- 31 Ekim 2016
- 425
- 340
- 23
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
yanlış anlaşılmasın ama ben burdan takip ediyim olur mu...yinede cok saolun:)whatsapp grubu kuracağız katılmak istermisiniz? her an destek olmak adına..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlış anlaşılmasın ama ben burdan takip ediyim olur mu...yinede cok saolun:)whatsapp grubu kuracağız katılmak istermisiniz? her an destek olmak adına..
Ben irademle bırakamıyorum ama acil bırakmam lazimben kendi irademle denedeğim için hiç doktora gitmedim....
:)SÖYLE CANININA İSTEMESİN...SU İÇ.EMİN OL İÇME İSTEĞİNİ AZALTACAK.of offfff çok canım istiyo benim hemencecik ya
Sanırım ben de irademle bırakamayanlardan olacağım Dr nasıl bi yöntem izliyor böyle durumlarda ben hiç bilmiyorum. Bilenler anlatabilir mi?Ben irademle bırakamıyorum ama acil bırakmam lazim
Tamam canım biraz suya yükleneyim o zaman inşallaaaaah istemez:)SÖYLE CANININA İSTEMESİN...SU İÇ.EMİN OL İÇME İSTEĞİNİ AZALTACAK.
Ben irademle bırakamıyorum ama acil bırakmam lazim
Tamam canım biraz suya yükleneyim o zaman inşallaaaaah istemez
Eveeet ben de zula yaptım çantama ama canım çekince de çıkarıp bir tane ağzıma atmak aklıma gelmiyor. İlla o sigara olacak ya işte. Beyin alışmış.sakızda etkili.cantamda bi çok sakız var sigara istedikçe yeni bir sakız acıyorum..onuda deneyebilirsin.
beyinde bitirmelisin...sürekli sigarayı bıraktım de kendine:))ben deli gibi bunu söylüyorum kendime:)Eveeet ben de zula yaptım çantama ama canım çekince de çıkarıp bir tane ağzıma atmak aklıma gelmiyor. İlla o sigara olacak ya işte. Beyin alışmış.
acıkmıyor aslında sigara yokluğundan yeme gereksimi duyuyorsun.benim sürekli karnım acıkıyor :)
Ama hala içmedin maşallah çok özeniyorum sana Hayır ben bir de kilo almaya da razıyım karnım acıksın yedikçe de sigarayı unutayım her türlü razıyım aslında ama olmuyor ki öylebenim sürekli karnım acıkıyor :)
beyinde bitirmelisin...sürekli sigarayı bıraktım de kendine:))ben deli gibi bunu söylüyorum kendime:)
elektronik sigara mı deneseniz?Ah şu 3 günü bir atlatsam
Antidepresan la biriktiriyor 10 günde tiksiniyormussunSanırım ben de irademle bırakamayanlardan olacağım Dr nasıl bi yöntem izliyor böyle durumlarda ben hiç bilmiyorum. Bilenler anlatabilir mi?