How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sigara

Selam kızlar, bugün sözde sigarayı birden bırakacaktım. Öyle karar vermiştim. Ama yapamadım. Gerçi günde bir paket içerken bugün sadece 5 tane içtim. Birden kurtulamadım şu zıkkımdan. Beynim uyuştu bütün gün hiçbir şey yapamadım. Benimle aynı durumda olan bırakmak isteyen ya da bırakanlardan tavsiyelerinizi dinlemek isterim. Özellikle şu beynime olan tuhaf durumdan nasıl kurtulabilirim
Benim eşim birfen bıraktı valla. Balayından dönünce artık içmiyorum dedi üstelik 14yasından beri içiyormus. 12 sene sonra küt die bitirdi. Ne hissediorsun deyince sadece çayın bir anlamı kalmadı demişti..

ÇOCUĞUN VARSA GELECEĞİ İÇİN SİGARA PARASIYLA YATIRIMA BAŞLA. ÇOCUGUN YOKSA ÇOK İSTEDİĞİN ALAMADIĞIN BİŞİYİ HEDEFLE BİRİKİME BAŞLA BAKALIM BEN DE NİYETLENDİM BU GÜN
Canm paket almiyorum ben esimden otlaniyorum:KK14:
Yani ben icmesem bile esim vericek o parayi sigaraya.
Ama bebisimiz olursa icmicekmis oyle diyo

ben pat diye bıraktım ve 6 senedir içmiyorum.. öyle azaltayım da yavaş yavaş bırakırım dediğimde olmadı, hep eskiye döndüm, baktım öyle olmayacak karar verdim ve bıraktım çok da güzel oldu, hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biriydi :) siz de pattadanak bırakın çünkü içmemek sizin elinizde, yakmazsanız içmezsiniz bu kadar basit

15 yaşında başladım ben sigaraya. Aç demeden,tok demeden,hasta demeden. Ciğerlerim acırdı içerdim,midem bulanırken içerdim. Pis içerdim yani.sigarasız kaldığımda tırım tırım izmarit aradım düşünün yani
Çocuğum için,eşim için Dr gittim. Banada ilaç verdi. Sigara içmeye devam et dedi. 10 gün kullan yine gel dedi. İlaç sigaranın değil çayın kahvenin bile tadını değiştiriyordu. Sırf bu yüzden sigarayı hala içmek isteyip tadını beğenmediğim için sigara yerine hapı bıraktım. Nikotin bantlarını kolumdan aşağı sıralardım,bi yandanda ağzımda sigara..
Allen carr okudum,yok etkilenmedim hiç
Ben hep çocuğumu,eşimi mutlu etmek için bırakmak istemişim. Iki hafta kadar önce burdan tanıdığım bir arkadaşın topiğini okudum. Ilk kez duyduğum şeyler değildi elbet,bilmiyorum kendime yakın gördüğüm için belkide,etkilendim sanırım. bırakan bırakıyo dedim. Aldım elime kağıt kalem yazdım sigara uğruna kaybettiklerimi. Kendim için bırakmak istedim bu kez
13 gün oluyo bugün. Bıraktımmı bilmiyorum. Hala canım istiyo. Ilk günler deli gibiydim. Anlık değişiyordu duygularım. Ağlarken gülmeye,gülerken bi bakmışım ağlıyorum. Beynimin o ara tamamen durduğunu düşünüyorum.elime koluma bile hükmetmiyodu resmen hükümsüzdü yani. Ama çok sürmedi. Canım istiyo ama burnumdan çiçeği koklar gibi kocaman bi nefes alıyorum,ağzımdan mum üfler gibi nefes veriyorum yavaşça. İsteğim geçene kadar. Suda yarıyo işe ama benim midem almıyo fazla suyu,bulanıyo hemen
Çok uzattım farkındayım ama istiyosanız yaparsınız. Irade işi değil bu inat işi inanın. Kendimle kıyasıya inatlaşıyorum. Ben böyle başediyorum

ben dünki mesajdan beri içmedim içmedim bi sinir bozucu telefon geldi 12,15 de aldım yaktım bi sigara yaaaaa
:(((((((

ama şu jelden temin edeyim tekrar deneyecem. eczanede bulamadım internetten alıcam sanırım

