Sigarayı bırakınca hayattan keyif almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yok, yoksunluktan uyanacak kadar içmiyordum

Günde max 8di işte

Ben ekşide aramıştım ama bu başlığı bulamamıştım, bunda girdi çokmuş

Onu okuyayım ben teşekkürler :)

Yok, yoksunluktan uyanacak kadar içmiyordum

Günde max 8di işte

Ben ekşide aramıştım ama bu başlığı bulamamıştım, bunda girdi çokmuş

Onu okuyayım ben teşekkürler :)
Ssg gitti gideli, ortalık ergen kaynıyor. Sondan başlama okumaya,
Bre bismillah :)

Ben 15 sene ictim her birakmayi denedigimde sevgilisinden ayrilmis ergenler gibi hungur hungur aglardim. Hamile kalinca tiksindim ve biraktim. Hamilelikte cok degisiklik olmadi bende agiz kokumun gecmesi disinda. Dogum yapali 4 ay oldu gercekten kokulari ve tatlari daha iyi aliyorum.
Ben de kahve icmeyi cok seviyorum icerken aciyorum bdv yi takiliyorum, canim da istemiyor hic

Canım ben 1 yıldır içmiyorum ama şöyle içmiyorum. Türk kahvesinin yanında 1 tane içiyorum sadece onun dışında gerisini getirmiyorum. O 1 taneyi de bırakabilsem güzel olur ama bırakamadım (Her gün Türk kahvesi içmiyorum bu arada)

Nerdeyse 20 yildir içtiğim sigarayla yaklasik 7 ay once vedalastim.
Hayattan o kadar zevk aliyorum ki nerdeyse 10 kilo aldim.
Sigaranin yerine yemeyi koydum ben, agzim bos durmuyor, vucudumdan nefret etmeye basladim
Uyku duzenim bozuldu, surekli bogazimda bir yumruk hissi var gecmiyor.
Bi de depresyonumu tetikledi...
Kotu bir ornegim ben...
Ha tum bunlara ragmen basladim mi hayir, demek ki icten ice kazandirdiklarini kaybettirdiklerine deger buluyorum :)

Daha dinç olacaksın, daha pozitif olacaksın, sağlık sorunların baş gösterebilir sigaranın gizlediği hastalıklar ortaya çıkıyor çünkü, çarpıntın varsa geçebilir-benim geçmişti-, yediğin içtiğinden daha çok tat alacaksın, daha çok şrt sayabilirim aklıma gelenler bunlar. Ayrıca canım sigara istediğinde kendime bir meyveli soda açıp onunla oyalanıyordum ya da elma yiyordum.

Eşim bronşit oldu ama öyle böyle bir bronşit değil zaturreye ceviriyordu az kurtardık tam 10 gün yataktan kalkamadi 5 farklı doktora gittik öyle bir göğüs ağrısı yok gece sabaha kadar eşim önde ben arkada elimde iki yastık bir salona bir yatak odasına 5 gün 5 gece taşındık uykusuz duraksiz yemek yiyemedi su bile icemedi öksürük göğüs ağrısı balgam anlatilmazdi ve bu adam günde 2 paket sigara içiyordu bu olayla bir bıraktı bir buçuk yıldır ağzına almadı ben hiç inanmazdım bırakacağına ama nefes almanın güzelliğini görünce bir daha içmedi en doğru karar verdiğiniz daha fazla birşey olmadan donmussunuz hem şimdi daha rahat yürüyecek daha çok nefes alabilecek damak tadıniz tamamen değişecek kahvenin çayın tadına daha fazla varacaksınız tabiki sigara paranizda size ikramiye olacak sakın başlamayın tekrar tebrik ederim

Dimi iyi ki öyle abartarak suyunu çıkartarak içmişim o gece de tiksinmişim

Ne kadar zaman oldu da özlüyorsunuz ki

4 ay oldu...
ama hep eksik biseyler.. Hiç baslamamıs olmayı dilerdim. Ama severek ayrıldım.
Hiç öyle artık guzel kokuyorum, yediklerimin tadını alıyorum, nefes alısım degisti olayları olmadı bende.
Bak ya şimdi bi daha özledim :)

