sigara yüzünden boğuluyorum artık

Wurstria

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
14.178
25.548
598
merhaba hanımlar, iyi akşamlar. aranızda eminim ki bir sürü sigara içen insan var, bu konuda alınmayın diye söylüyorum sizin sigaranızdan bana ne sonuç olarak. sorun tam olarak ben miyim yoksa annem mi, emin olamıyorum bu konuda.

annem deliler gibi sigara içer, senelerdir bir türlü bırakmadı, bırakmaya da niyeti yok. her zaman içmiş, hamileyken bile. annemin sigarası yüzünden yaz akşamlarım zehir oluyor yahu. balkonda oturuyoruz, malum havalar sıcak bizde de klima falan yok, faydalanabileceğim tek yer balkon, doğal serinlik yani. ama akşam eve geldiğinde balkon benim için kabus olmaya başladı. çünkü sigarasından artık gerçekten boğuluyorum, uzağına oturuyorum yine rüzgar o pis dumanı bana getiriyor. bunu kendisine söyledim de, boğuluyorum dedim, ben içmiyorum ama senin yüzünden ben de zehirleniyorum, her tarafıma siniyor dedim. ne yapayım deyip kestirip atıyor. yaz akşamlarından nefret ettim onun yüzünden. ya evde sigara içen tek insan o. acaba bu yüzden mi bana batıyor? içtiği sigaranın dumanı, kokusu falan çok ağır.

sigaradan bu kadar fazla rahatsız olmazdım eskiden. öyle ara sıra dışarı çıkınca sigara içen arkadaşlarımdan da rahatsız olmuyorum, idare ediyorum ama her gece her gece yaşadığım yerde artık sinirlenmeye başlıyorum yani. leş gibi ya. bu işin çözümü de yok, içeride duramıyorum çünkü çok sıcak. dışarıda annem fosur fosur içiyor, bi temiz hava alamıyorum. annemin zaten dünya bile umurunda değil çocuğu umurunda olsun. içimi dökmüş oldum işte bi çözümü yok bu konunun.

Bende senin gibiyim. Benim annem ve abimde sigara içer, balkonda toplaşır otururuz. Dumandan gözlerimizi göremiyoruz artık. Bende boğuluyorum, tahammül edemiyorum hiç. Ki odama gidip yattığımda saçım o kadar kötü kokuyor ki.. Yapacak tek şey ortamdan uzaklaşmak malesef. Ne kadar rahatsız olduğunu çok iyi anlıyorum yaşadığım için..

İçiyorum evet nerde icecegimizi şaşırdık bizde hayır birakacam o olacak. Çözümü yok gibi duruyor var ama anneniz yanaşmaz sanırım Allah sabır versin benim ablamda beni bir gün balkondan atacak: (

Malesef bende kullaniyorum ama ona ragmen benimde baskasinin dumanindan rahatsiz oldugum oluyor ,kim ne derse desin ictikten birkac dkika sonra kendini havalandirmadiginda (acik alan ,kiya f et degistirme vs)bildigin ayakli kulluk gibiyiz ...rahatsiz edici gercekten birde icmeyene daha beter kokar

Ben de sinir oluyorum, millet apartmanda yakıp iniyor ben içeride boğuluyorum.
Hele böyle sahile falan temiz hava almaya gidiyorsun, biri yanından fosur fosur geçiyor ya leş gibi.
Bekarken de anneme katlanmak durumundaydım, hastalığım-öksürüğüm-faranjitim hiç bitmezdi. Evlenince rahatladım şükür ama yine arada kalmaya gidince kesinlikle bir boğaz ağrısı-baş ağrısı-sinüzitle dönüyorum.
Bence sigara içenler için ayrıca kapalı ve havalandırmalı ortamlar yapılmalı ve sadece oralarda içilebilmeli; öyle temiz havayı falan kirletememeliler.

Ne alaka yaa balkonda acik havada neden rahatsiz oluyosunuz çok şaşırdım ondan soruyorum benim eşim kadar sigaradan rahatsiz olan nefret eden bir kişi daha görmedim ama balkonda içerim hiç seslenmez rahatsiz olsa eminim terkeder içeri gider hatta arkadaslarla 3-4 kişi içeriz yanimizda oturur hiç rahatsiz olmaz.aceba rüzgar yönümü etkiliyo ona göre otursanız çünkü bizim balkon hiç esmez

Keşke ben de rahatsiz olup da şu laneti birakabilsem. Ya annenizi korkutun şu arkadasimin teuzesi kanser olmus doktor sigarayi birak vs demiş derseniz korkup hic olmazsa azaltabilir. Ki azaltsin da zaten bu yaşta bu kadar icmek cok yanlis allah korusun...

