- 24 Ekim 2016
- 611
- 509
- 103
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
Bir video var internette mutlaka izleyin. Alen car sigarayı bırakmanın kolay yolu yazınca çıkıyor. Çok kişiye sigara bıraktırmış bir video
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende o videoyu izledim ve akabinde 4 gündür içmiyorumBir video var internette mutlaka izleyin. Alen car sigarayı bırakmanın kolay yolu yazınca çıkıyor. Çok kişiye sigara bıraktırmış bir video
bunu izlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar
Arada tekrar izlemen lazım. İnşallah temelli kurtulursun arkadaşım. Ben şükrediyorum bıraktığım için. İleri derece de tiryakiydim. Hatta ben bıraktıktan sonra o bile bıraktıysa ben hayli hayli bırakırım deyip bırakan arkadaşlarım oldu :)bende o videoyu izledim ve akabinde 4 gündür içmiyorum
Şiir yaz,kitap ku:))inanın 3 günü geçince istek azalıyor sadece bir boşluk hissim var. yani ne bileyim sigarayı hayatımdaki zevkler listesinin en basına koymuşum şimdi ne yapsam diye düşünüyorum
KOVALA GİTSİNLER...BANADA GELİYOR ÇOK CANIM İSTİYOR AMA DAYANIYORUM SABIIIR:))geliyorlar bana soldan soldan aaaaaayyyyyy
bu can isteme evresi ışık hızıyla bitse ya gerçi biteceğine de hiç inanamıyorum ama..KOVALA GİTSİNLER...BANADA GELİYOR ÇOK CANIM İSTİYOR AMA DAYANIYORUM SABIIIR:))
dua et bol bol esmaül hüsna çek emin ol etkisi olacaktir.bu can isteme evresi ışık hızıyla bitse ya gerçi biteceğine de hiç inanamıyorum ama..
muavinin eli titriyor diye (hasta gibiydi) ağlıycaktım bir tane kadının eldveni yırtıkmış ona ağlıycaktım(öteki elini görünce oda yırtıktı demekki modeli öyleymiş dedim ama sonra belki biiri yırtılınca ötekinide kesmiştir kıyamam diye yine içlendim)ben çok duygusalım her şeye ağlayasım geliyor ve bu hafta aöf sınavlarım var ev iş derken hiç çalışamadım onun telaşına düştüm .... sabahta otobüste kimde bir şey görsem ağlayasım geldi noluyo ya bana
Çok tatlisinn yaaaaaamuavinin eli titriyor diye (hasta gibiydi) ağlıycaktım bir tane kadının eldveni yırtıkmış ona ağlıycaktım(öteki elini görünce oda yırtıktı demekki modeli öyleymiş dedim ama sonra belki biiri yırtılınca ötekinide kesmiştir kıyamam diye yine içlendim)
ben çok duygusalım her şeye ağlayasım geliyor ve bu hafta aöf sınavlarım var ev iş derken hiç çalışamadım onun telaşına düştüm .... sabahta otobüste kimde bir şey görsem ağlayasım geldi noluyo ya bana
hahahahahahahaha ayyyyy ShellShock çok canım sıkkındı bak inanılmaz güldüm buna ya kıyamam nasıl gelgit yaşatıyor insana bu pis sigaramuavinin eli titriyor diye (hasta gibiydi) ağlıycaktım bir tane kadının eldveni yırtıkmış ona ağlıycaktım(öteki elini görünce oda yırtıktı demekki modeli öyleymiş dedim ama sonra belki biiri yırtılınca ötekinide kesmiştir kıyamam diye yine içlendim)
evet yaa birisi yüksek sesle konusunca iş yerinde nasıl sinirleniyorum anlatamam inşallah biter bu dönemİşte bence sinirin o kadar çok bozulmuş ki olmadık şeylere bakıp bi sinir patlaması yaşayasın geliyor bence. Çünkü vücudunun yıllardır alışık olduğu birşeyi ondan mahrum ediyosun.
Çok tatlisinn yaaaaaa
kafayi siyırmadan bu işi başarsaydik iyiydiii
valla sormayın bir an bu ben miyim oluyorum ayy bir an önce şu buhrandan çıkmam gerekhahahahahahahaha ayyyyy ShellShock çok canım sıkkındı bak inanılmaz güldüm buna ya kıyamam nasıl gelgit yaşatıyor insana bu pis sigara