• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİGARA.....

elektronik sigara mı deneseniz?
Gerçekten bırakmaya yardımcı bir şey mi acaba benim de aklıma gelmişti. Biraz araştırıp okumuştum sigaradan bile daha zararlı olabileceğini söyleyenler vardı. Sizin gönderdiğiniz video Allen Carr var ya onun kitabında da asla o tarz şeylere bulaşmayın ilaç, Nikotin sakızı bantı vs. diyordu. Nikotini bir anda vücuttan kesmeliymişiz.

Sanırım ben de irademle bırakamayanlardan olacağım :KK43: Dr nasıl bi yöntem izliyor böyle durumlarda ben hiç bilmiyorum. Bilenler anlatabilir mi?
Tabi canim anlatayim ben şuan dr kontrolünde birakiyorum bi ilaçla bugün ilacin 14.günü siğara birakma günüm siğara el alişkanlığı olarak arıyorsun ama şuan yakip elime verseler içmem canim hiç istemiyor aksine aklıma gelince midem bulaniyor mesela biraz once arkadaşa gittim yanimda içti birak canimin istemesini kendim içmiş gibi midem bulandi hemen eve geldim çok rahat bi şekilde birakiyorum:nazar:

bence biz bu işi başaracağız kızlarr desteğ devaaaammm.... dört gündür mis kokuyorum ohhh :KK36:

Ben dört gün içmeden durursam zaten sevinçten ölürüm heralde :)) maşallah ! yapacağız inşallah ya :KK200:

Tabi ya ben yapamam edemem oldüm bittim demiycez ben başardim bitti diye beyini şartlandircaz insan beyin gücüyle neleri alt ediyor.

İlaç mı tiksindiriyor acaba ayln bende hiç tiksinme falan yok şuan :( hai ilk oluyor ama maksimum 2 saate geçiyor o tiksinme

Ben dört gün içmeden durursam zaten sevinçten ölürüm heralde :)) maşallah ! yapacağız inşallah ya :KK200:

İlaç mı tiksindiriyor acaba ayln bende hiç tiksinme falan yok şuan :KK43: hai ilk oluyor ama maksimum 2 saate geçiyor o tiksinme
Ya tabiki ilacin etkisi çok büyük ben kendi irademle bırakirken siğara mangalda et gibi kokuyodu:KK48: yanimda biri içince elim ayağım titriyordu şimdi unutuyorum siğarayi ilacin ozelliğide bu zaten beyine siğarayi unutturuyor.:temizlik:

Aranizda benim gibi ağır içici varmi bilmiyorum ben aç karnina 3.4 siğara içen biriydim ve günün en vazgeçilmez siğarasi sabah sigarasiydi benim için gün içindede 1.5 pakete yakın siğara içerdim aman Allahim vucüdüm iyi dayanmış bu eziyete:KK61:

Aranizda benim gibi ağır içici varmi bilmiyorum ben aç karnina 3.4 siğara içen biriydim ve günün en vazgeçilmez siğarasi sabah sigarasiydi benim için gün içindede 1.5 pakete yakın siğara içerdim aman Allahim vucüdüm iyi dayanmış bu eziyete:KK61:

Valla ben de öğlen 12:30 da yiyorum ilk öğünümü kahvaltı yapamıyorum o saate kadar da aç karna ne kadar içersem içiyorum 4-5-6-7 artık kaç olursa. Günde 1 paket benim de genelde çok nadiren 1.5 paket oluyor. Sabahları çok canım istiyor alışkanlık...

Valla ben de öğlen 12:30 da yiyorum ilk öğünümü kahvaltı yapamıyorum o saate kadar da aç karna ne kadar içersem içiyorum 4-5-6-7 artık kaç olursa. Günde 1 paket benim de genelde çok nadiren 1.5 paket oluyor. Sabahları çok canım istiyor alışkanlık...
Evet işte sabah aç karnina içmek yüksek bağimlilik demektir 171 arayip bağımlılık dereceni olçtürebilirsin

günde en fazla 11 en az 7 adet içerdim. eşim bilmediği için o evde olduğu zamanlar ve akşamları hiç içemezdim.. bunlar azıcıkta olsa işime yaradı demekki..

sabahlari aç karnina içiyorsan yüksek bağımlısin kahvaltidan belli bi müddet sonra içiyorsan orta bağımısin cnm
ben aslında kahvaltıdan önce içerdim 1 adet uyandıktan yarım saat kırkbeş dk sonra test yaptrdım kadın orta derece bağımlısınız sizi doktora yönlendiremem önce kendiniz bırakın dedi tarih istedi ben hemen ertesi günün tarhini verdim ama tlf kapatır kapatmaz bıakacağıma karar verdim.. bakalım aramalarını bekliyorum

ben aslında kahvaltıdan önce içerdim 1 adet uyandıktan yarım saat kırkbeş dk sonra test yaptrdım kadın orta derece bağımlısınız sizi doktora yönlendiremem önce kendiniz bırakın dedi tarih istedi ben hemen ertesi günün tarhini verdim ama tlf kapatır kapatmaz bıakacağıma karar verdim.. bakalım aramalarını bekliyorum
Anladim cnm uyandikdan 45 dk sonra içmen orta derecede yapıyor bizler hemen uyaninda wc ye koşup bi siğara yakmak oluyordu.

Back