Sigarayı ilk bırakma deneyimimde söylemişlerdi. İlk 15 hafta içinde, önce kuru öksürük ve sonra b.lgm atma olur diye. erken başlamış.
İyidir güzeldir
Gargara ve viks pastil iyi gelebilir. Birde ben soda içerdim. Ama Sade Kızılay gibi sert soda.Ben birini söndürmeden diğerini yakıyordum. Çok içtiğim için mi acaba. Bir günü tamamladım ben. Ağzımın içine asfalt döktüler a dostlar kurtarın beni . Ama sigara istemiyor canım. Katranımsı bir tadı var ağzımın. Ne olursa olsun bırakıcam .
Ben birini söndürmeden diğerini yakıyordum. Çok içtiğim için mi acaba. Bir günü tamamladım ben. Ağzımın içine asfalt döktüler a dostlar kurtarın beni . Ama sigara istemiyor canım. Katranımsı bir tadı var ağzımın. Ne olursa olsun bırakıcam .
Çok geçmiş olsun. Babana Allah acil şifa versin.Bıraktımmı hayır
neden babam anjıyo olacak suanda yolda canım sıkılıyor sankı tek t esellı sıgara
ama mutlaka bırakıcam mutlaka
Senderr senı tebrık ederım gercekten
Normalde de iştahsızım. Keşke şöyle bi 10 kilo alsamPeki herhangı bır sey yeme ıhtıyacı duymuyormusun?
buarada tesekkur ederım babam ıcın bu hafta bu 3.yatısı bugun anjıyo olsa barı dıyoruz ne dıyelım
ah anlıyorum senıNormalde de iştahsızım. Keşke şöyle bi 10 kilo alsam. Çok zayıf diilim ama şöyle iştahım açılsa da bıngıl bıngıl olsam:). Benim için yemek demek sigara demek, kahve demek sigara demek, sohbet demek sigara demek, işin özü şimdilik hiçbir şeyden zevk almıyorum. Yemekten sonra sigara içmeyeceğim için ağzıma lokma atasım yok .
O zaman bakımlı ve temiz kokmayı diliyorum:)ah anlıyorum senı
bugun keske ıcerek baslamasaydım gune
ben kılo almak ıstemem buarada ya :d guel seyler dıle
Hadi bakalım. Bak bana kaç gün oldu:) perşembe bırakmışım. Hiç aramıyorum. Ağzımda çok kuruluk oluyor, boğaz pastili alıp rahatlıyorum:)Sigarasız ilk gün,
16.30 saattir sigara içilen bir ortamda yokum, hoş onunda 8 saati uykuda gecmiştir ama olsun.
herhangi birşeye saldırmıyormusun yaHadi bakalım. Bak bana kaç gün oldu:) perşembe bırakmışım. Hiç aramıyorum. Ağzımda çok kuruluk oluyor, boğaz pastili alıp rahatlıyorum:)
Maalesef elimde hep çikolata varherhangi birşeye saldırmıyormusun ya
ben bugun yanımda 1 elma 2 mandalına getırdım aklıma geldıkce bunlardan yedım
elma kaldı sımdı gerıye :S
onuda molada yersem zaten mesaımın bıtmesıne az kaldı
evdede ıcmemem laızm tabı kı :S zorlanıyorum mıh gıbı aklımda bugun
aksama nasıl oluyor pekı?Maalesef elimde hep çikolata var. Ama aklıma cıs gelmiyor:). İçesim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?