Sigarayı bırakırken aşırı sinir

Aynen benim 3 gün sonra aklıma bile gelmiyor, 3 gün geçmesini bekliyorum sonra biliyorum ki çok rahatlayacağım, bazılarının 2 hafta bile sürüyor yoksunluk vücuda bağlı galiba, şimdiden ilk günüm ama koku duyumda acayip bir değişim var, çok keskin alıyorum etrafın kokusunu

Ay hadi inşallah bu sefer olmuştur.
Daha dur bir de hızlı hızlı merdiven inip çıkacaksın, o zaman kendinle gurur duyarsın

Ben bırakalı tam 2 ay oldu.Önceki denemelerim de (bir oğlak kadını olarak)acayip sinirli oluyordum.Eşimle birlikte denedik.O benden beter sinirli hale geldi.Baktım 16 yıllık evliliğim cinayetle sonlanacak içmeye devam ettim.Huzurumuz geri geldi.Sonrasında anladımki ben yardımsız bırakamam.Ki iki gebelik ve emzirme süreçlerimde bebeklerimi düşünerek gayet rahat bırakmış biriyim.

Doktora gittim ve meşhur ilacı kullanarak bıraktım.Hiçte zorlanmadım.Tavsiye ederim.Başarılar.

yani sürekli değil arada mı kullanıyorsunuz. sinirlendiginizdE rahatlamanİza faydası oluyor mu
belki psikolojik ama oluyor.Arada kullaniyorum ben paket evde durur ama mutluysam o gun sorun yasamadiysam aklima gelmez hatta bazen midem bulanir yanimda icilince.

şöyle canım o stresi sigara içmemeye bağlıyoruz yanılıyoruz stresin kendisini zaten sigara içmemiz oluşturuyor, ben ilaçla bırakmayı hiç düşünmedim çünkü ağrı kesici bile içmek istemeyen biriyim her ilacın zararı olduğunu düşünüyorum, teşekkür ederim canım iyi günler

valla mentollü sigaralara çok üzüldüm boğazlarım ağrıdığın da sadece mentollü sigara içerdim ve geçerdi deneyip onaylamıştım :)

Dogumdan sonra başlamayı dusunuyormusunuz

1 senede gunde yarim paketten 3 sigaraya dusurdum ilk once-Ben iki ay cimedim cok sinir yapti hatta esim eger bu kadar sinirleniceksen basla yine dedi ki kendisi icmez. Sigara icenlerin arkasindan koklaya koklaya yuruyodum, canim deli gibi istiyodu bir sure istemedim o surectede:

tespihle oynadim(biraz garip ama cok ise yariyodu-dudaklarimida yedirtmiyodu)
kriz geldiginde su ictim
meditasyon nefes hareketleri yaptim
heryere notlar yazdim

bide aplikasyonlar var ben Smoke free kullandim. Umarim isinize yarar bu bilgiler

Ben yine basladim ama ilk birakma denememdi ve kendimle gurur duymustum. Kisa zamanda yine birakicam inaniyorum ve guveniyorum kendime.

Sabriniza ve emeginize saglik. Ha gayret

valla mentollü sigaralara çok üzüldüm boğazlarım ağrıdığın da sadece mentollü sigara içerdim ve geçerdi deneyip onaylamıştım :)

Ben hep mentollü içerdim en son stok yaptım ama onlarda bitti
Siyah paketlerden 1 paket aldım ama gitmiyor
Tadı çok kötü

Allen Carr'in sigara bırakma konusundaki videosunu izleyin. Bir saatlik bir video. Play storede kitabi da var ucretsiz. Kendisi sigaranin da bir çeşit uyuşturucu bağımlılığı olduğunu söyler. Ben onun sayesinde içimdeki nikotinin canavarıyla inatlasarak bırakmıştım. Yakın zamanda tekrar deneyeceğim. Kitabını okuyarak bırakan insan sayısı çok fazla. Eğer hala içiyorsanız içmeye devam edin bu kitabı okurken diyor. Okudukça bırakıyorsunuz. Bütün o sinir harbinin ve yoksunlugun aldatmacadan ibaret olduğunu anlıyor ve acı çekmeden bırakıyorsunuz. Kitap boyunca bir çok cümlenin tekrar ettiğini göreceksiniz, bu sanırım bilinçaltına işlemesi ya da tamamen algılamamiz için.

Ben hep mentollü içerdim en son stok yaptım ama onlarda bitti
Siyah paketlerden 1 paket aldım ama gitmiyor
Tadı çok kötü
valla şu yeni paketlerden sonra tadının değiştiğini düşünüyorum ben saman gibi geliyor tadı veya bana öyle en hafifi bile en kötüsü valla

valla şu yeni paketlerden sonra tadının değiştiğini düşünüyorum ben saman gibi geliyor tadı veya bana öyle en hafifi bile en kötüsü valla

Saman olsa gene iyi.
Ben içinde ağzımın tadı kaçıyor kaç saat yerine gelmiyor
En iyisi bırakmak.

Evet sadece onu içebiliyordum ama şuan hiç bir yerde kalmadı
İster istemez sigara konusu benim için bitiyor
amann boşverin hem cebimize hem kendimize zarar en güzeli bırakmak 3 gündür 1 paket sigara içtim normalde 1 günde 1 paket içerim gelişme var yapabiliriz :)

amann boşverin hem cebimize hem kendimize zarar en güzeli bırakmak 3 gündür 1 paket sigara içtim normalde 1 günde 1 paket içerim gelişme var yapabiliriz :)

Bende öyle zor bela içiyorum.
Yakıyorum bir heves ama gitmiyor.
Haydi bırakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…