- 24 Ekim 2019
- 731
- 1.536
- 63
- 29
- Konu Sahibi Oglak kizi
hahahaa valla olabilir ben zaten uzun zamandır düşünüyorum ama düşünmek değil icraate geçmek önemliBende öyle zor bela içiyorum.
Yakıyorum bir heves ama gitmiyor.
Haydi bırakalım :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahaa valla olabilir ben zaten uzun zamandır düşünüyorum ama düşünmek değil icraate geçmek önemliBende öyle zor bela içiyorum.
Yakıyorum bir heves ama gitmiyor.
Haydi bırakalım :)
hahahaa valla olabilir ben zaten uzun zamandır düşünüyorum ama düşünmek değil icraate geçmek önemli![]()
rahatlamak adına papatya ve melisa çayları için ara ara. nefes egzersizi de işe yarar. bir süre sinirinizin tepenize vurduğu ortamdan uzaklaşmaya çalışın.Merhaba prensesler nasılsınız
Daha önce 2 ay kadar sigarayı bırakıp manyağın birine kızıp tekrar başlamıştım, Allah o manyağı kahretsin, şimdi tekrar bırakma kararı aldım ve bugün ilk günüm daha doğrusu 13 saat oldu ama aşırı sinirliyim eşimi boğasım geliyor, az önce saçma sapan birşeye ağladım, bende 3-4 gün sürüyor bu süreç sonra bitiyor bunu bildiğim için dayanmaya çalışıyorum, bana tavsiyeniz var mı veya bırakan bırakmaya çalışan bırakmayı düşünenler birbirimize destek olalım
17 yıl günde 2 paket içtikten sonra çocuklarım dan birini yuvaya götürürken şu cümleyi kurması sonucunda bıçak gibi kesip attım '' anne sen sigara içtiğin için öldüğünde babam bize senin gibi kurabiye yapabilir mi? ''
10 yıldır içmiyorum
Bugün bırakalı 2. Günüm canım iyiyim şükür, nasıl yani sigara içenlerin arkasından mı gidiyordun dumanı çekmek için bu biraz fazla hiç öyle olmadım eşim içiyor yanında durmuyorum1 senede gunde yarim paketten 3 sigaraya dusurdum ilk once-Ben iki ay cimedim cok sinir yapti hatta esim eger bu kadar sinirleniceksen basla yine dedi ki kendisi icmez. Sigara icenlerin arkasindan koklaya koklaya yuruyodum, canim deli gibi istiyodu bir sure istemedim o surectede:
tespihle oynadim(biraz garip ama cok ise yariyodu-dudaklarimida yedirtmiyodu)
kriz geldiginde su ictim
meditasyon nefes hareketleri yaptim
heryere notlar yazdim
bide aplikasyonlar var ben Smoke free kullandim. Umarim isinize yarar bu bilgiler
Ben yine basladim ama ilk birakma denememdi ve kendimle gurur duymustum. Kisa zamanda yine birakicam inaniyorum ve guveniyorum kendime.
Sabriniza ve emeginize saglik. Ha gayret![]()
Çocuklar bizden daha çabuk kavriyor saf gerçeği. Biz yetişkinler gibi değiller. Bizde hep bizim başımıza gelmez mantığı var. Bir sürü bahaneyle sürekli erteliyoruz sağlığımızı. Sigarayı bırakmak, spor yapmak, sağlıklı beslenmek gibi. Sormak lazım aslında kimsenin başına gelmiyorsa bunca insan neden hasta diye?son zamanların meşhur reklamları, "sevdiklerimizi kaybediyoruz." sloganlı olan, kızımı çok etkilemiş.
Babasına "baba sigara içersen sen de kaybolursun" diyince çok üzüldüm ben de. ama babamız içmeye devam ediyor.
İnşallah, tek temennim bu.Çocuklar bizden daha çabuk kavriyor saf gerçeği. Biz yetişkinler gibi değiller. Bizde hep bizim başımıza gelmez mantığı var. Bir sürü bahaneyle sürekli erteliyoruz sağlığımızı. Sigarayı bırakmak, spor yapmak, sağlıklı beslenmek gibi. Sormak lazım aslında kimsenin başına gelmiyorsa bunca insan neden hasta diye?
Dilerim eşinizde bırakır sigarayı. Cok acı bir şekilde keşke demeden önce.
Bugün bırakalı 2. Günüm canım iyiyim şükür, nasıl yani sigara içenlerin arkasından mı gidiyordun dumanı çekmek için bu biraz fazla hiç öyle olmadım eşim içiyor yanında durmuyorum
Yok canım yani içime çekmek istesem yanında dururdum, o zaten balkonda içiyor, benim yanımda içmiyorNormalde hic sevmem aslinda kokusunu. Evet birakinca kokusu cok cazip gelmisti. Esinin yaninda icmesi seni cok zorlar. Duzgun bir dille konus ya evde icmesin yada oda biraksin.
Allen carr ı izledim okudum canım, muhteşem etkiliyor, nikotin yoksunluğu diyelim, elbette hiç içmeyen bunları hissetmiyor, bugün 2. Günüm bitecek :)Ben Allen Carr’ın Sigarayı bırakmanın kolay yolu kitabı ile bırakmıştım. Çok kolay oldu, kitabı okurken kafamdan silmiştim sigarayı. Tavsiye ederim mutlaka. Sığındığınız bütün bahanelerin gerçek olmadığını göreceksiniz. Şu anda sizi sinirlendiren sigarasızlık değil, sigara asıl sebep. Hayatında hiç sigara içmeyen biri sigara içmediği için sinirli değil şuanda. Ama siz sinirlisiniz. Kitabı okuyun.