- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.189
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Aynen benim 3 gün sonra aklıma bile gelmiyor, 3 gün geçmesini bekliyorum sonra biliyorum ki çok rahatlayacağım, bazılarının 2 hafta bile sürüyor yoksunluk vücuda bağlı galiba, şimdiden ilk günüm ama koku duyumda acayip bir değişim var, çok keskin alıyorum etrafın kokusunuAslında beynimizin bir oyunu emin ol.
Her gün yaptığımız şeyler arasında olduğu için artık alışkanlık oluyor, aynı yemek yemek, su içmek gibi.
Kendime şartım bebeğim olmadan muhakkak bırakmak.
Sende bırak kurtulalım :)
Aynen benim 3 gün sonra aklıma bile gelmiyor, 3 gün geçmesini bekliyorum sonra biliyorum ki çok rahatlayacağım, bazılarının 2 hafta bile sürüyor yoksunluk vücuda bağlı galiba, şimdiden ilk günüm ama koku duyumda acayip bir değişim var, çok keskin alıyorum etrafın kokusunu
Ben bırakalı tam 2 ay oldu.Önceki denemelerim de (bir oğlak kadını olarak)acayip sinirli oluyordum.Eşimle birlikte denedik.O benden beter sinirli hale geldi.Baktım 16 yıllık evliliğim cinayetle sonlanacakMerhaba prensesler nasılsınız
Daha önce 2 ay kadar sigarayı bırakıp manyağın birine kızıp tekrar başlamıştım, Allah o manyağı kahretsin, şimdi tekrar bırakma kararı aldım ve bugün ilk günüm daha doğrusu 13 saat oldu ama aşırı sinirliyim eşimi boğasım geliyor, az önce saçma sapan birşeye ağladım, bende 3-4 gün sürüyor bu süreç sonra bitiyor bunu bildiğim için dayanmaya çalışıyorum, bana tavsiyeniz var mı veya bırakan bırakmaya çalışan bırakmayı düşünenler birbirimize destek olalım
belki psikolojik ama oluyor.Arada kullaniyorum ben paket evde durur ama mutluysam o gun sorun yasamadiysam aklima gelmez hatta bazen midem bulanir yanimda icilince.yani sürekli değil arada mı kullanıyorsunuz. sinirlendiginizdE rahatlamanİza faydası oluyor mu
şöyle canım o stresi sigara içmemeye bağlıyoruz yanılıyoruz stresin kendisini zaten sigara içmemiz oluşturuyor, ben ilaçla bırakmayı hiç düşünmedim çünkü ağrı kesici bile içmek istemeyen biriyim her ilacın zararı olduğunu düşünüyorum, teşekkür ederim canım iyi günlerBen bırakalı tam 2 ay oldu.Önceki denemelerim de (bir oğlak kadını olarak)acayip sinirli oluyordum.Eşimle birlikte denedik.O benden beter sinirli hale geldi.Baktım 16 yıllık evliliğim cinayetle sonlanacakiçmeye devam ettim.Huzurumuz geri geldi.Sonrasında anladımki ben yardımsız bırakamam.Ki iki gebelik ve emzirme süreçlerimde bebeklerimi düşünerek gayet rahat bırakmış biriyim.
Doktora gittim ve meşhur ilacı kullanarak bıraktım.Hiçte zorlanmadım.Tavsiye ederim.Başarılar.
Sağol güzellik inşallah bırakmak isteyen herkeseAy hadi inşallah bu sefer olmuştur.
Daha dur bir de hızlı hızlı merdiven inip çıkacaksın, o zaman kendinle gurur duyarsın
valla mentollü sigaralara çok üzüldümAlkol durumlarında yada stresli, kötü günlerde 10 oluyor en fazla ama 1 paketi 1 günde içtiğimi hiç bilmem.
Zaten ben yeni başladım.
En yakın zamanda da bırakacağım.
Mentollüler bitti zaten benim için büyük bırakma amacı :)
Dogumdan sonra başlamayı dusunuyormusunuzBen mentollü kullanıyordum yasaklanana kadar günde yarım paket. Sonra ince yari ozelliklerinde bi seyi simdi gunde maks. 3 tane iciyorum. Artık zevk vermiyor. Gebelik planlıyorum bırakmam da lazım. Umarım buna da alışıp arttırmam.ben pat diye hic içmemeye teşebbüs edemedim. sizi tebrik ediyorum.
Bir daha içmemeyi düsünuyorum elbetteDogumdan sonra başlamayı dusunuyormusunuz
Mentollü sigaralar artık satılmıyor sanırım bilmiyorum ben hiç içmedim ondanMentollülerde ne varki.Bir mentol değil aseton olduğunu duydum ama
valla mentollü sigaralara çok üzüldümboğazlarım ağrıdığın da sadece mentollü sigara içerdim ve geçerdi deneyip onaylamıştım :)
valla şu yeni paketlerden sonra tadının değiştiğini düşünüyorum ben saman gibi geliyor tadı veya bana öyle en hafifi bile en kötüsü vallaBen hep mentollü içerdim en son stok yaptım ama onlarda bitti
Siyah paketlerden 1 paket aldım ama gitmiyor
Tadı çok kötü
valla şu yeni paketlerden sonra tadının değiştiğini düşünüyorum ben saman gibi geliyor tadı veya bana öyle en hafifi bile en kötüsü valla
aynen en güzeli mentollü içebiliyorsanız sadece zaten diğer sigaraları hiç içemezsinizSaman olsa gene iyi.
Ben içinde ağzımın tadı kaçıyor kaç saat yerine gelmiyor
En iyisi bırakmak.
aynen en güzeli mentollü içebiliyorsanız sadece zaten diğer sigaraları hiç içemezsiniz
amann boşverin hem cebimize hem kendimize zarar en güzeli bırakmak 3 gündür 1 paket sigara içtim normalde 1 günde 1 paket içerim gelişme var yapabiliriz :)Evet sadece onu içebiliyordum ama şuan hiç bir yerde kalmadı
İster istemez sigara konusu benim için bitiyor
amann boşverin hem cebimize hem kendimize zarar en güzeli bırakmak 3 gündür 1 paket sigara içtim normalde 1 günde 1 paket içerim gelişme var yapabiliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?