uzaklaşmaya çalışın.

son zamanların meşhur reklamları, "sevdiklerimizi kaybediyoruz." sloganlı olan, kızımı çok etkilemiş.
Babasına "baba sigara içersen sen de kaybolursun" diyince çok üzüldüm ben de. ama babamız içmeye devam ediyor.

Bugün bırakalı 2. Günüm canım iyiyim şükür, nasıl yani sigara içenlerin arkasından mı gidiyordun dumanı çekmek için bu biraz fazla hiç öyle olmadım eşim içiyor yanında durmuyorum

Bugün 2. Günüm kızlar, ilk günüm ağlama krizleri ile geçti ilginç bir şekilde, canım isteyip kendimi tuttukça ağlamak geldi ağladım, ağlamadan bırakılmıyor maalesef, birde grip olmuşum, sinir seviyem düşsede tam düşmedi, buna da şükür yarın daha iyi olacağım

Vücudumda ki nikotinin %72 sini atmışım, yani nikotin isteği zirve, 3. Günden sonra brşeyim kalmayacağını düşünüyorum ama eşimin içmesi benim için tehtit keşke oda bıraksa ama denemiyor bile

Çocuklar bizden daha çabuk kavriyor saf gerçeği. Biz yetişkinler gibi değiller. Bizde hep bizim başımıza gelmez mantığı var. Bir sürü bahaneyle sürekli erteliyoruz sağlığımızı. Sigarayı bırakmak, spor yapmak, sağlıklı beslenmek gibi. Sormak lazım aslında kimsenin başına gelmiyorsa bunca insan neden hasta diye?

Dilerim eşinizde bırakır sigarayı. Cok acı bir şekilde keşke demeden önce.

İnşallah, tek temennim bu.

Bugün bırakalı 2. Günüm canım iyiyim şükür, nasıl yani sigara içenlerin arkasından mı gidiyordun dumanı çekmek için bu biraz fazla hiç öyle olmadım eşim içiyor yanında durmuyorum
Normalde hic sevmem aslinda kokusunu. Evet birakinca kokusu cok cazip gelmisti. Esinin yaninda icmesi seni cok zorlar. Duzgun bir dille konus ya evde icmesin yada oda biraksin.

Normalde hic sevmem aslinda kokusunu. Evet birakinca kokusu cok cazip gelmisti. Esinin yaninda icmesi seni cok zorlar. Duzgun bir dille konus ya evde icmesin yada oda biraksin.
Yok canım yani içime çekmek istesem yanında dururdum, o zaten balkonda içiyor, benim yanımda içmiyor

Ben Allen Carr’ın Sigarayı bırakmanın kolay yolu kitabı ile bırakmıştım. Çok kolay oldu, kitabı okurken kafamdan silmiştim sigarayı. Tavsiye ederim mutlaka. Sığındığınız bütün bahanelerin gerçek olmadığını göreceksiniz. Şu anda sizi sinirlendiren sigarasızlık değil, sigara asıl sebep. Hayatında hiç sigara içmeyen biri sigara içmediği için sinirli değil şuanda. Ama siz sinirlisiniz. Kitabı okuyun.

Allen carr ı izledim okudum canım, muhteşem etkiliyor, nikotin yoksunluğu diyelim, elbette hiç içmeyen bunları hissetmiyor, bugün 2. Günüm bitecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…