ben bırakabılırımArkadaşlar sağlığa olan zararından bahsetmek istemiyorum.
6-7 senedir içiyorum.
arada bıraktım , başladım koca gün içmedim_ akşama içtim .
bence birlik olursa daha güzel olur, geri dönüşü olmayan bir yola girelim.
Benimle beraber sigarayı bırakmak isteyenler varmı?
var ama nasılArkadaşlar sağlığa olan zararından bahsetmek istemiyorum.
6-7 senedir içiyorum.
aynı sekıldeyım suan bende yaktım o yuzden ınancım yok kendımeKayin kenara ben de geldim.
Yani sunu yazarken bile sigara yaktim, umutsuzum yeminle.
Bende bırakmak istiyorum. Benimki ayranı yok içmeye tantaravanla gider ... hesabıArkadaşlar sağlığa olan zararından bahsetmek istemiyorum.
6-7 senedir içiyorum.
hahahha bende yakmak uzereyımKayin kenara ben de geldim.
Yani sunu yazarken bile sigara yaktim, umutsuzum yeminle.
Aynen aynen. Elim bos kalmasin hemen yakiyorum.hahahha bende yakmak uzereyımsıgara kelımesı gecmesın yeterkı
aslında kendımı tutunca ıcmıyorum ben fazlada canım ıstemıyor ama alıskanlık cok kotu bırsey elım arıyor sankıAynen aynen. Elim bos kalmasin hemen yakiyorum.
ben oruc bıle tutucam dıye ıcemedım tansıyonum fırladı benımkı bambaska bır durum sanırım benım gercekten yardıma ıhtıyacım var saglık kurumlarından fılan anestezıye amelıyata gırerken yasakken bıle ıcıyorum bu nasıl beyınsızlık benımkı bılmıyorumbuarada benim için sigara demek sohbet demek.
ama bazen sabahları içmiyorum
orada içen biri geliyor, mubarek sanki kül tablası o derece.
cocuguma kokuyor olma ihtimalim beni üzüyor.
ayrıca birazdan bende sigara yakıcam. elime filanda yakıstıgını düşündüğüm yıllardır ama artık istemiyorum.
buarada kesin katılacaklara liste yapıcam artık kim iradeli kim iradesiz çıkıcak ortaya
Bende bir kac ay once birakmayi denedim. Ne guzel biraktim ne sinir ne stres derken karakolluk oldum.cilde zarar, sağlığa zarar, bütceye zarar
ben uzun zamandır paket almıyorum.
yazdan beri cok denedim
içmiyorum kesin içmicem , cnaım her sıkıldığında içtim buldum , cingene gibi birilerinden istedim.
ama bırakmam lazım, iyiyim hosum bakımlıyım ve sıgara kokuyorum ne güzel değilmi?
parfüme para vermeyede gerek yok.
hemen şimdi gün belirleyelim ( gün belirlemekte başka bişi ama napalım)
ayrıca yeniden bebek düşünüyorum te 8-9 ay var ama . olsun
bırakmam lazım
al ıste benım gıbı bırı dahaBende bir kac ay once birakmayi denedim. Ne guzel biraktim ne sinir ne stres derken karakolluk oldum.
Ogrenciyken sigarasiz kaldigimda bilimum nebatati sarip ictim.
Mecburiyetten sigara icemedigim durumlarda sinir krizleri gecirip ellerimi parcaladim duvarlari yumruklarken.
Benimkisi bagimlilik degil baska bir sey.
Hep erteliyorum ama artik sart oldu psikologa gitmek. Acaba sigarayi neyin yerine koyuyorum cok merak ediyorum.
Hooop bende geldim.hahahha bende yakmak uzereyımsıgara kelımesı gecmesın yeterkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?