Hepsi hepsi unutuluyor ve içtiğin zamanları hatırlayıp ilerde ben mi içmişim bile diyorsun şaşırıyorsun çpk çok iyi etmişsin kendin için sakın geri dönme

Bende bırakmak istiyorum cok ozeniyorum valla birakanlara,böyle anlatanlara.birakmak istiyorum ama denemelerim en fazla 5saat sürdü acayip boşluk hissediyorum elim ayağıma dolaşıyor napacaktim şimdi bişey yapacaktım ya ben diye surekli önemli bir şeyi unutmuşum hissi oluyor

Hepsi hepsi unutuluyor ve içtiğin zamanları hatırlayıp ilerde ben mi içmişim bile diyorsun şaşırıyorsun çpk çok iyi etmişsin kendin için sakın geri dönme
Ağzının tadı da değişir sen kendinin kokusunu bilmezsin belki ama etrafa yaydığın koku da değişir küllük gibi kokmayacaksınız artık :)

Benim de 7 ay oldu. Bıraktığım için irademle gurur duyuyorum. :) Liseden beri içiyordum. İlk başta her uyandığımda her kahvede aklıma gelirdi. Zamanla akla daha az geliyor ama geliyor yine de. Sanırım hiç baslamayanlar gibi olamayacagiz hiç bir zaman. Yalnız gün geçtikçe daha az hatra geliyor.

Allen carr okumanızı ve izlemenizi tavsiye ederim. Hiçbişeyin eskisi gibi olmayacağını, arkadaşın dediği gibi herşeyin daha da güzel olacağını çok güzel anlatıyo. Sayesinde sigara bırakan tiryaki arkadaşlarım çoktur.

Ocakta bıraktım. Beş senedir kullanıyordum. Hala özlüyorum. Sigara içen birini görünce canım çekiyor, bakmıyorum. Eşim bana göstermeden içiyor balkon köşelerinde. Kokusunu alınca bile canım çekiyor. Bir nefes bile çeksem devamı gelecek biliyorum, direniyorum ama şu günlerde çok zorlanıyorum. Okuduğum kitapta sigarayı keyifle içen karakter oluyor bazen, bazen izlediğim dizide/filmde oluyor. Yorucu oluyor. Umarım siz başarırsınız. Olay bırakmakta değilmiş, dömemekte, özlememekteymiş meğer.

Esim biraktiginda hayatinda ne guzel degismeler olduğuna ben sahitim
dişleri ve teni guzel gorunmeye basladi
Mis gibi kokuyordu
Oksurme ve balgam sorunu azalarak bitmisti
Nefes nefese kalmiyordu vs vs

Ama kendisi farkina varamamis olacak ki saniyorum yeniden başladı

kendisi hep sigaranin birakilmayacagini sadece ara verildigini söyler
bıraktığında cok özlüyormus.
Boş zamanlarında eli gidiyormus filan. Bence tamamen alışkanlık meselesi.
ben birakilabilecegine inanıyorum

Tebrikler ve basarilar just

vaktiniz varsa bu videoyu izleyin lütfennnn... bütün sorularınızın cevabı var. ben ve eşim de bırakalı 7 gün oluyor, ramazanın da faydası çok büyük oldu bize, oruç olduğumuz için sadece günün 3-4 saati zorlandık , derken ben her geçen gün daha rahatım artık. daha dinç ve temiz kokuluyum. bir de güzel bir sebebimiz vardı bırakmak için, gebelik testim pozitif çıktı. bunun motivasyonu da paha biçilemez oldu elbet..

umarım yaşadığınız boşluk hissinin nikotin krizi olduğunu ve geçeceğini videoyu izledikten sonra anlar ve tekrar başlamak gibi bir hataya düşmezsiniz, düşmem

Etrafımda sigara bırakanları gözlemliyorum, şu kesin ki hiç içmeyenlere göre sigaradan daha çok tiksiniyorlar zamanla. Ben de sevmem sigara ama daha önce içip de bırakan biri kıyafette saçta evde kokusuna tahammül edemiyor.

Bir de sigarayı bırakanlara büyük saygı duyuyorum çünkü bir bağımlılıktan tek başına vazgeçebilmek çelik gibi irade gerektiriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…