How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sigara

Campix i bulanlardan Allah binlerce kez razı olsun. Günde 2 paket sigara içerdim ve 15 yıldırda tiryakiydim. Sigarayı bırakalı bugün 5. günüm sanki ömrümde hiç sigara kullanmamış gibi hissediyorum kendimi ki sigarasızlığa 1 saat bile tahammül edemezdim. Canım hiç içmek istemiyor kokusu iğrenç geliyor nasıl pis kokmuşum yıllarca kendime üzülüyorum. İlk kez bırakmayı denedim ve çok araştırarak bu ilacı aldım yoksa iradeyle falan imkansızdı bırakmak benim için. Şimdi ağzım saçım başım üstüm misler gibi kokuyor yaşasın özgürlük ben kurtuldum darısı başınıza inşallah :)
Canim ne kadara almistin doktor kontrolundemi basladin tiryakilik testi yaptirmistim 13 cikmisti bende ve akciger hastaligi basladii birakmassan koah olursjn diyorr doktor ama birakamiyorumm ne olur bana yardim edinn

Canim ne kadara almistin doktor kontrolundemi basladin tiryakilik testi yaptirmistim 13 cikmisti bende ve akciger hastaligi basladii birakmassan koah olursjn diyorr doktor ama birakamiyorumm ne olur bana yardim edinn
200 liraya eczaden gidip direk aldım doktora gitmedim ama çok şükür ters bir şey olmadı ama sen mutlaka doktora git cnm. bu ilaç kesinlikle mucize hiç bir şekilde canım sigara istemiyor çok ilginç bir durum ki eskiden 1 saat duramazdım içmeden. çok şükür kurtuldum bu illetten dumansız hava sahasına geçiş yaptım darısı başınıza inşallah.

200 liraya eczaden gidip direk aldım doktora gitmedim ama çok şükür ters bir şey olmadı ama sen mutlaka doktora git cnm. bu ilaç kesinlikle mucize hiç bir şekilde canım sigara istemiyor çok ilginç bir durum ki eskiden 1 saat duramazdım içmeden. çok şükür kurtuldum bu illetten dumansız hava sahasına geçiş yaptım darısı başınıza inşallah.
En cok ta esim itiraz ediyor ilacin yan etkileri cok yuksek diye bide normaldede benim bunyem zayiftir yaa ama denemek istiyorumm yaa en iyisi bi doktora gidip kontrol altinda baslamak cok sagol canimm

Back