Sigaraya elveda, hayata merhaba....Nikotin bandı bir harika

Sigara içiyor musunuz

• EVET şimdilik

OY: 1 100,0%
  • EVET herzaman

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .
inan kaçlık olarak hatırlamıyorum ancak nikotinell in en büyüğünü aldım ilk hafta ikinci hafta orta boyu aldım öyle uzunn boylu kullanmamayı zaten kafama koymuştum bir de siz bir bantı 3 gün kullanıyorum ama yetmiyor demişsiniz ben hergün yeni takıyordum

Ama doktor öyle söylediği için 3 günde bir değiştiriyorum. Başkalarının hergün değiştirdiğini söyledim fakat umursamadı. "Biz böyle eğitim aldık." dedi.

Sadece kendini buna hazırla yapabileceğine inan.DÜŞÜN VE BAŞAR

inşallah mücadele içindeyim kendimle sürekli az içmeye başladım ...bitecek eninde sonunda öelene kadar içemem ya zaten bu öldürecek beni offffffffff bide bebek düşünüyorum hatta şuan hamile bile olabilirim :KK35: biran önce kurtulmalıyım ...yarın test yaptırıcam inşallah hamileyimdir de bana sağlam bir sebep olur şimdi bile içmem büyük hata ! :44:

inşallah mücadele içindeyim kendimle sürekli az içmeye başladım ...bitecek eninde sonunda öelene kadar içemem ya zaten bu öldürecek beni offffffffff bide bebek düşünüyorum hatta şuan hamile bile olabilirim :KK35: biran önce kurtulmalıyım ...yarın test yaptırıcam inşallah hamileyimdir de bana sağlam bir sebep olur şimdi bile içmem büyük hata ! :44:

İnşallah canım hadi hayırlısı

İnsan ilk başladığında hiç bağımlı olabileceğini düşünmüyor. Ne komik değil mi ? Diğer bağımlılk yapan maddelerden tek farkı adı....Onlardan öcü gibi kaçarken, bu çok normal gibi gelmişti. Tam 20 koca yıl......İnsanın bazen dostum dediği kişiyle bile 20 yıllık bir geçmişi olmuyor ama düşmanımla 20 yıldır beraberim. Hem de hiç ayrılmamacasına !!!!!!!!!!!:KK47:

benim de bugün 3. günüm. şu anda benim canımda çok istiyor. yeşil çay içiyorum. birazdan da spor yapacağım. inşallah geçer bu istek.

ben inat ettim. Aslında eşim gizlice evde içiyor.Canım çekmiyor ama sinir oluyorum. Sanırım nikotin bandı olduğu için dayanabiliyorum. Bantsız ne yapacağımı bilemiyorum.

Kendi kendime yazıp duruyorum sanırım :KK43: nikotin bandıyla pek bırakan yokmuş anlaşılan.Hazır sigarayı bırakmışken kiloları da bırakayım diyorum.Söylemesi ayıptır 85 kiloyumda! :KK9:

ben de açıkcası kilo vermeye çalışmıyorum ama olduğu gibi tutabilmek için hem spor yapıyorum hem de yememeye çalışıyorum. kolay gelsin...

ben de bugün bıraktım nikotin sakızı çiğniyorum bide kağıdı katladım sigara yaptım boş boş çekiyorum...
kafayı yicem galiba...
bu sakızında tadı iğrenç

ben de bugün bıraktım nikotin sakızı çiğniyorum bide kağıdı katladım sigara yaptım boş boş çekiyorum...
kafayı yicem galiba...
bu sakızında tadı iğrenç

Eşimde daha önce nikotin sakızıyla bırakmaya çalışmıştı.Tadı kötüymüş. Ben o yüzden bant kullanıyorum. Hepimize Allah kolaylık versin.

