SİGARA.....

İzledim ama 20 saat falan içmeyince izlediklerimin hepsi uçup gidiyor nasıl canım sigara istiyor. Nikotin istiyor işte biliyorum da... olmuyor

ay amin be

İzledim ama 20 saat falan içmeyince izlediklerimin hepsi uçup gidiyor nasıl canım sigara istiyor. Nikotin istiyor işte biliyorum da... olmuyor
Elbette ilk 3 çok yoğun ilk 1 hafta az bir şekilde yoklamaya devam edecek. Yılların alışkanlığını bıraktım deyip bırakabilseydi adam bacaklarını sigaraya feda edip ameliyat sonrası yine sigara içiyor olmazdı. Unutmaki bizler bağımlıyız. Çok çok kolay değil mutlaka ama dayanılmayacak kadarda imkansız değil.
Hatta şöyle bir drama yapalım. Bir sebepten Doktora gittiniz ve size allah korusun göğüs kanserisiniz dedi. Gerçekmiş gibi o anı yaşayın. Sigaraya devam eder misin? Ya da bırakmak için bunun gerçekleşmesi mi gerek????????

Bende tek birakamiyordum gittim doktora test sonrasi aldim ilaci basladim inanki ben hala inanmiuordum 12.gun guya birakicam birakabilirmiyim diyordum 01 ocak 2017 icin uzar sure saniyordum halbuki erken bile biraktim.İlac sigaradan daha zararsizdir sonucda sigara zehir masum degil ki.birde ben kafamda bitirdim icmek istemiyorum zevk almiyorum diye aklima geldikce hala arada oturup bastan izliyorum emre ucari

Gerci eskisi ilk zamanlar kadar bastirmiyor gercekten 3.ve 5.gun beni cok zorladi ama 3 gun aksami nerdeyse aglayacaktim cocuk gibi.
Bunlar hep uyusturucu nikotin bagimliligi cok sukur gecti gitti cok mutluyum sagligimda paramda benimle.ozsaygimi kaybetmisdim.
Birde bugun sigara icilen bi kafeye 2 dk ligina girmem gerekti icerde duman yok ama icilmis onceden duman gozukmuyor gozle masalsrda kulluk var ama bir koku var bildigin zift onceden kulluge atilmis pis kül kokusu bugun yanimda ictiler yine istemedi canim birazda icmek istemedigim icin oyle can falan atmiyorum ya rahatim kriz olmuyor arada aklima geliyor.mesela kar yagiyor en sevdigim hava bayilirim izlemeye onceden bu sogukda balkonda ictigim icin sigarayi donardim simdi ohh mis gibi cayimla sicakta zehirlenmeden izliyorum.bahanemde hazirdi kar yagarken her bi halt olurken sigara icmek keyifli YALAN boyle daha mutluyum daha keyifli uykum zamaninda geliyor erken kalkamiyordum alarm duymuyordum artik duyuyorum hatta alarm calmadan kalkiyorum
Afedersiniz soylemrk istemezdim ama balgam oksurup aksirma tiksirma yok benim en nefret ettigim sey buydu utandigim.
Sadece arada kuru oksuruk var oda cigerler temizleniyormus ondanmis

SELAMÜN ALEYKÜM....
SİGARAYI BIRAKMAK İSTİYORUM....TECRÜBESİ YADA FİKRİ OLANLAR VARSA BENİMLE PAYLAŞIRMISINIZ..?
ŞİMDİDEN TŞK.

Bugün sigarasız 15. Saatim. 7 yıldır bırakmaya çalışıyorum. Pek çok yöntem var. Bu sefer başarıyorum sanırım. Sana da uygun olacak bir yöntem mutlaka vardır. Bırakmaya niyet et ve yöntemleri araştır. Mutlaka sen de bu illetten kurtulursun. Bu mümkün.

Şu an itibari ile hala sigara içmedim. 16 saat oldu. Günde 2,5 paket 22 yıl. Bu sefer Başarıcam sanırım. Birçok yöntem sonrası bı sefer oluyor. Ben bitkisel bir ilaç getirttim. Bulgaristandan. Şu an sigara içmek istiyorum ama içmesem de olur. Nikotin krizi gelmiyor. Türkiyede satılan kimyasal ilaçları da denemiştim. Onlar ben de depresyon yapmıştı. Hele bir tanesi beni gerçekten sınıra getirmişti. Şu an ne haldeyim? Moralim iyi, hafif bir uyku hali var. Ama en güzeli ne biliyor musunuz? İçimde AÇLIK yok. Ne nikotine ne yemeğe. Normal bir kahvaltı yaptım hala acıkmadım. Şu an sigaranın fiziksel bağımlılığı kesinlikle yok. Psikolojik kısmı ile savaşıyorum. Mesela az önce çay içtim. Hatta çayı şekersiz içmek istedim. Normalde 2 şeker arıyorum. Çay güzel geldi. Elim sigara aradı. Eşim 1 tane yaktı bana baktı. İçecek misin dedi? Yok dedim ben sigaradan KURTULDUM.

Tebrik ederm İlkayılmaz,
Aramıza hoş geldin. Ne ile bırakırsan bırak yeter ki bırak. Kaç gün oldu bilmiyorum ama gün geçtikçe çoook mutlu olacaksın ve kendine güvenin artacak. Ancak ilaç olmasa da içmeyeceğine kendini ikna et. İlaçla bırakanların en büyük sorunu o oluyor. İlacı bırakınca tek denemeye tekrar başlıyorlar. İnşallah sevincin daim olur. ( Kaçıncı gündesiniz?)

Başaracağuna inanmalısınız. Bahsi geçen videoları izlemenizi de önemle rica ederim.

İlac bitince can mi cekiyor neden basliyor
Hayır canım şimdi ki gibi yine istemeyecek. Ama zaafı olanlar bakış açısı kazanamayanlar sadece ilacın etkisiyle içmediğini anlayıp canın istediği oyununa gelecek. Sende çok iyi biliyorsun ki bakış açısı çok önemli. Olay, kafada bitiremeyip ilacın etkisiyle bırakanlarda. İlaç bitince beyin oyunlarına başlıyor. ( geçmiş tecrübelerime dayanarak anlattım). Bence sen ilaç olsun olmasın olayı bitirdin.

Tesekkur ederim ben mecburum birakmaya zaten ve neden ictigimi sorguladim zaten sevmiyorum tadini etkilerini bitti gozuyle goruyorum ama sen oyle diyince dedim bisey varsa tedbir alayim

Maalesef bende oyle yaparim diyordum ama sozlum icmiyor ictigimi bilmiyor o zamana var biraz daha o yuzden en iyisi erken birakayim zararin neresinden donulse kardir

Evliysen hamile kal bebegn icin birakiyosn kesin yontem ve 9 ay boyunca icmezsen bdaha icemiyorsn mgden bulniyor
Çok katılmıyorum sana. Çünkü doğum sonrası hele emzirme işide bitince içebilirim sinyalleri almaya başlıyorsun. Çünkü içmeme sebebin bebek. O doğunca artık içmemek için sebep kalmıyor. Sen başarabildiysen tebrik ederim. Ben başaramadım

Birde ben evlenince birakarim en kotu diyordum sigarayida birakip 2 sene vucut temizlendin cocuk yapmam diye dusunuyordum.cunku vucut hala nikotinli olur falan cocouk etkilenmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…