- 31 Ekim 2016
- 425
- 340
- 23
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
yanlış anlaşılmasın ama ben burdan takip ediyim olur mu...yinede cok saolun:)whatsapp grubu kuracağız katılmak istermisiniz? her an destek olmak adına..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlış anlaşılmasın ama ben burdan takip ediyim olur mu...yinede cok saolun:)whatsapp grubu kuracağız katılmak istermisiniz? her an destek olmak adına..
Ben irademle bırakamıyorumben kendi irademle denedeğim için hiç doktora gitmedim....
:)SÖYLE CANININA İSTEMESİN...SU İÇ.EMİN OL İÇME İSTEĞİNİ AZALTACAK.of offfff çok canım istiyo benim hemencecik ya![]()
Sanırım ben de irademle bırakamayanlardan olacağımBen irademle bırakamıyorumama acil bırakmam lazim
Tamam canım biraz suya yükleneyim o zaman inşallaaaaah istemez:)SÖYLE CANININA İSTEMESİN...SU İÇ.EMİN OL İÇME İSTEĞİNİ AZALTACAK.
Ben irademle bırakamıyorumama acil bırakmam lazim
Tamam canım biraz suya yükleneyim o zaman inşallaaaaah istemez
Eveeet ben de zula yaptım çantama ama canım çekince de çıkarıp bir tane ağzıma atmak aklıma gelmiyor. İlla o sigara olacak ya işte. Beyin alışmış.sakızda etkili.cantamda bi çok sakız var sigara istedikçe yeni bir sakız acıyorum..onuda deneyebilirsin.
beyinde bitirmelisin...sürekli sigarayı bıraktım de kendine:))ben deli gibi bunu söylüyorum kendime:)Eveeet ben de zula yaptım çantama ama canım çekince de çıkarıp bir tane ağzıma atmak aklıma gelmiyor. İlla o sigara olacak ya işte. Beyin alışmış.
benim sürekli karnım acıkıyor :)
Ama hala içmedin maşallah çok özeniyorum sanabenim sürekli karnım acıkıyor :)
beyinde bitirmelisin...sürekli sigarayı bıraktım de kendine:))ben deli gibi bunu söylüyorum kendime:)
elektronik sigara mı deneseniz?Ah şu 3 günü bir atlatsam![]()
Antidepresan la biriktiriyor 10 günde tiksiniyormussunSanırım ben de irademle bırakamayanlardan olacağımDr nasıl bi yöntem izliyor böyle durumlarda ben hiç bilmiyorum. Bilenler anlatabilir mi?