Bugün 1. kutu bitti,2.kutuya başladım ancak 30 luk değil 20 lik.3.haftadayım.Bu 20 liği 2 günde bir değiştirsem olurmu acaba.Bunu ancak deneyerek öğrenebilirim.
İnanın bıraktım diyenlere büyük bir hayranlık duymaya başladım.
Nikotin bandı kullandığım halde zaman zaman zorlanıyorum.

Bugün 1. kutu bitti,2.kutuya başladım ancak 30 luk değil 20 lik.3.haftadayım.Bu 20 liği 2 günde bir değiştirsem olurmu acaba.Bunu ancak deneyerek öğrenebilirim.
İnanın bıraktım diyenlere büyük bir hayranlık duymaya başladım.
Nikotin bandı kullandığım halde zaman zaman zorlanıyorum.

merhaba
sanırım bu zorlanma durumu bütün sigarayı bırakma yöntemlerinde var sanırım ilaç kullanımında biraz daha rahat geçiyor süreç ben champix kullanıyorum bir ayı geçti sigara içmiyorum ama canım ara ara acayip istiyo ilaç içince bütün istek gidiyo bakalım ilacı bırakınca ne yapıcam bu illetten Allah hepimizi kurtarsın inşallah

merhaba
sanırım bu zorlanma durumu bütün sigarayı bırakma yöntemlerinde var sanırım ilaç kullanımında biraz daha rahat geçiyor süreç ben champix kullanıyorum bir ayı geçti sigara içmiyorum ama canım ara ara acayip istiyo ilaç içince bütün istek gidiyo bakalım ilacı bırakınca ne yapıcam bu illetten Allah hepimizi kurtarsın inşallah

malesef doktor tansiyonumu yükselttiği için bana ilaç veremiyor eminim ilaçla biraz daha kolaylaşıyordur
bazen ya tekrar başlarsam kendime yenilirsem diye endişe ediyorum bunu zaman gösterecek
sanırım çok çok dua etmek gerekiyor

günlerdir bir nefes diye inleyen ben sonunda amacıma ulaştım ne oldu başım göğe mi erdi
vicdan yaptım şimdide neyse durmak yok yola devam kaçıncı gündeyim onu bile hatırlamıyorum
olmak zorunda

Sanırım bir ay oldu nevbaha umarım içmemişsindir bu üç günde canım.Benimde bırakmam lazım 38 yaşındayım günde 1 paket içiyorum arabam var pekte yürümüyorum ve bu sabah yürüyeyşm dedşm şimdi ciğerler yanıyor resmen bırakmak şart nasıl olursa olsun kendimize acımadan bırakmalıyız bunu .Nasıl alkoliklere şaşırız dimi bırak içme işte deriz tedavi olur yine içerler anlayamayız bizim durumumuzun onlardan hiç farkı yok bende bant kullanmayı düşünüyorum.Kararlı olan her şekilde bırakıyor bantta alışma sürecinde bir destek bakalım netleştireyim napıcamı bi

Sanırım bir ay oldu nevbaha umarım içmemişsindir bu üç günde canım.Benimde bırakmam lazım 38 yaşındayım günde 1 paket içiyorum arabam var pekte yürümüyorum ve bu sabah yürüyeyşm dedşm şimdi ciğerler yanıyor resmen bırakmak şart nasıl olursa olsun kendimize acımadan bırakmalıyız bunu .Nasıl alkoliklere şaşırız dimi bırak içme işte deriz tedavi olur yine içerler anlayamayız bizim durumumuzun onlardan hiç farkı yok bende bant kullanmayı düşünüyorum.Kararlı olan her şekilde bırakıyor bantta alışma sürecinde bir destek bakalım netleştireyim napıcamı bi

evet içmedim :KK9: cuma günü tam 1 ay oluyor ayın 27 sinde bırakmıştım
birkaç gündür evde olmadığım için yazamamıştım
bende 38 buçuk :KK52: yaşındayım
arabaya yürürken bile zorlanıyordum ama şimdi harikayım
sana tavsiyem yakınındaki bir sigara bırakma merkezine gitmen
böylece motivasyonun artıyor

X