Sigaranın sağlığa zararları ve bırakma yöntemleri

bence sen beyinde bitirmişsin önce ama yinede bir ay çok kısa bir zaman buna inan ben 10 yıl sonra başlayanları biliyorum ben dr tasiyeleriyle bırakmalarını öneririm bununla ilgili kuruluşlarda var oda olabilir yardımcı oluyolar gerisi sadece irade başlamaman dileğiyle umutla kalın

Nette biraz araştırdım..bu kitabın e-kitap şeklinde olanıda var....ben indirdim yarın falan okumaya başlarım...link vermek sanırım yasak...almanıza gerek yok bence araştırın bilgisayarlarınıza indirin...

sigaraya veda ettim sonunda 1 hafta oldu. dr.um çok kızdı bana. bebek yapmaya çalışıyoruz ama sen içiyoruz bu zıkkımı diye. yumurtanın oluşmasını ve kalitesini bozuyor dedi. hepsini biliyorum tabi bunların ama bu sıkıntılar içinde bırakmak zor geldi bana. ama bebiş için bıraktım umarım o da annesi için bişiler yapar ve çabucak gelir hayırlısıyla

canım tebrik ederim seni..
bunun ne kadar zor olduğunu biliyorum..
darısı başıma :)

canım seni tebrik ederim ya.nasıl bıraktın bizde 1.5 yıldır bebek için uğraşıyoruz ve bırakamıyorum bir türlü ama inan kurtulmayı çok istiyorum günde bir paket içiyorum ve en kötüsü eşim sigarada kullanmıyor ve bende en kısa zamanda kurtulmak istiyorum sen nasıl bıraktın

Evet Isteyince Yabilamayacak Hic Birsey Yok Yeterki Gercekten Isteyin Bende 7 8 Yildir Kullaniyorum Ve Simdi 5 Haftalik Hamileyim Duydugumdan Beri Icmiyorum Icmemeyi Birakin Yanimda Dahi Icirmiyorum .canim Ins Hayirlisi Ile Bir Bebegin OlUR .Allah Hayirlisini Versin.

tebrikler canim. a.s.

dogumdan sonra baslamistim bende gunde 1 2 tane iciyordum esimden gizli. en son kizdi kustu yakalayinca. kendisi de icmiyor. bende biraktim agzima surmedim 3 gundur.

15 gün oldu kızlar sanırım bu işi çözdüm tmmdır:)) nasıl bıraktım bebeğimi istiyorum artık bende sizin gibi ve bunun benim yumurtalarımı öldürdüğünü biliyorum. hiç bişi bebeğimden daha kıymetli değil dedim ve bıraktım. aklıma her gelişinde kendime hayır dedim sakın içme bunu bebeğin için yapıyosun dedim. Anne olacaksam eğer kısmetimde de varsa ilk fedakarlığım bu olsun daha gelmeyen bebeğim için dedim. daha babasıyla geziyo ama biz konuşuyoruz kızlar onunla:)) afferim anne seninle gurur duyuyorum içme dedi. unutmayın onlar için onca fedakarlıklar yapıcaz ki zaman gelecek , canımızı bile verebileceğiz sigara nedirki kızlar. haydi yaktığınız o sigara son olsun ve bebeğiniz için artık o lanete bye bye diyin.

hepinize sevgiler

canım seni seni okuyunca ağlamaya başladım bende artık bırakmak istiyorum allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

tebriklerrrrrrrrrrr canim insallah allah yardimcin olsun bebegine de kavusursun.
ben birakamadim hala iciyom her yaktigimda kendime nasil söyleniyorum.

öncelikle tebrikler.sigara bırakanları kahraman olarak görüyorum.bende çok istiyorum ama olmuyor.bana nasıl başardığını analtırmısın.yani öyle birşey söyleki birdaha elime almayayım.

tebrikler canım zor bir şeyi başarmıssın inşallah sonuna kadar dayanırsın tez zamanda bir bebek sahibi olursun inşallah

ben de bıraktım kızlar...15 gün oldu....bebğim için bıraktım...aşılama tedavisindeyim..her ay dünyanın parası gidiyor...bi de üstüne sigara içiyoırdum..o kadar hormonlar yüklniyor vücuduma..doktorum uğraşıyo,eşim uğraşıyor ben sigara içiyorum..olmaz dedim ve bıraktım...Allah herkese nasip etsin...hem bebek hem de sigarayı bırakmayı......

tebrik ederim canım darısı benim başıma dr cigerler bitmiş senin bırak dedi ama bir türlü bırakamadım azmini kutlarım.

kıslar bende sıgarayı bıraktım.:teytey:.cok ılgınctır 5-6 gundur hıc ıcmıyorum hıcte canım ıstemıyor..kendılıgınden oldu yanı bırden bırebıre sıgaradan tıksındımşutarafagitti..ben bıle sasırıyorum bu duruma:dance:
sevgıler..a.s.

bu tiksinme bir de bana gelse ne olur sabah gözümü açtığımda ilk aklıma gelen sigara oluyor.

canım sıgarayı cok dusunmemeye calıs..bırde paket alma.ben kac zamandır paket tasımıyordum arada sırada tek tuk ıcıyordum..sonra kendılgınden bırakıyorsun benımkı oyle oldu...bırde benı en cok etkılenyen cıldımın soluklasması oldu..sıgara ıcmeyen arkadasımın cıldı o kadar parlak ve canlı geldıkı bana bırde kendımınkıne baktım nasılda solmusum:roflol:
ınsallah bıran once bırakırsın canım..

sevgıler..sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…