- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 28
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
- #1.001
Yok sigara olmasada aramiyorm ben biraktm ya bi kre aklma gelmyor darisi basina
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TesekkurlerYok sigara olmasada aramiyorm ben biraktm ya bi kre aklma gelmyor darisi basina
Hadi inşallahArkadasm hersey beyinde bitiyor ben şahsen oyleym lafama koymussam birseyi yaparm rabbmden baska kmse engel olamaz bana onceleri brakmak istemiyordm o ayri
ben bırakıpta geri başlayanlardanım:))maleseeef...Bugün sigarasız 15. Saatim. 7 yıldır bırakmaya çalışıyorum. Pek çok yöntem var. Bu sefer başarıyorum sanırım. Sana da uygun olacak bir yöntem mutlaka vardır. Bırakmaya niyet et ve yöntemleri araştır. Mutlaka sen de bu illetten kurtulursun. Bu mümkün.
Bence gerçekten arkadaşın mı bunu sorgula. Sen sevdiğin bir insan sigarayı bıraksa bunu yaparmıydın?Kızlar yaaa bugün yıllardır görmediğim arkadaşım beni görmeye geldi ve sigara benim hatrıma iç eski günlerdeki gibi dedi ve 3 tane zor bela içtim. Ama gelin bana sorun boğazıma oturdu resmen 36 gündür içmiyordum şimdi nolacak midem de bulandı hala bulamtım devam ediyor kızlar başa mı saracam saymak için
Canim hatira hasta yatilmaz biliyorsun bence kaldiğin yerden devam et sanki hiç içmemiş gibi yazik 1 aydan fazla olmuştu emeğine yazik etme.Kızlar yaaa bugün yıllardır görmediğim arkadaşım beni görmeye geldi ve sigara benim hatrıma iç eski günlerdeki gibi dedi ve 3 tane zor bela içtim. Ama gelin bana sorun boğazıma oturdu resmen 36 gündür içmiyordum şimdi nolacak midem de bulandı hala bulamtım devam ediyor kızlar başa mı saracam saymak için
Canım öyle vicdan azabı çekiyorum ki anlatamam. Dedim şimdi başa mı döncem ben ?Canim hatira hasta yatilmaz biliyorsun bence kaldiğin yerden devam et sanki hiç içmemiş gibi yazik 1 aydan fazla olmuştu emeğine yazik etme.
İçtiğini unut, o tadı bir kere nefsin aldı ya bir iki yoklama yapacaktır. Kararlı olursan atlatırsın. Bence o arkadaşınla epey bir süre de görüşmeCanım öyle vicdan azabı çekiyorum ki anlatamam. Dedim şimdi başa mı döncem ben ?
Ama şu var ki canım hiiiç istemiyor zoraki içtim arkadaş elime tutuşturdu neyse dedim günü birlik yanıma gelmiş kız hatrına içeyim diyip onunla 3 tane içtim ama nasıl midem bulandı çarpıntım başladı anlatamam. Bir kere daha tiksindim resmen. Tekrar bağımlılık kazanmış olmadım dimi korkuyorum
Rror a katiliyorum bencede arkadasligini sorgula derim.Bence gerçekten arkadaşın mı bunu sorgula. Sen sevdiğin bir insan sigarayı bıraksa bunu yaparmıydın?
Ya zaten bizim sıkıntılarımız bize yetiyor. Evet mutluyuz azimliyiz kararlıyız dönem dönem aciz zamanlarımızda olacaktır. insanlar ya gerçekten destek olmayı bilmiyor ya da kendileri bırakamadıklarından başkası bıraksın istemiyorlar. Allah yardımcımız olsun.Hiç sormayın kızlar öyle öfkeliyim ki anlatamam. Hayır yakın arkadaşım ama dediğiniz gibi kendisi bırakamıyor ve bana imrenmiş olabilir. Bilemiyorum gerçekten..
Off inşallah dediğiniz gibi yoklamaz alıştım gerçi yoksunluk hissine ama.
İlk zamanlar ellerim boşlukta ağzım boşta diye daha çok yokluğunu hissediyordum. Şimdi o saatten beri aklımda nefsimde değil
Tamamen caydırma çabası sanırım.. hayır yani 3-6 ay olana kadar illaki birileriyle görüşmemem mi gerekiyor yani.. gerçekten destek yerine köstek olmayı ne çok sevenler var etrafımızda. Amin canım amin allah bize güç kuvvet versin sigara konusunda azim versin..Ya zaten bizim sıkıntılarımız bize yetiyor. Evet mutluyuz azimliyiz kararlıyız dönem dönem aciz zamanlarımızda olacaktır. insanlar ya gerçekten destek olmayı bilmiyor ya da kendileri bırakamadıklarından başkası bıraksın istemiyorlar. Allah yardımcımız olsun.
Haklısın, sen de bir kaç gün kararlılığını kendine hatırlat. İster istemez içinde ki uyuyan canavarı uyandırdın. Yüz vermezsen eminim uykusuna uyanmamak üzere dönecektir. Kolaylıklar dilerimTamamen caydırma çabası sanırım.. hayır yani 3-6 ay olana kadar illaki birileriyle görüşmemem mi gerekiyor yani.. gerçekten destek yerine köstek olmayı ne çok sevenler var etrafımızda. Amin canım amin allah bize güç kuvvet versin sigara konusunda azim versin..
Olsun kaldığın yerden devam et olur o kadar. Hiç de kızma kendine benceTamamen caydırma çabası sanırım.. hayır yani 3-6 ay olana kadar illaki birileriyle görüşmemem mi gerekiyor yani.. gerçekten destek yerine köstek olmayı ne çok sevenler var etrafımızda. Amin canım amin allah bize güç kuvvet versin sigara konusunda azim versin..
Hayır oyle düşünme mesala ben dün rüyamda siğara içiyordum ve oyle pişman oluyorumki uyandim sanki o siğarayi gerçek içtim sandim sende oyle düşün farzetki rüya gordün.Canım öyle vicdan azabı çekiyorum ki anlatamam. Dedim şimdi başa mı döncem ben ?
Ama şu var ki canım hiiiç istemiyor zoraki içtim arkadaş elime tutuşturdu neyse dedim günü birlik yanıma gelmiş kız hatrına içeyim diyip onunla 3 tane içtim ama nasıl midem bulandı çarpıntım başladı anlatamam. Bir kere daha tiksindim resmen. Tekrar bağımlılık kazanmış olmadım dimi korkuyorum