- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
- Konu Sahibi ayberkayefe
-
mora terapiylemi bıraktınız?paylaşırmısınız yaşadıklarınızı.bende ay başında kısmetse gidicem.
Ne kadar oldu bırakalı?
Ne kadar içiyordun nikotin bağımlısımıydın?
Kaç yıldır içiyordun?
Tedaviye bir sefermi girdin?
Nerde tedavi oldun?
Tedavi eden dr muydu?
çok sordum biliyorum sıkılmaz cevaplarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.ben istanbuldayım.bıktım tozu kullandım.ssk dr gittim nikotin bandı ve sakızı verdi.tekrar randevu alamadım hep dolu.haftanın iki günü yarım gün altı kişiye falan bakıyo.şimdi mora terapiyi denicem.
canım begen tusu kayboldugundan yorum yaptıgımız konulara gerı donusumuz pek olmuyo bu mart ayında 3 sene olucak bırakalı 12 yasında falan baslamıstım tıryakıde ne kelıme gunde 1 pakedı gecıyodum helekı arkadaslarla bıraraya geldıkmı bıkac saatte 1 paket bıtıyodu hemen hemen hergunde bıraradaydık 13 sene ıctım tedavıye aslında tek seas gıdılıyor fakat ben 1.sınde kendımı tutamayıp ıcmeye devam etmıstım az once dedıgım gıbı arkadaslarımla hergun bıraraya gelıyorduk offfffff pofurpofur sıgara ıcılıyodu abımle ablamda ıcıyodu sıgara oyuzden tutamamıstım kendımı 2 .seansa gıttım doktorum benı bı fırcaladı anlatamam ogunbugundur agzıma koymadım sıgarayı doktorumun adı pelın dorsam ızmır alsancakta doktorum benı azarlamakla kalmadı arayıp ablamlarıda azarladı buaradasız neden bu kıza destek olmuyosunuz sakın yanında sıgara ıcmeyıın balkonda ıcın yasemının yanında bıdaha sıgara ıcılmıcek dıye ayyyy abımle ablam korkmuslar kadından nasıl fırcaladıysa artık ben 2metreden sesını duydum o rahatına duskun abım bıle bıara balkona cıkıyodu
krizler fena sarıyo beni bi tane çelksem rahatlıcam diye evi didik didik ediyorum bazen bir yerlerde var mı ki diye.İlaç kullanıyorum 6 gün oldu sigarayı bırakalı,saçlarımda şampuan kokusunu hissettikçe hoşuma gidiyor.Zorlu bir süreç ama buna değer..
Tebrik ederim tek başınıza başarmışınız.Ben yardımsız başaramadım mora terapi yaptırdım.On gündür içmiyorum.Su için ve sık sık duş alın.Vücut nikotini daha çabuk atıyormuş.Ne kadar çabuk atarsa alışmanız o kadar kolay oluyormuş.Değil bir sigara bir nefeslik çekme tekrar başlama sebebi sakın içmeyin.Altı gün az bir zaman değil ilk üç gün zor ondan sonraki günler biraz daha rahat.Gün geçtikçe daha rahat olacakmış akla bile gelmiyecekmiş.İnşallah hiç içmeyiz.
sıgarayı bırakalı tam 5 ay oldu mutluyum :))
medusa yazdığın ilaç antidepresanmış araştırdım. sigara ile bağını çözemedim nedense. saçma geldi bana...
Hala canının istediği oluyor mu bir de bırakınca neler hissettin neler yaşadın bahseder misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?