Selam kızlar, bugün sözde sigarayı birden bırakacaktım. Öyle karar vermiştim. Ama yapamadım. Gerçi günde bir paket içerken bugün sadece 5 tane içtim. Birden kurtulamadım şu zıkkımdan. Beynim uyuştu bütün gün hiçbir şey yapamadım. Benimle aynı durumda olan bırakmak isteyen ya da bırakanlardan tavsiyelerinizi dinlemek isterim. Özellikle şu beynime olan tuhaf durumdan nasıl kurtulabilirim
Cok istiyorum birakmayi yillardir.. bi tek hamileligumde biraktim Allahtan midem bulandi sigaradan.. su an fena grip oldum bogazim cok kotu bu durumu firsat bilip birakicam insallah son 3 sigaram icip bitiricem bu isi dua edin banada

Allahini seven uzerime nikotin atsin.
Anani mi seviyorsun, sigarayi mi deseler sigara derim. Gunde 2, 5 paket iciyorum, gece yataktan kalkip sigara iciyorum, icemedigim ortamlarda sinir krizi geciriyorum.
1 hafta birakayim dedim, oh cok guzel oldu hic biseyim yok dedim. Isikta beklerken korna caldi diye arkamdaki aracin surucusunu paraladim. Karakolluk olduk kadinla.
Ilacti, bantti, b.ktu pusurdu ne varsa kullandim. Birakamayinca sinirlenip daha fazla ictim. Akciger kanserine dogru kosar adim gidiyorum ne yapicam hic bilmiyorum.
Haftaya psikologa gideyim diyorum bir de.

kızlar bende bırakmak istiyorum. ama aile bireylerimin hepsi içiyor. o bırakma sürecinde sigara içmemek için direnirken bi bakıyorum duman yanıbaşımda ve dayanamıyorum yakıyorum bi tane.sonra pişmanlık vs.. hiç istemiyorum içmeyi hiç.

kızlar bende bırakmak istiyorum. ama aile bireylerimin hepsi içiyor. o bırakma sürecinde sigara içmemek için direnirken bi bakıyorum duman yanıbaşımda ve dayanamıyorum yakıyorum bi tane.sonra pişmanlık vs.. hiç istemiyorum içmeyi hiç.
sakın moralinizi bozmayın
bende 2 yıl hiç içmemiş gibi bırakıp bir depresif anda yakaıp başlayanlardanım. isteyince bırakılıyor
ilk denemede kendim bırakmıştım. ama şimdi bırakamadım bende dr gittim ilaç yazdı şu şampix olandan
dün başladım bugun 2. ilaç bende yan etkiler yaptı sabah ama şuan iyiyim.dün 1 tane içtim. bugün sabah 2 tane denedim içmeyi tiksindim içemedim dilim uyuştu. bu saate kadarda canım istesede içemiyom çünkü kokusu bile tiksindiriyo. size gün be gün arada uğrayıp deneyimlerimi anlatırım.

sakın moralinizi bozmayın
bende 2 yıl hiç içmemiş gibi bırakıp bir depresif anda yakaıp başlayanlardanım. isteyince bırakılıyor
ilk denemede kendim bırakmıştım. ama şimdi bırakamadım bende dr gittim ilaç yazdı şu şampix olandan
dün başladım bugun 2. ilaç bende yan etkiler yaptı sabah ama şuan iyiyim.dün 1 tane içtim. bugün sabah 2 tane denedim içmeyi tiksindim içemedim dilim uyuştu. bu saate kadarda canım istesede içemiyom çünkü kokusu bile tiksindiriyo. size gün be gün arada uğrayıp deneyimlerimi anlatırım.
yan etkileri nasıl oluyor peki canım ? ben bu ilaç hakkında iyi şeyler duymamıştım

Bulantım var, sigara kokusu bile kötü geliyor hamilelikten dolayı.
Aslında bazen canım istiyor ama mide bulantım vazgeçiriyor.
Iyykkk düşünmek bile istemiyorum sigara içmeyi.
Hamile kalınca inşallah sizde tiksinirsiniz..

