günde 4 paket içiyorum bi önerisi olan varsa şu garibana da bi yardım eli uzatsın
akupunktur denedim olmadı ilaç denedim olmadı
eşim doktor, bu alanda uzmanlaşmış kac tane arkadası var, hepsini denedik olmadı en fazla 3 hafta dayandım gece kriz tutuyo sonra, resmen ağlıyorum bağıra bağıra
psikolojik olarak kabullenememe başladı artık ilaçla tedaviyle olmicagını düşünüyorum nedense
maddi manevi, sağlık açısından her yönden çöküntüye sürüklüyo beni resmen
dünden beri içmiyorum ................bakalım inşallah dayanırım
çok güzel sakın içme bir daha.paketini çöpe at gitsin. zehir o zehir. 2,5 yıl öncesine kadar bende sigara kullanıyodum.eşim içmediği ve içirmediği için bıraktım. kendime bi tarih belirledim.o tarihte son sigaramı içtim. bidahada içmedim.artık kokusundan bile tiksiniyorum.sigara dumanı olan yere giremiyorum.sigarayı bırakmamda en büyük etken eşim ve evde kimsenin sigara içmiyor olmasıdır. yoksa heralde bu kadar kolay bırakamayabilirdim. eğer sizinde evde sigara içen kimse yoksa rahatlıkla bırakabileceğini düşünüyorum.
Çalıştığım şirketin hemen hemen tamamı sigara içiyor ama gaz odası dediğimiz siara odasında içilebiliyor o da saat başı ilk 10 dakika sadece. İlk başlarda o 10 dakikalarda tuvalette durdum yada çerez vs şeyler yedim. Çok da zayıfım zaten sürekli yemek yiyorum. Eşimede içirmiyorum bak çocuğumuz olmazmış ondan olmuyodur diyorum :) Oda benleyken içmiyo ayrıca iş yerindede 4-5 taneye düşürmüş paketi hala duruyo yani. Şükür kurtulucam galiba
canım sende o 10 dklık sigara molalarına çıkmayıver. bak ne güzel kafaya koymuşsun bırakıcam diye.eşinde seninle birlikte içmiyormuş. bırakın gitsin şu illeti. aslında herşey insanın beyninde bitiyo canım.tiryakilik diye bişe yok bence.sadece alışkanlık bu.istedinmi her zaman bırakabilirsin
2 satır üstte yazdığım cevabı okumanızı tavsiye edicem
yine beceremedimkendime çok kızıyorum nasıl bukadar iradesizim yaaa uyuşturucudan farkı yok bunun ya resmen krize giriyorum beynim uyuşuyor resmen offfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?