- 31 Ekim 2016
- 425
- 340
- 23
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
AYNEN VALLA:))oh oh bırakan sayısı artıyor. Zaten sigaraya yine zamn geliyormuş. İşte bırakmak için bir sebep daha çıktı
Tam olarak anlayamadim sağlam bi tiryakiyse aramasin 4 gozle bekler siğara iyice değer kazanir hayatinda gibi geldi sanki bilemedimki .sigara içmen gerekiyormuş gibi düşünebilirsin. bi kitapta okumuştum; sigarayı bırakmak isteyeni diğeri saçma saatlerde arıyor. anlaşma da şu; yalnızca ben aradığımda sigara içeceksin, ama kesinlikle içmen lazım. gece uyandırıp içiriyor falan. nefret ediyor adam da. böyle bir numara!
Masallah nazar degmesinnBugün 12. günü tamamliyorum mutluyum .
Bugün 13. günüm çok iyiyim çok şükür zorlanmiyorum hiç herşey süper gidiyor yalniz kilo problemim olacak gibi bilmiyorum napcam.Masallah nazar degmesinnnasil hissediyorsunuz
sen nasilsin bu arada kaç gün oldu nasil gidiyor.Gunaydin hanimlaar nasilsinizzz
daha yeni gördümmm mjınızıı :) iyiyim bende unuttum sayılır :) bugün 18. günümsen nasilsin bu arada kaç gün oldu nasil gidiyor.
çok şükür ben iyiyim siz nasılsınız nasıl hissediyorsunuz :)HAYIRLI SABAHLAR BAYANLAR...NASILSINIZ:))
günayydıınn :) evet benim 3 günüm kaldı çok şükür çok iyiyimgünaydın kızlaaaaar bu hafta da bitince sanırım 21 gün eşiğini aşıyorsunuz artık
6 günde benim var şunun şurasinda ne kaldikiiii canimmm.günaydın kızlaaaaar bu hafta da bitince sanırım 21 gün eşiğini aşıyorsunuz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?