• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİGARA.....

:KK200:Herşey çok süperde:nazar: sanki hizla kilo aliyorum:skandal: onu nasil yapıcam bilemiyorum zaten fazlam vardi şimdi büsbütün tombiş olup çıkicam :hamarat:
Olsun ki nolcak :)
Hiç takma kafana ya.
Sen bağımlılık yapan bir zehirden kurtuluyorsun. Olsun o kadar.
Kilo ne ki 1-2 hafta dişini sıksan zaten gidiveriyor. Önemli olan bu bağımlılıktan tamamen kurtulmak, zoru başarıyorsun hiiiiiç takma kolay kısmını bence.
:KK15::KK15:

Olsun ki nolcak :)
Hiç takma kafana ya.
Sen bağımlılık yapan bir zehirden kurtuluyorsun. Olsun o kadar.
Kilo ne ki 1-2 hafta dişini sıksan zaten gidiveriyor. Önemli olan bu bağımlılıktan tamamen kurtulmak, zoru başarıyorsun hiiiiiç takma kolay kısmını bence.
:KK15::KK15:
inş kurtuluruzda dediğin gibi tek derdimiz kilo olsun.

bende unutmuş gibiyim adeta canım istemeyi bırakın artık sanki hiç içmemişim gibi aklıma bile gelmiyor.. sadce sabahları kısa bir şok yaşıyorum aaaa bırakmıştım dimi diye :KK70: kilo konusunda eskisinddn daha özenli davranıyorum yemeye içmeye inş. almam :( alsakta ne fark eder sigaradan kurtulalımda :KK25: bu arada şuan itibariyle 6 gün 5.5 saattir içmiyorum :KK36:

bende unutmuş gibiyim adeta canım istemeyi bırakın artık sanki hiç içmemişim gibi aklıma bile gelmiyor.. sadce sabahları kısa bir şok yaşıyorum aaaa bırakmıştım dimi diye :KK70: kilo konusunda eskisinddn daha özenli davranıyorum yemeye içmeye inş. almam :KK43: alsakta ne fark eder sigaradan kurtulalımda :KK25: bu arada şuan itibariyle 6 gün 5.5 saattir içmiyorum :KK36:
maşallah canim benden 3 ondesin peşindeyim birakmamm seni.:KK19:

evet birbirimizi bırakmayalımm biz bir ekip olduk artık En Büyük KK6. GÜNDE bana hak vericeksiniz harika birşey.... artık saymıyorum ama takvime işaretledim bıraktığım günü arada hesaplıyorum.. birde hep kafamda hamile kalırsam vs. ne yaparım düşüncesi vardı şimdi çoook rahatımmm ve sağlıklıyım :dondurma:

bende unutmuş gibiyim adeta canım istemeyi bırakın artık sanki hiç içmemişim gibi aklıma bile gelmiyor.. sadce sabahları kısa bir şok yaşıyorum aaaa bırakmıştım dimi diye :KK70: kilo konusunda eskisinddn daha özenli davranıyorum yemeye içmeye inş. almam :KK43: alsakta ne fark eder sigaradan kurtulalımda :KK25: bu arada şuan itibariyle 6 gün 5.5 saattir içmiyorum :KK36:

evet birbirimizi bırakmayalımm biz bir ekip olduk artık En Büyük KK6. GÜNDE bana hak vericeksiniz harika birşey.... artık saymıyorum ama takvime işaretledim bıraktığım günü arada hesaplıyorum.. birde hep kafamda hamile kalırsam vs. ne yaparım düşüncesi vardı şimdi çoook rahatımmm ve sağlıklıyım :dondurma:

oh ohhhh kızlar siz harikasınız. Ben de şimdi bidaha denicem. 5-6 günleri görmek dileğiyle inşallah. Siz olmasanız eeeh ben yapamıyorum sigarasız diyip çoktan bırakma düşüncesini kafamdan silip atmıştım. devamm :KK55:

oh ohhhh kızlar siz harikasınız. Ben de şimdi bidaha denicem. 5-6 günleri görmek dileğiyle inşallah. Siz olmasanız eeeh ben yapamıyorum sigarasız diyip çoktan bırakma düşüncesini kafamdan silip atmıştım. devamm :KK55:
Biz size inaniyoruzz hep destek tam destekk insallah bu gunleri sizde goreceksiniz inanin yurekten istiyorum birakmanizi biraktiginizda kendiminki kadar sevinecegim eminim....

Biz size inaniyoruzz hep destek tam destekk insallah bu gunleri sizde goreceksiniz inanin yurekten istiyorum birakmanizi biraktiginizda kendiminki kadar sevinecegim eminim....
Duygulandım :KK200:

Kenara çekilip ağliyim :)

İnşallah olacak. İlerde bigün oturur sigarasız türk kahvesi keyfi yaparız belki kızlar ya tertemiz hayatlarımızla

:KK200:HELAL SİZE:halay:

Back