Ya hu alınsınlar.
İçmesinler şu zikkımı kanser yapıyor kanser eşime diyorum hiç oralı değil

bıraktıracaksınız hem yararına olur annenizin.

ben anne babama bıraktırdım zaten çok yanlış sigara içmek artık bunda herkes hemfikir.

ben sigara içen insanlarla görüşmüyorum bile. 2 saat görüşüyorsam 5 tane sigara içmişim gibi boğazım acıyor saçım başım kokuyor başım ağrıyor

kimseyi sigara içmesin diye zorlayamam (ailem çok yakınlarım hariç) ama onların sigara içmek tercihi ise görüşmemek de benim tercihim.

Bugün parkta bankta otururken yan banktan gelen duman yüzünden çocukları uzaklaştırmak zorunda kaldım solumasınlar diye...Anlayış da bir yere kadar sinirlenmemek mümkün değil..Başkasını rahatsız ettiğin yerde senin özgürlüğün biter dostum desen de anlamazlar...(Çocuklara karşı hassas davrananları tenzih ediyorum tabi ki)

Sigara içenler ve içilmesine bile katlanamayanlar aynı ortama girmesin zaten.
Misafir gelir, öff sigara,,
Sana ne..
Ev benim,bile bile geliyorsun,sen varsın diye içmemezlik etmeyecem kendi evimde.
Senin sağlık kuralların ya da anlayışın kendi evinde geçerli.
Kokuyor,ee senin de terin ağır kokuyor ama hiç duş almayı düşünmüyorsun,
Oh ben de içimi döktüm,evet çözümü yok

eskiden takmazdım da artık gerçekten çok fazla iğreniyorum. o benim için rahatını bozmak istemiyor ben neden onun için rahatımı bozup fırın gibi olan içeriye geçeyim ki?

ortam yaşadığım ev
normalde ben de sigara içilen ortama çok gerekmiyorsa girmiyorum. kırk yılda bir görüştüğüm insandır, sigarasına katlanırım o ayrı konu ama kendi evimde ne yapabilirim ki? balkon yani nasıl girmeyeyim aynı ortama? kaldı ki kadın canı nerde isterse orada içiyor, bazen salonda bazen oturma odasında.

burası annemin olduğu kadar benim de evim, onun anlayışı kendi evinde geçerliyse benim anlayışım da burada geçerli ama onu ne yapıcaz :) ben aslında tamamen içmesin demiyorum ama yakıyor mesela, o bitiyor 5 dk geçmeden bir tane daha, yine aynı döngü aynı döngü, bütün gece böyle. eve geç geldiği zaman seviniyorum resmen. her sigara da onunki kadar pis kokmuyor ayrıca. onun içtiği bayağı zehirli, nikotinli olanından, hafifinden filan değil yani.

ayrıca ben günde 2-3 kez duş alan bi tipim yaz aylarında. kışın da her gün. ben kokmuyorum yani.

Alın bir vantilatör.Koyun odanuza sabah akşam çalışsın.Sizde kurtulun, sinirlerinizde

İçiyorum evet nerde icecegimizi şaşırdık bizde hayır birakacam o olacak. Çözümü yok gibi duruyor var ama anneniz yanaşmaz sanırım Allah sabır versin benim ablamda beni bir gün balkondan atacak: (
benim annem hiçbir halta yanaşmaz. bilemiyorum ben sigara içen biri olsam ne yapardım, nasıl davranırdım ama ben normalde katlanıyorum, dışarıda falan sonuçta birşey yapamayız. söz konusu yaşadığım yer olunca ben de mal gibi kalıyorum.

Alın bir vantilatör.Koyun odanuza sabah akşam çalışsın.Sizde kurtulun, sinirlerinizde
vantilatörüm var.
ona da anneannem karışıyor. elektrik faturası çok gelirmiş.
Allahım o da ayrı bir dert. biraz önce görmedi, haldur huldur içeri daldı, telefonum yere düştü, dikkat et diye bağırdım, ekranı kırıldı sandım telefonun. kalkmış bana saygısız, bana bağırma diyor. ekranı kırsaydı "ne yapayım kaza oldu" der geçerdi.

her şeyden bıktım, her şeyden.

benim bir tanıdığım var içmesine rağmen hiç kokmuyor. nasıl başarıyor acaba :)

Ama lafım size değildi valla
Ben de arkadaşlardan dem vurdum sizin vasıtanızla
İki karşıt görüş olayı,konuyu ben açmış olsaydım aynen bunları yazardım
Hakkınızı helal edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…