- 17 Ağustos 2023
- 7.738
- 22.512
- 268
Allah başka dert vermesinEşimde bende sigara kullanıyoruz fakat ben paket almıyorum 1 paketten ortak içiyoruz
Bana çok içiyorsun diyor fakat çok içen kendisi ben toplasan 5 bilemedin 7 adet içiyorum günde
Eşim bugun bana 2 tane dal sigara bırakıp sigarasını sakladı ve uyudu bende alındım.. sizce ne yapmalıyım. Kendimi kötü hisseddim ve bana moral verirmisiniz
Moral verin dediNe diyorsun diye bütün yorumları okudum
Adam zararlı diye saklamıyor ki.Kendi malına ortak istemiyor siz ayrı paket alın.Eşimde bende sigara kullanıyoruz fakat ben paket almıyorum 1 paketten ortak içiyoruz
Bana çok içiyorsun diyor fakat çok içen kendisi ben toplasan 5 bilemedin 7 adet içiyorum günde
Eşim bugun bana 2 tane dal sigara bırakıp sigarasını sakladı ve uyudu bende alındım.. sizce ne yapmalıyım. Kendimi kötü hisseddim ve bana moral verirmisiniz
e cimri degilse sana senin cocugun masraflari icin para birakiyordur. onlardan gunde 25 25 tirtiklasan sana 3 gun yetecek paketi alirsin.İşte.. niye evlenirse insan
Cimri de değil ama sigara konusunda cok tartısıyoz saolun tavsıyenız için
Sigaranızı kendiniz alın bundan sonra. Çalışmıyorum demişsiniz ama 3 günde bir paket alacak paranız oluyordur herhalde. Olmuyorsa başka sorunlarınız bar demektir zaten.
Bizim masanın altında eşimin paketler var gel vereyimSigarayı nereye sakladı acaba bulamıyomda
Eşimde bende sigara kullanıyoruz fakat ben paket almıyorum 1 paketten ortak içiyoruz
Al hemen sakla sendeEvet haklısınız öyle yapmaya devam Fırının altına saklamış buldum bu arada
alsın sana kendine alırken bir paket yahu saklayana kadarBenim bir gelirim yok masraf olmasın diye otlaklanma demeyelim de az içmeye calısıyorum yaani fakirikkkk
Sonuçta ikiniz de içiyorsunuz ve bittikçe alınıyor, o masraf öyle de oluyor, iki paket alınınca da olacak, aynı kapıya çıkıyor.Haklısınmasraf olmasın diye
Yüce Allah'ım ne dertler var neler var nelerEşimde bende sigara kullanıyoruz fakat ben paket almıyorum 1 paketten ortak içiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?