Bunda çok haklısın likemı atıyorum beybim
Valla ben olsam böyle cimri biriyle boşanırım da o size gelmez diye çalışın dedimEvet haklısın 2 yaşında çocuğum var o yuzden işten ayrıldım kreş fiyatları da maalum fakat dediğiniz gibi çalışırsam sorun olmaz evet de saklamasına üzüldüm yani
Valla ben olsam böyle cimri biriyle boşanırım da o size gelmez diye çalışın dedim
Şaşırmayacağım hayır
Benim eşim içmez ben içerim mesela ama arkadaşlar gelince ortamlarda falan eşim benden alır bu bence pek dert edilecek bişey değil yani
Paket alEşimde bende sigara kullanıyoruz fakat ben paket almıyorum 1 paketten ortak içiyoruz
Bana çok içiyorsun diyor fakat çok içen kendisi ben toplasan 5 bilemedin 7 adet içiyorum günde
Eşim bugun bana 2 tane dal sigara bırakıp sigarasını sakladı ve uyudu bende alındım.. sizce ne yapmalıyım. Kendimi kötü hisseddim ve bana moral verirmisiniz
Sigarayı nereye sakladı acaba bulamıyomda
Başka paket alın.Eşimde bende sigara kullanıyoruz fakat ben paket almıyorum 1 paketten ortak içiyoruz
Bana çok içiyorsun diyor fakat çok içen kendisi ben toplasan 5 bilemedin 7 adet içiyorum günde
Eşim bugun bana 2 tane dal sigara bırakıp sigarasını sakladı ve uyudu bende alındım.. sizce ne yapmalıyım. Kendimi kötü hisseddim ve bana moral verirmisiniz
Bir paket bana 5-6 gün gidiyor 73 lira içtiğim sigara. Al bir paket koy kenara ayrıca haftada kendine harcayacak 100 liran yoksa sigarayı bırak demek ki durumunuz iyi değil.Paket alacak para verse alırım. Ayrıyetten paket alıyorum bazen benimkini de içiyo bitiriyor benim param içmeyecemmi diyor en iyisi çalışmaya başlamalıyım ..sigarayı bırakamıyorum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?