• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara

Eşimde bende sigara kullanıyoruz fakat ben paket almıyorum 1 paketten ortak içiyoruz
Bana çok içiyorsun diyor fakat çok içen kendisi ben toplasan 5 bilemedin 7 adet içiyorum günde
Eşim bugun bana 2 tane dal sigara bırakıp sigarasını sakladı ve uyudu bende alındım.. sizce ne yapmalıyım. Kendimi kötü hisseddim ve bana moral verirmisiniz
Allah başka dert vermesin🤣

moral bozmak gibi olmasın ama "benim param içmeyecem mi" demek ne demek yaa.
Sigara paketini saklamak filan. tamam durumunuz olmayabilir ama cok çirkin bir davranıș bu. bunu haketmiyorsunuz. lütfen bu size bir nokta olsun. ayağa kalkmanız için bir ökçe.
küçük çocuğunuz da olsa șartlar ne olursa olsun kendinize bir ek gelir bulmaya çalıșın. çocuğunuz uygun yașa geldiğinde de çalıșmaya bașlayın.

Eşimde bende sigara kullanıyoruz fakat ben paket almıyorum 1 paketten ortak içiyoruz
Bana çok içiyorsun diyor fakat çok içen kendisi ben toplasan 5 bilemedin 7 adet içiyorum günde
Eşim bugun bana 2 tane dal sigara bırakıp sigarasını sakladı ve uyudu bende alındım.. sizce ne yapmalıyım. Kendimi kötü hisseddim ve bana moral verirmisiniz
Adam zararlı diye saklamıyor ki.Kendi malına ortak istemiyor siz ayrı paket alın.

Ya arkadaşlar sizler hamile kalınca sigarayı bırakıyorsunuz. Hatta emzirirken de içmiyor çoğunuz. Sonra ne demeye tekrar başlıyorsunuz aklım almıyor. Bebek 2 yaşında yani bence içmeyin artık. Bu eşle de bir an önce işe geri dönün haliniz hiç hoş durmuyor.

:KK14:

Bir paket alın 4 gün için sizde . Bu arada sigarayı bıraktım 1 ay oldu müthiş birşey 😅

Haklısın 🫢 masraf olmasın diye
Sonuçta ikiniz de içiyorsunuz ve bittikçe alınıyor, o masraf öyle de oluyor, iki paket alınınca da olacak, aynı kapıya çıkıyor.
Herkesin icebilme kapasitesi de belli.
Bir paketi, iki kişi bir günde içeceginize; herkes kendi paketini alıp, iki günde içsin.
Bireysel alınca da kim ne kadar iciyormuş belli olur.

Yüce Allah'ım ne dertler var neler var neler :halay::halay::halay::halay:

Senin derdin dert midir benim derdim yanında bacım :halay::halay::halay::halay:

Back