- 20 Aralık 2015
- 632
- 490
- 53
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
Bencede hemen mahvolmadiki hemen düzelsin biraz zamana ihtiyaci var.Bazıları hemen hissediliyor diyor ya ne bileyim nasıl hemen anlaşılıyor ki. Bence onun epey süresi var daha belirgin bi düzelmeyi fark edebilmek için.
Ahh kıyamam ya insan öyle bi molaya ihtiyaç duyuyor da o alışkanlıktan bence canın istediği için değil. 171 nerden biliyor sigara içmediğinimerhaba hanımlar bugün pek giremedim ama bende içmedim 8. günüm. 171 aradı bugün değişiklikleri falan sordular.. bütün gün aöf sınavı için ders çalıştım ve galiba sabahlayacağım çünkü hala çalışmam gerek... ders çalışırken motive olsun diye bir sigara ne iyi giderdi diyorum devamlı
evet bende wc su çikolaata molası veriyorumAhh kıyamam ya insan öyle bi molaya ihtiyaç duyuyor da o alışkanlıktan bence canın istediği için değil. 171 nerden biliyor sigara içmediğiniShellShock ilaç almıyodun sen bildiğim kadarıyla
siğara oyle hayatimiza gırmişki her animizda o varmiş onsuz her yaptiğimiz şey ilk etapda zor geliyor ama ikinci yapışda fazla zor olmuyor yavaş yavaş alışiyoruz onsuzluğa.evet bende wc su çikolaata molası veriyorumyok almıyorum ben 171 i ilaç kullanmak için aradım onlarda siz orta dereceli tiryakisiniz önce kendiniz bırakmayı deneyin biz sizi belli aralıklarla arayacağız dediler bende havamı attım
siğara oyle hayatimiza gırmişki her animizda o varmiş onsuz her yaptiğimiz şey ilk etapda zor geliyor ama ikinci yapışda fazla zor olmuyor yavaş yavaş alışiyoruz onsuzluğa.
bende artık nescafeydi çaydı idare ederim ne yapayım bunlarda sigarasız olmuyor ya neysesiğara oyle hayatimiza gırmişki her animizda o varmiş onsuz her yaptiğimiz şey ilk etapda zor geliyor ama ikinci yapışda fazla zor olmuyor yavaş yavaş alışiyoruz onsuzluğa.
Bence siğaranin yerine en güzeli suyu koymak her boşlukda 1 bardak suyu yudum yudum içiyorum pskolojik olarak rahatlıyorum sanki siğara içmiş kadar.bende artık nescafeydi çaydı idare ederim ne yapayım bunlarda sigarasız olmuyor ya neyse
Merhabaa benimde bugun 9. Gunum tamamen unuttum artik sanki hic kullanmamis gibiyim bugun siz nasilsinizkizlar naparsiniz kimseden ses yok benim bugün 6. gün sizler ne alemdesiniz.
Bende iyiyim benimde hiç aklıma gelmiyor desem yeridir .Merhabaa benimde bugun 9. Gunum tamamen unuttum artik sanki hic kullanmamis gibiyim bugun siz nasilsiniz
inş canim ya silip atarız hayatimizdan sende dene bi kez daha bu defa biraz daha hazirlıklı olacaksınKızlar sanırım siz başardınız artık! Akla nile gelmemesi müthiş bi seviye bence artık
Kesinlikle imkansız otesi bişey ben denedimDenemeliyim aslında bir de diyet yapmak istiyorum ama ikisi beraber imkansız sanırım
Gel canim bekleriz biz hep buralardayizKızlar pazartesi sabahtan tatile gidiyorum kaplıcalarıa 6 gün ordayım oraya adım attığm an bırakıp arıncam inşallah 6 gün hiç içmessem donunce daha kolay olur inş. Pzt aranızdaym
Hoşgeldiiiiiin öyle bir yerde kendinizi dde bol bol gaza getirip bırakabilirsiniz valla. Gün gün yazın ama güzel olur neler yaptınız nasıl geçiyo günler. Ne zamandır içiyodunuzKızlar pazartesi sabahtan tatile gidiyorum kaplıcalarıa 6 gün ordayım oraya adım attığm an bırakıp arıncam inşallah 6 gün hiç içmessem donunce daha kolay olur inş. Pzt aranızdaym
Kesinlikle imkansız otesi bişey ben denedimolmuyor bence ilk once siğara sonra diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?