- Konu Sahibi ayberkayefe
-
bugün arkadaşımın da ısrarıyla bi tane djarum içtim :'( ve bütün gün aklımda paket almak vardı.
Merhaba;
Ben çok uzun süredir sigara içiyordum.6 gün önce moraterapi uygulaması alarak bıraktım. 6 gündür içmyorum. Genelde iyi hissediyorum. Bugün biraz içime kapandım gibi. Bırakmış olanlar ilk aylar nasıl geçiyor, ne zaman işler kolaylaşıyor paylaşabilirler mi?
Umarım başarırsın tomurcuk, allah yardımcın olsun.bende bende bu sigaradan kurtulmak istiyorum yazdıklarınızın hepsini okuyamadım ama yinede sanki bırakmak için inanılmaz bir istek ve cesaret geldi bana.hepinize çok teşekkürler kızlar
Bende 33 gün önce mora terapi ile bıraktım.İlk iki gün halsiz uykulu 2. gün duygusallık 3.gün duygusal terapi.Sonrası her geçen gün daha iyiye gidiyor.Bazen aklıma geliyor yoksunluk hissiymiş o da saniyelik.Hemen geçiyor.Son bir haftadır balgam sökmeye başladı koyu koyu.Gördükçe bunlar nerden geliyor diye düşünüyor insan.Vücut kendini temizlemeye başladı artık.Rengim açılmaya cildim güzelleşmeye başlamış öyle diyorlar.(sigarayı bıraktığımı bilmeyenlerden gelen tepkiler) Sabahları daha rahat kalkıyorum,nefeslerim hırıltısız.Şimdi günlük sporlara başladım yavaş yavaş.Hayatımda yaptığım en güzel şeymiş diye düşünüyorum. Yeni gördüm msj sanırım bugün 11 gün oldu senin,kolaylamıştır artık.İçe kapanıklık devam ediyorsa doktorunu ara ücretsiz renk terapisi yapıyorlar.En zor günler benim için ilk 3 gündü bir hafta sonrası çok rahattım.İnşallah senin içinde öyle olmuştur,atlatmışındır.Değil bir sigara bir nefes bile çekmek tekrar başlamak demek miş.Bunu hep hatırla lütfen.Ben Allen Carr sigara bırakmanın kolay yolu kitabını okudum tavsiye ederim.Okurken içme sakın,başlarda içmeye devam edebilirsiniz gibi cümleler var içen için geçerli.Sırf bu kitabı okuyarak bırakanlarda var.Siz nerde yaptırdınız terapiyi.Serum fizyolojik ve sarı kantron hapı verdiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?