yan etkileri nasıl oluyor peki canım ? ben bu ilaç hakkında iyi şeyler duymamıştım
aldıktan ilk 1 saat içinde ağızda burulma, miğde bulantısı, her kokudan tiksinme,sigara içsende zevk alamama tadından tiksinip atmak.bunun dışında dün kavgalı olduğum görümcemi gördüm ketum kadın benden özür diliyorduki mümkün değil.yani rüyalar görmeye başladım. birde içim sıkışıyor gibi oluyor. arada uğrar yazarım ;)

15 yaşında başladım ben sigaraya. Aç demeden,tok demeden,hasta demeden. Ciğerlerim acırdı içerdim,midem bulanırken içerdim. Pis içerdim yani.sigarasız kaldığımda tırım tırım izmarit aradım düşünün yani
Çocuğum için,eşim için Dr gittim. Banada ilaç verdi. Sigara içmeye devam et dedi. 10 gün kullan yine gel dedi. İlaç sigaranın değil çayın kahvenin bile tadını değiştiriyordu. Sırf bu yüzden sigarayı hala içmek isteyip tadını beğenmediğim için sigara yerine hapı bıraktım. Nikotin bantlarını kolumdan aşağı sıralardım,bi yandanda ağzımda sigara..
Allen carr okudum,yok etkilenmedim hiç
Ben hep çocuğumu,eşimi mutlu etmek için bırakmak istemişim. Iki hafta kadar önce burdan tanıdığım bir arkadaşın topiğini okudum. Ilk kez duyduğum şeyler değildi elbet,bilmiyorum kendime yakın gördüğüm için belkide,etkilendim sanırım. bırakan bırakıyo dedim. Aldım elime kağıt kalem yazdım sigara uğruna kaybettiklerimi. Kendim için bırakmak istedim bu kez
13 gün oluyo bugün. Bıraktımmı bilmiyorum. Hala canım istiyo. Ilk günler deli gibiydim. Anlık değişiyordu duygularım. Ağlarken gülmeye,gülerken bi bakmışım ağlıyorum. Beynimin o ara tamamen durduğunu düşünüyorum.elime koluma bile hükmetmiyodu resmen hükümsüzdü yani. Ama çok sürmedi. Canım istiyo ama burnumdan çiçeği koklar gibi kocaman bi nefes alıyorum,ağzımdan mum üfler gibi nefes veriyorum yavaşça. İsteğim geçene kadar. Suda yarıyo işe ama benim midem almıyo fazla suyu,bulanıyo hemen
Çok uzattım farkındayım ama istiyosanız yaparsınız. Irade işi değil bu inat işi inanın. Kendimle kıyasıya inatlaşıyorum. Ben böyle başediyorum
Kullandiginiz ilacin adi neydi?

aldıktan ilk 1 saat içinde ağızda burulma, miğde bulantısı, her kokudan tiksinme,sigara içsende zevk alamama tadından tiksinip atmak.bunun dışında dün kavgalı olduğum görümcemi gördüm ketum kadın benden özür diliyorduki mümkün değil.yani rüyalar görmeye başladım. birde içim sıkışıyor gibi oluyor. arada uğrar yazarım :KK66:
benim zaten rüyalarla başım dertte birde bunu kullanırsam iyice psikolojim bozulur sanırım :/

Campix i bulanlardan Allah binlerce kez razı olsun. Günde 2 paket sigara içerdim ve 15 yıldırda tiryakiydim. Sigarayı bırakalı bugün 5. günüm sanki ömrümde hiç sigara kullanmamış gibi hissediyorum kendimi ki sigarasızlığa 1 saat bile tahammül edemezdim. Canım hiç içmek istemiyor kokusu iğrenç geliyor nasıl pis kokmuşum yıllarca kendime üzülüyorum. İlk kez bırakmayı denedim ve çok araştırarak bu ilacı aldım yoksa iradeyle falan imkansızdı bırakmak benim için. Şimdi ağzım saçım başım üstüm misler gibi kokuyor yaşasın özgürlük ben kurtuldum darısı başınıza inşallah :)

Back