- 31 Ekim 2016
- 425
- 340
- 23
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
çalıştığım için kendime pek vakit ayıramıyorum ki....strese gelince o bu aralar kacınılmaz..:))Keseceksin hiç düşünmeden aniden ve elinden geldiğince stresten uzak tut kendini bir iki hafta sigaranın aklına gelmediğini farkedeceksin ama kesinlikle bir taneden bisey olmaz diye başlama içmeye. Nikotin isteğin kesiliyor iki hafta içinde ve kokusunu bile duysan içmek istemiyorsun. Bol su ve yürüyüşle de vücudundan atabildiğin kadar at artıklarını.
haklısınız :))en azından 1 tane içmişsiniz.. yani şu psikoloji olmamış nasılsa içtim devamınıda getireyim dememişsiniz bu da bir irade sonuçta :)
Çok teşekkür ederiz bu yazdiklarınız bizi ciddi derecede motive ediyor iyiki varsinizKeseceksin hiç düşünmeden aniden ve elinden geldiğince stresten uzak tut kendini bir iki hafta sigaranın aklına gelmediğini farkedeceksin ama kesinlikle bir taneden bisey olmaz diye başlama içmeye. Nikotin isteğin kesiliyor iki hafta içinde ve kokusunu bile duysan içmek istemiyorsun. Bol su ve yürüyüşle de vücudundan atabildiğin kadar at artıklarını.
kendi yapamadiklarını sende başarma istiyorlar çünkü sen onların deli gibi yapmak istediği şeyi başarmak üzeresin buda onların kiskançlığına neden oluyor sozde canin çekecek krize gireceksin yakacaksin bi tane amaçlarına ulaşmş olacaklar canim o yüzden takma gorme duyma yoluna devam et.sen sigarayı bırakmıştın değilmi diye sorduktan sonra evet cevabını alınca elindeki sigarasını fosur fosur içip suratınıza üfleyenlere ne demek istersiniz? yani umrumda değil canım istemiyorda bu ne kıskançlık böyle ya ne gerizekalıca bir davranış.
Cok karaktersiz bir davranis gercekten ben ik daki adamdan nefret ederdim adam sigarayi birakmayi denedi onun adina bile sevinmistim sigara kullanirken ama baska insanlar cok bencil gercekten gerizekalilar aksine iyice tiksindim zaten herkes icerde iciyo midem bulaniyo artikkendi yapamadiklarını sende başarma istiyorlar çünkü sen onların deli gibi yapmak istediği şeyi başarmak üzeresin buda onların kiskançlığına neden oluyor sozde canin çekecek krize gireceksin yakacaksin bi tane amaçlarına ulaşmş olacaklar canim o yüzden takma gorme duyma yoluna devam et.
Boşver takma bu tür dengesizleriCok karaktersiz bir davranis gercekten ben ik daki adamdan nefret ederdim adam sigarayi birakmayi denedi onun adina bile sevinmistim sigara kullanirken ama baska insanlar cok bencil gercekten gerizekalilar aksine iyice tiksindim zaten herkes icerde iciyo midem bulaniyo artik
Aynen oyle ben o yüzden biraktiğımi kimseye soylemedim.Ama o anda bir sigara yaksanız nasıl mutlu olacak karşınızdaki içinden kıs kıs gülecek. Sinsi! Sen yapamıyorsun bari yapmaya çalışana dokunma nedir bu çekememezlik ya!
Bu hareket bana gore davranis bozukluğu yani gerizekali bende hic tepki vermedim baska bir konu acip baska birsey soyldim bozuldu gittiAma o anda bir sigara yaksanız nasıl mutlu olacak karşınızdaki içinden kıs kıs gülecek. Sinsi! Sen yapamıyorsun bari yapmaya çalışana dokunma nedir bu çekememezlik ya!
En dogrusunu yapmissiniz vallaAynen oyle ben o yüzden biraktiğımi kimseye soylemedim.
sen sigarayı bırakmıştın değilmi diye sorduktan sonra evet cevabını alınca elindeki sigarasını fosur fosur içip suratınıza üfleyenlere ne demek istersiniz? yani umrumda değil canım istemiyorda bu ne kıskançlık böyle ya ne gerizekalıca bir davranış.
Günaydin canlarım nasil gidiyor.herkese hayırlı sabahlar günaydın :)
Hayir ben içmiyorum bugün 5 gün oldu çok şükür.İçmiyorsunuz dimii
oh ohhhhhhhh vücudunuz baya temizlenmiştir şimdiHayir ben içmiyorum bugün 5 gün oldu çok şükür.
Evet gayet iyi hissediyorum kendimi ama merak ettiğim cildim üzerinde etkisi ne zaman başlar .oh ohhhhhhhh vücudunuz baya temizlenmiştir şimdi
Bazıları hemen hissediliyor diyor ya ne bileyim nasıl hemen anlaşılıyor ki. Bence onun epey süresi var daha belirgin bi düzelmeyi fark edebilmek için.Evet gayet iyi hissediyorum kendimi ama merak ettiğim cildim üzerinde etkisi ne zaman başlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?