Ben,ne yazık ki bu yazının sahibine teşekkür yazısı gönderemiyeceğim.Çok üzgünüm arkadaşlar;sevinip sigarada tüttüremiyorum artık.Oysa bir ay öncesine kadar bende aynen dediğiniz gibi yapyordum.Faaaaaaakaaaaaaaaaaat,evet bir fakatım var artık.Öyle bir fakat ki bu;sigara içmemi engelliyor.Hatta nefes almamı bile engelliyor.Akciğer kanseri değil diye sevinemem.KOAH.diye bir illet.Bende yeni duydum başıma gelince tabii ki de...Hemde ilerlemiş evresinde öğrendim.Moralinizi bozmak istemem ama sigara içenlerde görülen bir hastalık.detaylarına internetten bakabilirsiniz.Çünkü on hastadan dokuzu farkında olmuyormuş hastalığının.Sinsi ve çok sıkıntı verici,yaşama kalitesini çok düşüren,çok masraflı bir hastalık.Sadece solunum testiyle teşhis konuyor.Bir uyarı yapayım istedim.
Geçmiş olsun sevgili Quenn.. a.s.
Daha önce duymadım sözkonusu hastalığı.. Şimdi bakıyorum. Farkındalık oranı moral bozucu.
Bırakmasına bıraktık ama senelerce de içtik bu mereti..
Fatmaselcim, kader arkadaşım yerimseniben yeniden merhaba,canım senden ricam hani kilo verenlerin gurupları var ya, onlara nasıl üye olabilirim, bana yardımcı olurmusun...mesela önümüzdeki cuma bende bir cuma gurubuna üye olsam belki guruplarla motivasyon daha güçlü olur vekilo veririm diye düşünüyorum...canım yardımlarını bekliyorum...
aynen yaaa...C@dI kendini nasıl hissediyor peki
kusurabakma garip gibigelebilir sorular
ama yakaşık 15 yıldır içiorum sigarayı bende
işin kötüsü seviyorum içmeyi bırakmak hiç cazip gelmiyor
ama artık iyice zorlaşıyor hayat sigara içenler için :-(
kendini nasıl hissediyor peki
kusurabakma garip gibigelebilir sorular
ama yakaşık 15 yıldır içiorum sigarayı bende
işin kötüsü seviyorum içmeyi bırakmak hiç cazip gelmiyor
ama artık iyice zorlaşıyor hayat sigara içenler için :-(
arkadaşım,bu topicten sonra nette biraz araştırma yaptım...bir site adı versem olur mu...
ben pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum...
http://www.biorezonansmora.com/sigara-birakmak-hakkinda.html
link vermek yasaksa editör arkadaşım silebilir.