Sigarayı bırakalım derim ben ya siz?

Sigarayı ilk bırakma deneyimimde söylemişlerdi. İlk 15 hafta içinde, önce kuru öksürük ve sonra b.lgm atma olur diye. erken başlamış.
İyidir güzeldir
Ben birini söndürmeden diğerini yakıyordum. Çok içtiğim için mi acaba. Bir günü tamamladım ben. Ağzımın içine asfalt döktüler a dostlar kurtarın beni. Ama sigara istemiyor canım. Katranımsı bir tadı var ağzımın. Ne olursa olsun bırakıcam.​

Bir erkek tanıdığım şöyle derdi "sigara içen kadınla opusulmez bile, kadın deyince aklıma zerafet,narinlik,temizlik geliyor ama sigara deyince aklıma duman iş ve tutan kokan biri"...

Of bu sigara.
Hem sağlık açısından çok zararlı , hem maddi açıdan.
Bırakılmalı.
İsteyebilsem bi.

Gargara ve viks pastil iyi gelebilir. Birde ben soda içerdim. Ama Sade Kızılay gibi sert soda.
Bir arkadaşım 4-5 lt su önermişti. Ama bana çok fazla geldi. Ödem yapmıştı.
Hatta şöyle söyleyim, Ayak bileklerim büyük anneminkine dönmüştü.
Bir de yürüyüş ve kafayı dağıtacak yeni şeyler iyi geliyor.
Eşimle anlaşmıştık sigara içmediğim her günün gecesinde bana araba kullanmayı öğretti. Her gece 2 saat, talime çıkarıp, eğlendiriyordu...Sonra tatlı alıp eve dönüyorduk.
Çok Pavlov' un köpeği gördüm kendimi

Senderr Bu arada tebrik ederim, ilk günü atlattın. Bu haftayı kazasız atlatırsan, işin yarısını bitirmiş olacaksın.
Harikasın. Süpersin. Çok özverilisin. Oğlun senin gibi annesi olduğu çok şanslı...

Maşallah tebrik ederim:)
Darısı başımıza

15 yaşımda başladım sigaraya yaş 30.Yaşımın yarısı kadar içmişim Belkide en çıkmazda olanlardan biriyim .
Babam da bildim bileli sigara içer.1 ay önce kadar şiddetli baş ağrısıyla doktora gitti.Kanser beyne kadar ulaşmış.Işın tedavisine başladı yakında kemoterapi başlayacak.Korkuyorum hem babamı kaybetmekten hem de kızımı bırakmaktan
Ama böyle bir durumda da bırakamıyorum.Babamı düşündükçe yakıyorum bir sigara daha.Çok kötü bir ikilem .Ne yapsam bilemiyorum.Bu durumu mantığım almıyor ama bırakamıyorum da...

Bıraktımmı hayır
neden babam anjıyo olacak suanda yolda canım sıkılıyor sankı tek t esellı sıgara
ama mutlaka bırakıcam mutlaka
Senderr senı tebrık ederım gercekten

Bıraktımmı hayır
neden babam anjıyo olacak suanda yolda canım sıkılıyor sankı tek t esellı sıgara
ama mutlaka bırakıcam mutlaka
Senderr senı tebrık ederım gercekten
Çok geçmiş olsun. Babana Allah acil şifa versin.
Sana çok teşekkür ederim bırakmayı zaten düşünüyordum ama son noktayı koymamı sağladın:). 2.gün bakalım, şimdilik canım istemiyor. Dünkü ağız acılığımda yok. Boğaz pastili alıyorum biraz ağzım kurumaya başlayınca:)

Peki herhangı bır sey yeme ıhtıyacı duymuyormusun?
buarada tesekkur ederım babam ıcın bu hafta bu 3.yatısı bugun anjıyo olsa barı dıyoruz ne dıyelım

Peki herhangı bır sey yeme ıhtıyacı duymuyormusun?
buarada tesekkur ederım babam ıcın bu hafta bu 3.yatısı bugun anjıyo olsa barı dıyoruz ne dıyelım
Normalde de iştahsızım. Keşke şöyle bi 10 kilo alsam. Çok zayıf diilim ama şöyle iştahım açılsa da bıngıl bıngıl olsam:). Benim için yemek demek sigara demek, kahve demek sigara demek, sohbet demek sigara demek, işin özü şimdilik hiçbir şeyden zevk almıyorum. Yemekten sonra sigara içmeyeceğim için ağzıma lokma atasım yok.

ah anlıyorum senı
bugun keske ıcerek baslamasaydım gune
ben kılo almak ıstemem buarada ya :d guel seyler dıle

Sigarasız ilk gün,
16.30 saattir sigara içilen bir ortamda yokum, hoş onunda 8 saati uykuda gecmiştir ama olsun.

Sigarasız ilk gün,
16.30 saattir sigara içilen bir ortamda yokum, hoş onunda 8 saati uykuda gecmiştir ama olsun.
Hadi bakalım. Bak bana kaç gün oldu:) perşembe bırakmışım. Hiç aramıyorum. Ağzımda çok kuruluk oluyor, boğaz pastili alıp rahatlıyorum:)

Hadi bakalım. Bak bana kaç gün oldu:) perşembe bırakmışım. Hiç aramıyorum. Ağzımda çok kuruluk oluyor, boğaz pastili alıp rahatlıyorum:)
herhangi birşeye saldırmıyormusun ya
ben bugun yanımda 1 elma 2 mandalına getırdım aklıma geldıkce bunlardan yedım
elma kaldı sımdı gerıye :S
onuda molada yersem zaten mesaımın bıtmesıne az kaldı
evdede ıcmemem laızm tabı kı :S zorlanıyorum mıh gıbı aklımda bugun

Maalesef elimde hep çikolata var. Ama aklıma cıs gelmiyor:). İçesim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…