Yani hiç içmemek daha iyi tabi ama neden paket almıyorsunuz bu gibi durumları yaşamışta olmazsınız. Tabi eşinizin yaptığı doğru mu tartışılırEşimde bende sigara kullanıyoruz fakat ben paket almıyorum 1 paketten ortak içiyoruz
Bana çok içiyorsun diyor fakat çok içen kendisi ben toplasan 5 bilemedin 7 adet içiyorum günde
Eşim bugun bana 2 tane dal sigara bırakıp sigarasını sakladı ve uyudu bende alındım.. sizce ne yapmalıyım. Kendimi kötü hisseddim ve bana moral verirmisiniz
Faydalı birşey değil zararlı birşeyi saklamış, alınacak bir durum göremedim ben. Adam ekmek saklamamış sonuçta..Eşimde bende sigara kullanıyoruz fakat ben paket almıyorum 1 paketten ortak içiyoruz
Bana çok içiyorsun diyor fakat çok içen kendisi ben toplasan 5 bilemedin 7 adet içiyorum günde
Eşim bugun bana 2 tane dal sigara bırakıp sigarasını sakladı ve uyudu bende alındım.. sizce ne yapmalıyım. Kendimi kötü hisseddim ve bana moral verirmisiniz
Kaç para bi paket sigara da böyle birbirinizden otlanıyosunuz ne buEşimde bende sigara kullanıyoruz fakat ben paket almıyorum 1 paketten ortak içiyoruz
Haklısınotlakcilari kimse sevmez bence paket al:)
Yediğiniz lokmaları da sayıyor mu? Ayıp yaEşimde bende sigara kullanıyoruz fakat ben paket almıyorum 1 paketten ortak içiyoruz
Paketi yarı yarıya bölün.Haklısınmasraf olmasın diye
Zam geldi ablammmmm zammmmKaç para bi paket sigara da böyle birbirinizden otlanıyosunuz ne bu
Benim bir gelirim yok masraf olmasın diye otlaklanma demeyelim de az içmeye calısıyorum yaani fakirikkkkKaç para bi paket sigara da böyle birbirinizden otlanıyosunuz ne bu
Sigara içen biriyim zam gelse nolcak 1 paket alsa da aynı 2 de yani her şeyi gördüm sigara paylaşanı ilk defa görüyorum bu kadar cimriysen içmezsin olur biterZam geldi ablammmmm zammmm
Yani hiç içmemek daha iyi tabi ama neden paket almıyorsunuz bu gibi durumları yaşamışta olmazsınız. Tabi eşinizin yaptığı doğru mu tartışıl
Bir sigara için bile ezildiğin senden adet olarak 1 bir tane sigaranın saklandığı yerde neden çalışmayı düşünmüyorsunBenim bir gelirim yok masraf olmasın diye otlaklanma demeyelim de az içmeye calısıyorum yaani fakirikkkk
Bunda çok haklısın likemı atıyorum beybimSigara içen biriyim zam gelse nolcak 1 paket alsa da aynı 2 de yani her şeyi gördüm sigara paylaşanı ilk defa görüyorum bu kadar cimriysen içmezsin olur biter
Bir sigara için bile ezildiğin senden adet olarak 1 bir tane sigaranın saklandığı yerde neden çalışmayı düşünmüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?