Sigarayı bırakalım derim ben ya siz?

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Arkadaşlar sağlığa olan zararından bahsetmek istemiyorum.
6-7 senedir içiyorum.
arada bıraktım , başladım koca gün içmedim_ akşama içtim .

bence birlik olursa daha güzel olur, geri dönüşü olmayan bir yola girelim.

Benimle beraber sigarayı bırakmak isteyenler varmı?

ben bırakabılırım

var ama nasıl

Bende bırakmak istiyorum. Benimki ayranı yok içmeye tantaravanla gider ... hesabı. Hem bütçemi hem cildime zarar. Bırakalım beraber.

Ben de varim. Su ara cok sikintili bir surecten gectigim icin birakamam zannediyorum. Ona ihtiyacim var.
Paketim bitsin size katilayim. Bu konu hep var olsun.

cilde zarar, sağlığa zarar, bütceye zarar
ben uzun zamandır paket almıyorum.
yazdan beri cok denedim
içmiyorum kesin içmicem , cnaım her sıkıldığında içtim buldum , cingene gibi birilerinden istedim.

ama bırakmam lazım, iyiyim hosum bakımlıyım ve sıgara kokuyorum ne güzel değilmi?
parfüme para vermeyede gerek yok.
hemen şimdi gün belirleyelim ( gün belirlemekte başka bişi ama napalım)

ayrıca yeniden bebek düşünüyorum te 8-9 ay var ama . olsun
bırakmam lazım

buarada benim için sigara demek sohbet demek.
ama bazen sabahları içmiyorum
orada içen biri geliyor, mubarek sanki kül tablası o derece.
cocuguma kokuyor olma ihtimalim beni üzüyor.
ayrıca birazdan bende sigara yakıcam. elime filanda yakıstıgını düşündüğüm yıllardır ama artık istemiyorum.

buarada kesin katılacaklara liste yapıcam artık kim iradeli kim iradesiz çıkıcak ortaya

Valla ben annemlere gidince içmiyorum 2-3 gün aramıyorum da.Nasıl garip bir ruh halim var bende çözemedim yani.(İçtiğimi ablam,eşim,eltim harici kimse bilmiyor)

ha birde bu ugurda emınım ılacını sakızını fılan kullananlar olmustur
ben hep ırademle bırakmaya calıstım ama onerı varsa varım valla

ben oruc bıle tutucam dıye ıcemedım tansıyonum fırladı benımkı bambaska bır durum sanırım benım gercekten yardıma ıhtıyacım var saglık kurumlarından fılan anestezıye amelıyata gırerken yasakken bıle ıcıyorum bu nasıl beyınsızlık benımkı bılmıyorum
en yakın zamanda caresıne bakmalı

Bende bir kac ay once birakmayi denedim. Ne guzel biraktim ne sinir ne stres derken karakolluk oldum.
Ogrenciyken sigarasiz kaldigimda bilimum nebatati sarip ictim.
Mecburiyetten sigara icemedigim durumlarda sinir krizleri gecirip ellerimi parcaladim duvarlari yumruklarken.
Benimkisi bagimlilik degil baska bir sey.
Hep erteliyorum ama artik sart oldu psikologa gitmek. Acaba sigarayi neyin yerine koyuyorum cok merak ediyorum.

al ıste benım gıbı bırı daha
neolacak bu halımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…