• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara

İçinde zaten 20 tane var 7 tane neredeyse yarısı😅😅 Umarım bir an önce bırakırsınız hazır 2 dala düşmüş hakkınız azaltarak bence deneyin🌿

Evet haklısın 2 yaşında çocuğum var o yuzden işten ayrıldım kreş fiyatları da maalum fakat dediğiniz gibi çalışırsam sorun olmaz evet de saklamasına üzüldüm yani

Evet haklısın 2 yaşında çocuğum var o yuzden işten ayrıldım kreş fiyatları da maalum fakat dediğiniz gibi çalışırsam sorun olmaz evet de saklamasına üzüldüm yani
Valla ben olsam böyle cimri biriyle boşanırım da o size gelmez diye çalışın dedim

Sigara arada muhabbeti yapılacak en son şey bile değil. Masraf olmasın diye paket almıyorum demek de dünyanın en saçma şeyi. Bir paketi bir günde bitiriyorsanız iki paket aldığınız zaman süre uzamış olur. Kullanıyorsanız bu mereti alacaksınız. Başka çâreniz yok. Yada bırakın gitsin

İşte.. niye evlenirse insan
Cimri de değil ama sigara konusunda cok tartısıyoz saolun tavsıyenız için

Eşimde bende sigara kullanıyoruz fakat ben paket almıyorum 1 paketten ortak içiyoruz
Bana çok içiyorsun diyor fakat çok içen kendisi ben toplasan 5 bilemedin 7 adet içiyorum günde
Eşim bugun bana 2 tane dal sigara bırakıp sigarasını sakladı ve uyudu bende alındım.. sizce ne yapmalıyım. Kendimi kötü hisseddim ve bana moral verirmisiniz
Paket al 😂

Oruçtum bugun zaten 5.50 de açtım 2 tane içtim yemekten sonra 9 gibi saat 2 tane bıraktı sakladı yattı bu durum zoruma gitti ben paketi yicem mii nebiliyim sinirlendim bir daha sigarasını içmicem alsın içtin hepsini

Eşimde bende sigara kullanıyoruz fakat ben paket almıyorum 1 paketten ortak içiyoruz
Bana çok içiyorsun diyor fakat çok içen kendisi ben toplasan 5 bilemedin 7 adet içiyorum günde
Eşim bugun bana 2 tane dal sigara bırakıp sigarasını sakladı ve uyudu bende alındım.. sizce ne yapmalıyım. Kendimi kötü hisseddim ve bana moral verirmisiniz
Başka paket alın.

Paket alacak para verse alırım. Ayrıyetten paket alıyorum bazen benimkini de içiyo bitiriyor benim param içmeyecemmi diyor en iyisi çalışmaya başlamalıyım ..sigarayı bırakamıyorum cunku
Bir paket bana 5-6 gün gidiyor 73 lira içtiğim sigara. Al bir paket koy kenara ayrıca haftada kendine harcayacak 100 liran yoksa sigarayı bırak demek ki durumunuz iyi değil.

Back